http://turkseason.com/turkey-serials/428-vetrenyy-vse-serii.html

.......
и аз си харесвам името. 

на нашата сладурана. 

с бретона настрани.
ще си изчакам бг превода за да се насладя на макс.

са ноу комент, първо тях изгледах.
и безпомощност,
и все си мисля, че не е нужно да го раняват физически в края на сезона, той и без това е жив мъртвец от любов, и ако не получи инфаркт в края на сезона те на. 

то не бе чудо
и все едно и също му повтаря като грамофонна плоча,
взе да ми писва от държанието й спрямо него, амааааа много. 

с малката Гюл за да им е съучастничка в плановете по разговори с вироглавка?

Като Азат - този взе да ме плаши. Толкова е обсебен от Рейян и идеята за брак, че хич не вярвам в добрите му намерения и сълзливите обяснения пред Хазар (който за мен е друго мекотело). Ще си търси той "голямата любов" в лицето на Рейян - няма да се примири. Хареса ми как контролът се изплъзва лека-полека от ръчичките на Азизе. А другия дъртак е толкова гнусен и долен, че и него като го прецакат, ще си го е заслужил. Кой от кой по-противен и зъл - иначе, ако ги питат, и двамата за семействата си мислят. Мхм..
Гюл ще излезе най-големият фен на кака си и Миран
и ще прави всичко, за да ги събере. По-хитра от половината си рода, дето все си мислят, че имат страхотен план.
Така че, колкото и да повтарят сцените с нея и помощта, която оказва на Миран - по-добре да е тя, отколкото "загрижената" Ярен или някой друг.
А, и мисля, че една от много причини, може би основната (поне за мен) Миран да се разведе с Гьонюл е, че при разговора му с Рейян в конака, тя го попита: "Ако тръгна с теб, като каква? Като любовница/метреса ли" - не помня точно. И въпросът беше много логичен. Няма как да е женен за Гьонюл и да иска и Рейян. Пък и чашата преля, когато русата му каза за къната в изблик на нерви. Така че, той достатъчно търпя и превъртя, и си взе момата.