Шумен - 8

• 16 354
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Айде една пловдивска мама да влезе във вашата темичка Laughing
Мами, трябва ми инфо. Утре или в петък тръгваме за море, ама преди това мислим да разгледаме Плиска, Преслав, Шумен.... и каквото има във вашия район. Та въпросът ми е да ми препоръчате къде да преспим, по възможност за не повече от 50 лв. двойната стая, щото като разглеждах за какво цифромания става въпрос Shocked Сигурно са хубави тия хотели, ама за едното преспиване ме вълнува Grinning Предварително благодаря  bouquet

# 76
  • Mediterraneo
Jul, сори, не мога да ти помогна с инфо.

# 77
jul Тел.  +359 54 800 409;    +359 889 522 260-xotel ZAMAKA, a cenata e 55l. za dvoina staia.

# 78
  • Пловдив
Благодаря  bouquet

# 79
Здравейте и от мен!
Ние от вчера сме на ясла и няма да ви казвам какво ми е CryВчера като го оставихме не плака,но после като отидох няма да ви казвам.Аз като се разревах и той милия спря да плаче.Лелите в чудо се видяха с мен. BlushТази сутрин като го заведох и лелята го грабна и влязоха вътре.Той естествено се разплака,а аз избягах BlushБоже дано не плаче,че направо няма да издържа Cry

# 80
Пети, съчувствам ти мила, не се притеснявай, той ще е добре там, ще се чувства в свои води, а пък и ти ще свикнеш.  Hug  Ако се замислиш дори там сигурно ще му се обръща по - голямо внимание. Това от моя гледна точка защото аз вкъщи нито мога да играя с него по цял ден защото все имам някаква работа - то чистене, готвене, пране, гладене, а с тоя ремонт дето ми го измисли миналия месец моя мъж съвсем не можах да го погледна детето. Embarassed А на яслата играят, пеят песнички, учат ги на гърненце, махат памперса, учат ги да се хранят самички, сигурно и някоя думичка ще научат.   umnikuu Кой знае то от детето си зависи, но със сигурност ги възпитават. А за това, дето ги изкарват да играят на въздух още по - хубаво. Аз например не го изкарвам толкова навън, колкото на него му се иска. Ако го питаш Дани може цял ден да е навън и пак малко му се вижда. Абе въобще преимущества много. Не трябва да забравяме, че така ще имаш повече време за себе си, ако не и работа да си намериш... Peace
И ние пристъпихме към тази крачка, но само на кухня за сега, ще го пратим на ясла чак към средата или края на август. Тогава аз ще има да ви се оплаквам като Петя.  Grinning

# 81
Е, вече мога да ви се похваля, че си топнах дупето в морето (даже два пъти)!!!С мъжа ми сме на Варна за 2 дена и дано времето не се развали, че може би това ще ми е единственото море тази година. Само дето Деничка ми липсва ужасно много, чак ми иде да се прибирам! newsm45

# 82
OOOO Даре, вчера се видяхме и нищо не казваш че на моренце ще ходите. И аз днес гледам майка ти разхожда Дени.

Jul,ние имаме хотел на платото. Мисля че ще ви хареса. Двойна стая с телевизор е около 26-30 лв, без телевизор е по малко. Приличен е хотела, всяка стая е със собствен санитарен възел. Но ако искате нещо по луксозно замъка е подходящ.  Wink Ако искате да се обадите тел е 054/802010

# 83
  • Mediterraneo
Ние пък вече имаме АДСЛ  newsm44 Само дето нещо не усещам никаква разлика с другия  Confused А и нещо се прекофтиха нещата, не мога да сърфирам през Мозила- та, а този експлорър ми бърка в здравето, да му се не види!

Пете, ха честит ти ученик  Grinning И мен това ме чака, ама ще отлагам колкото мога, че има и аз да рева... Наистина, като свикне, няма да си познаеш детето- толкова много работи ще научи за кратко време.

Рали, айде да намериш гаранционната карта на нашия автомобил, че нещо май ще им я нося  Tired Имам чувството, че утре няма да мога да се прибера с нея, ама ще видим. Обади ми се като намериш картата да се видим, плийз!!!

# 84
pete, stiga taka pak ti!! snegni se!!! tolkova 6te mu e xubavo v islata!!! Nie vtornik sriada 6te tragvame taka 4e 6te ti bar6a salzite kato tragvame :lol:Az sega taka prikazvam no 6te vidim kato ia ostavia na kakav xal 6te sam!! newsm78 No kato cialo az sam s naglasa 4e 6te pla4e v na4aloto, vaprosa e kolko dalgo 6te e ....Az sam tvardo ZA iaslata, z6toto naistina im obra6tat mn vnimanie i gi u4at na dosta ne6ta, specialno v tazi iasla:peace:A i ve4er kato si go vzame6 deteto, takmo i to i ti 6te ste zatajeni i ve4erite 6te sa dosta po-priatni  Wink Abe kato tragnem 6te vi kaja
A koia grupa ste?

# 85
Ми втора .Ама да ти кажа лелите изобщо не ми се виждат мили и загрижени за децата.Изобщо не съм с добро впечатление.Не знам много ли съм взискателна ooooh!

# 86
Ама Дидеее, какви столчета са ви сложили в Дилема, утре с Дидо да ви е по удобно.  Joy

# 87
  • Mediterraneo
Ама Дидеее, какви столчета са ви сложили в Дилема, утре с Дидо да ви е по удобно.  Joy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама аз утре смятам да връча Силия на майка и татко- днес се връщат от Испания и много са се затъжили. Пък аз да поизлезна малко, без да мъкна ремаркето  Crazy

# 88
Ох, да знаете как се опържихме с Любен...
Абе Ани този твоят мъж не работи ли, че само по барчетата седи? smile3503 newsm62

# 89
Здравеите, мамчета

Ние се прибрахме за лятото в Шумен и сега ни трябва столче за кола за 9кг-ва принцеса Simple Smile
Да знаете къде продават по-евтини в Шумен или някои да продава?

Поздрави Hug

Общи условия

Активация на акаунт