И как Миран буди Гюна

https://twitter.com/rumpumpumtheboy/status/1130018981681782785
Кика, и ей тук как я притисна, пред цялото фемили Шадоулу

Ама отстрани като ми наизлязоха моменти от епизодите и като залепнах
Даже се надявам да подтисне воплите си и да й каже той истината, защото Зехра мисли само за себе си и да не би случайно да не я погледне дъщеря й после. Хазар колко пъти я кара да кажат, а тя голям страх. Той даже се беше примирил, че може и да го намрази Рейян. Рейян обаче бързо ще приеме факта, според мен. Ще се замисли, как я е отгледал и ще си го обича, но е нормално да ги съди известно време. Тогава ще има огромна нужда от Миран и любовта му. А за неговата истина и кой му е баща не мисля че скоро ще узнаем. Макар че може и така да завършат сезона. Като ги оставят да мислят, че са брат и сестра. Което е адското клише и изобщо не ми се иска да паднат толкова ниско! 
)))))))))))))))
))))))))))))))
Много хубаво би било да съберат Елиф и Азад. Тя като че ли си го хареса
А на него именно такава жена му трябва. Да го приласкае, да го накара да говори и да излее всичко таено вътре в него през годините за несподелената му любов. Дано, дано! Много добре си го написала - тази двойка ще е помирението на двата рода! 
Рейян му е простила, но пък от друга страна не му вярва и подлага всичко казано от него под съмнение, въпреки действията му. Но Миранджим ще я укроти
Няма 40 серии да се инати и да се дърпа, я! Ще завъртят колелото те, ами не ми се мисли като се завърнат наесен. Цяло лято какви ли щуротии ще измислят Еда, Бану и компания