Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 421
  • 732
  •   1
Отговори
# 675

Дрийм - аз пък мисля, че Фърат ще устои до края. Нищо че през цялото време приказва на Миран да се откаже. Но нека да изгледа утре с превода, тогава ще си правя изводи за него.

Много ми се иска, защото очите му са умни и излъчва визия на  достоен човек, но Азизе  лошо го притисна и заплаши - него и "майка" му. Вярно е, че помага на Миран, че до този момент, каквото му е казал - прави всичко по силите си. Както се казва, мисли му доброто. Не беше случаен и този разговор между Гюн и Фърат. Азизе не е длъжница само на Миран с лъжите си. Разделила е майка от син, брат от сестра...Та в този смисъл, не се знае при какви обстоятелства ще бъде поставен Фърат. Дано да остане верен на Миран докрай. Не може в този живот/сериал  отвсякъде да дебне предателство.

# 676
# 677
Добро утро Hug Ах, че хубавичко сте писали Heart Eyes

Много ме е яд на Хазар и Зехра! Уникални егоисти! Виждат, как тормози детето им онзи търбух оцъкления и не помислят, че ако й кажат истината е по- вероятно да й помогнат. Но не! Те мислят единствено за себе си. Мисля, че като й кажат, тя ще се отдръпне, но така ще бъде хиляди пъти по- добре за нея. Защото тя сега се жертва заради тях и сестричката си. За да е с тях!
Надявам се да не използват клишето известно време да си мислят, че са брат и сестра Unamused

Азад/ Влажния Smiley Рускините така си ги кръстиха, но на мен повече ми пасва на образа му Мрънкалото или Мекотелото. Актьора перфектно пресъздава образа, но образа му не ми харесва. Мразя такива мъже! И съм убедена, че много скоро предстои да видим един озлобен Азад! Няма да се учудя, ако в някоя от следващите серии (може и в следващия сезон) и той я отвлече. Някак не го виждам да е като в книгата, т. е. да упора винаги на Рейян.

Финалната сцена беше разкошна Heart Eyes Като всички РейМирски, де! Но повече след превода Blush
Песента на Корай Авджъ  ми е много любима и на фона от сцени в сериала направо ми извадиха душичката с нея!

# 678
Днес нашето красиво и талантливо момиче има РД! Нека й пожелаем да е все така лъчезарна, усмихната и кариерата й да е винаги нагоре! Успех, Ебру!

# 679
Както винаги серията много ме развълнува. Пак плаках- особено при изгорялата колиба, символ на опожарения и опозорен малък дом, който не успя да се случи. Хареса ми монологът на Гюна- права е- не си командваме кого и кога да обичаме. Не знаем колко можем да се унижим. Дори тя буди у мен повече симпатии от патологичната Ярем и семейството и. Баща и се лека ръка прие убийството на Рейян. Която си е дете на брат му, каквото и да говорят. За Хазар и Зехра- това е патриархатът. Снишаваш се и се примиряваш да си измисляш небивалици като това как дъщеря ти ще е щастлива с племенника ти, защото той и е обещал да не я докосва. Голямо щастие и определят. Но има нещо такова, че на нас ни обещават много щастие през живота, много приказки. В патриархалния свят ти обещават само да си сравнително защитен, ако си част от семейството и се подчиняваш. Какво щастие- само саможертва и страдание, в замяна на обиди и подтисничество. За това говореше и Рейян, когато с Миран се вричаха в камъка. Нейната надежда да се спаси от гнета у дома. Ужасен избор, но добър спрямо сценария, беше тази черна рокля в деня на къната- все едно ще я погребват. И контрастът с червената рокля от щастливата и нощ. А Миран ми хареса. У един мъж трябва да има малко собствена воля, а не само да търчи от врата на врата. Да видим какво ще я прави сега. Хубав ден момичета!

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 17:55 от victoria vassileva

# 680
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Здравейте,вятърничави момичета. В последно време нямам никакво свободно такова-във вихъра съм-
 абитуриентски страсти ме тресат-ма чета от тук,там. Хубав ден Hug Hug Hug

# 681
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ужасен избор, но добър спрямо сценария, беше тази черна рокля в деня на къната- все едно ще я погребват. И контрастът с червената рокля от щастливата и нощ.

Биндалито не е черно, а пурпурно/тъмно виолетово ... Peace

Песента на Корай Авджъ  ми е много любима и на фона от сцени в сериала направо ми извадиха душичката с нея!

Koray Avcı - Gittin Gideli

пп Днес се отбелязват 971 години от рождението на Омар Хаям. Ето 2 от неговите стихове:

58
Без тръпна мъка няма обич, без огън — плам неугасим.
Над мокри вършини се вие едничък само черен дим.
Разжарен огън любовта е, искрящ безсънно сред нощта,
а влюбеният вехне с рана, от лекари неизцерим.

59
О, мъка, мъка във сърцето, останало за миг без страст,
без пламенна любовна болка, без щастие, без весел час!
Ден без любов е като облак, разсеян в кръглото небе,
безплоден, замъглен и мрачен, неспуснал капка дъжд над нас.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 15:06 от tara_lezhka

# 682
След всяка серия си казвам, че няма повече на къде, но Акън успява да надмине себе си, в изиграното до момента. Толкова различни чувства и състояния успя да покаже и го прави толкова убедително, че преживявам с героя му, усещам болката му, потапям се в отчаянието му. И се съгласих с него, че трябва да играе ва банк и че обратен път няма. Интересно как се получава така, че очите му се променят толкова пъти и изглеждат по нов начин всяка серия. Със светлината ли правят някаква магия операторите или си е даденост при Акън и част от изразните му средства. Във възторг съм от таланта му.

# 683
Това битти, което каза в конака пред женурята, какво означава, напуска ли го, прекъсва ли връзките си с тях, или само сложи край на сагата с женитбата му с Гюн?
Доколкото ги изброих, три пъти каза, че се развежда. Нали така трябва, за  да бъде вече валидно? Съпругът казва три пъти пред свидетели и това е равносилно на развод.

# 684
Има ли го някъде с бг суб. Или само аз не го намирам Simple Smile

# 685
Това битти, което каза в конака пред женурята, какво означава, напуска ли го, прекъсва ли връзките си с тях, или само сложи край на сагата с женитбата му с Гюн?
Доколкото ги изброих, три пъти каза, че се развежда. Нали така трябва, за  да бъде вече валидно? Съпругът казва три пъти пред свидетели и това е равносилно на развод.

Аз даже 4 пъти ги преброих, ама той едно повече за всеки случай, ако Гюна не го е чула добре Wink

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 17:19 от mery_poppins1

# 686
Добре де а няма ли да има развод с адвокати 

# 687
Цитат
Като че ли, освен развод, означаваше и че ги напуска, щото изгледа всички наоколо, спря погледа си последно върху Азизе и ... каза "край". А Фърат след това изнесе две торби с дрехите му, което засече Гьонюл.

# 688
Момичета, не бъдете егоисти. Simple Smile
Дайте серията на руски.
В 1 plus 1 не се отваря, а във вк съм блокирана.щ, така че предложете нещо друго.

# 689
Момичета, не бъдете егоисти. Simple Smile
Дайте серията на руски.
В 1 plus 1 не се отваря, а във вк съм блокирана.щ, така че предложете нещо друго.

Blush
http://uteta.ru/movies/serialy/47374-vetrenyy-10-seriya-russkie-subtitry.html

Общи условия

Активация на акаунт