Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 972
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Яко в Матрицата...
Само жени в тоя конак, как няма да вика и крещи Миран JoyJoyJoy

# 136
Ми в Шадоулу са фифти фифти, ама и там крещят значи Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънчевата Ебру Heart Eyes

# 137
  • Яко в Матрицата...
Там жените са за три, заради това пак не са фифти фифти Joy

# 138
Ейййй, не искат да му пооправят бретона както е на тази снимка и туй то. Crossing Arms

Като премине на нов етап от живота си, ще смени и прическата Wink

# 139
Скрит текст:
Ейййй, не искат да му пооправят бретона както е на тази снимка и туй то. Crossing Arms

Като премине на нов етап от живота си, ще смени и прическата Wink
Ай дано, Мери.

https://www.instagram.com/p/BxR4Whnp7lw/

# 140

Ще ги потретя защото са прекрасни. Така им отиват и на двамата нюансите сиво, с които са ги облекли. Невероятна е тази снимка.

# 141
  • Monaco
Ами аз споделих личен опит. Ако искайте пробвайте да се разходите по голо пъпче из улиците на Истанбул сам самички и ако никой не ви притесни и обезпокои евала. Зависи също и в кой квартал на града са били на кафе... И все пак в Анадола не вярвам да се целуват по улиците и да се обличат предизвикателно.

# 142

Ще ги потретя защото са прекрасни. Така им отиват и на двамата нюансите сиво, с които са ги облекли. Невероятна е тази снимка.

Отива им сиво, но и фона е точно такъв, че да изпъква това сиво! Майсторска работа на оператора!

# 143
И режисьора, и оператора си вършат работата чудесно в моите очи.

# 144
Всяка година
Скрит текст:
се разхождам по улиците на Истанбул и виждам много момичета туркини облечени смело и модерно, особено в азиатската част.
Разбира се, че има и забрадени, ама чак пък да е страшно да.се.движиш по-свободно облечен из Истанбул....
Не давам пример със себе си щото съм на възраст, на която след мене никой няма да подсвирква, но хич не се притеснявам да се обличам там както си искам.
Била съм и в Анкара ,и в Кападокия и имаше всякакъв народ.
Със сигурност има  райони, където трябва да.се съобразява човек, ама точно за.Истанбул доста крайни изказвания направихте.

Чакам с нетърпение епизода, за да ви чета, така че пишете много.

# 145

Отива им сиво, но и фона е точно такъв, че да изпъква това сиво! Майсторска работа на оператора!

Машалах на целия екип!!!
Много красиви Heart Eyes
Много ми хареса и надписа на една от снимките за предстоящия епизод с Миран и Фърат. Беше нещо от рода на "Друго си е да имаш истински приятел в труден момент". Не помня точните думи,  но беше нещо такова и много им се радвам и на тях двамцата. И пак ще си кажа аз за Мелике Blush Като я облекат не като анадолска кадъна, а със съвременни младежки дрехи и каквато е слънчева и сладка, много ще му пасне на Фърат. А Ръза да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал Grinning Само да не ме разберете погрешно. Ръза много го харесвам като образ засега, ама до Мелике ми седи като амджа Blush
А за начина на обличане в Истанбул не мога да споря, защото още не съм ходила там, но имам приятелка, която обиколи Турция (всеки месец различна дестинация) и от разказите й, а и като я познавам, не мисля че е чак толкова страшно. Даже до сега коментирахме казуса и тя е категорична, че не е толкова страшно. Тя повече се притеснявала да не ги отнесе някоя бомба от терористичен акт, отколкото нещо друго.

# 146
# 147
  • Свети Влас
Оха, Пепелче размечтах се

# 148
  • ... да усещаш мириса на море ...

#reyyanmiranaşkı (любовта на Рейян и Миран)

# 149

Общи условия

Активация на акаунт