Шумен - 8

• 16 372
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Mila moq mamo,mnogo te obi4kam...

# 91
  • където има любов
Цвети ,вие в коя ясла ще ходите?Аз сега само правя проучване и събирам мнения.Пък и свекърва ми не ходи на работа и има кой да я гледа.Нека още малко да си поживее.

# 92
svetle 6te xodim v 16-ta, <<KALINKI>>, tova e zad tran4ev do garata- na teb 6te ti e mnogo udobno ako 6te ia puska6. no 6tom baba i ne raboti ...... i ako ti si dovolna ot neia de, za6toto ot baba do baba Balkan razlika!!! ;-)Pove4e vpe4etlenia sled izvesno vreme kato poxodim malko!
Pete, az pak smiatam 4e lelite sa mn mili, pone tazi koiato 6te e na na6ata grupa!!! Neznam de, pone s men i Eva se darjaxa dobre, no da si priznaia az sam malko s vrazki tam  Blush Blush :blush:6efkata na iaslata e bila na sesetra mi, na maja mi i na brat mu u4itelka v iaslata, a i e blizka na svekarva mi!
Aaa govorix s edna poznata na koiato deteto e bilo tam i prosto e o4arovana ot vaprosnata iasla! u4eli gi na stra6no mnogo ne6ta, za vsi4ki praznici im organizirali tarjestva........ i t.n. dedeto o6te iskalo da xodi tam i mu bilo mn ma4no za lelite, za6toto ve4e xodi na gradina... be samo xubavi ne6ta!!!!! i ne sam 4ula niakoi da kazva 4e e REKETIORSKA isla, a v niakoi neprekasnato sabirat pari sa ne6to- ia za boiler, tv, nov moket za staiata,................ i t.n. taka 4e.. vsi4ki forumski deca v 16-ta xixixi  Mr. Green

# 93
  • Mediterraneo
Аз пък имам две приятелки, които не са толкова очаровани от въпросната ясла... Ама мене не ме интересува особено кой откъде е доволен, защото всичко е строго индивидуално. Peace

# 94
Да така си е.Ама аз просот не обичам начумерени хора,а всички там гледат като .....яйде няма се изказвам.Абе въпросът е децата дали ще свикнат бързо и да няма голям стрес/той по принцип е неизбежен/Ние сега като сме болни тази седмица изобщо няма да го водя.Чааак другата,ама май ще ме накарат наново да правя изследвания newsm78Уф аман от тая ясла.

# 95
Абе Ани този твоят мъж не работи ли, че само по барчетата седи? smile3503 newsm62
Работи бе! През седмицата. Събота и неделя си гледа детето. Ама сега е на среща с един депутат и май и в политиката ще влиза. А пък знаете ли по какво познавам че не е бил с Димана на барчето  Laughing Слага шоколадчето от кафето в ръчичката на Ивко и вика: Мамо , заповядай.

А за тая ясла, дето Цвети разправя и аз само хубави отзиви съм чувала!  Peace И аз там искам да си запиша детето като порасне.

# 96
  • Mediterraneo
... А пък знаете ли по какво познавам че не е бил с Димана на барчето  Laughing Слага шоколадчето от кафето в ръчичката на Ивко и вика: Мамо , заповядай.

Щото иначе моята го изяжда  Mr. Green

# 97
Малее каква тема сте захванали- за яслите. Нали и ние от 3 седмици ходим/ де ходим, де не де, ама../, та ни е болната тема в момента. ooooh! Първата седмица мина без рев, но елате сега да ни видите, още преди да сме спрели с колата и се започва "неискам Фодими яслата", но пък наобяд си я вземам ухилена и ми вика "утре пак додими мамо". Яна е в 13 ясла, но засега, като че ли и аз не съм очарована от персонала особено. Thinking Crossing Arms Нещо ги помързява да изкарват децата навън всеки ден. Rolling Eyes Като я пуснах пък, тъкмо бях почнала да махам пампата, а те не ми я слагаха редовно на гърне и малко ми пообъркаха начинанието, но не ги изтраях един ден и я пуснах направо без памперс, ако ми я бяха върнали мокра щях да яхна метлата afwitch.Та така...да ви се похваля вече сме без памперс, ползваме го само за през ноща. newsm44

# 98
Та така...да ви се похваля вече сме без памперс, ползваме го само за през ноща. newsm44
Браво Яни, само така моето момиче, ти си нашата гордост!!! smile3501

... А пък знаете ли по какво познавам че не е бил с Димана на барчето  Laughing Слага шоколадчето от кафето в ръчичката на Ивко и вика: Мамо , заповядай.
Щото иначе моята го изяжда  Mr. Green

Ха ха пак ни разсмяха тия мацки, ей тоя мъж го разкъсахте ей... smile3532

Диде, сори душко, транспорт само до Стара Загора мога да ти намеря, ама оттам вече.... smile3506 Съжалявам, май няма да мога да ти помогна.  Rolling Eyes
Момичета, нашата лудница пак е в пълна сила. Старозагорци са си тука и гледайте, по некое време пак може сама да почна да си приказвам. Че и сестра ми ще остане тук само до петък, а в неделя съм съвсем сама цял ден с тия две дечица, направо не ми се мисли, май ще ида да им купя по две усмирителни ризи. Уххх какво ме чака самоооооооо ooooh! ooooh! ooooh!

# 99
Другата неделя ще се съберем ли някъде бе хора???

# 100
Малееееееее, аз съвсем забравих за тая неделя, ами аз съм с двете деца самичка, как ще дойда не ми се мисли....... ooooh! ooooh! ooooh!

# 101
  • където има любов
ЕЕЕеееееее,ние с Димана пак сме на море!Този път на Варна за един уикенд.Дано само не се объркат нещата.Пък и честно казано среща с деца добре,ама за мамите с лежащи бебоци.Ние с крачетата няма да можем да седнем,камо ли да си поприказваме...
После ще кажете как е минала.Айде времето ми изтече.Алекс се събуди.

# 102
И ние другия уикенд замисляме едно ходене за риба ribolov  с преспиване,  newsm41 но ако решим все пак за среща ще се постарая да дойда, Drunk че да пропусна 2 поредни много ще ми стане. Wink

# 103
Ми то аз като гледам май сама ще се срещам!   Joy

# 104
Ааааааааааааааа Ани, споко бе душко, нали знаеш аз и Дарито сме винаги на линия.  Grinning Е аз ще бъда с малката лудница, ама вие със спящите бебета ще помагате. Mr. Green То срещата може да премине в обикновенно кафенце, но какво от това.Може да сме малко хора, но да си се отчетем. Peace Не ви ли се ходи на Мики, не заради друго, ами заради батута, че мога да пусна малкото Дари там и Дани да бяга около фунтана. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт