Нашите хора ще тръгнат с колата нанякъде, предположенията са към морето. Реян не била виждала море, май му го каза на сватбата.
https://www.instagram.com/p/BxnkTUUJyup/?igshid=1fsrxl57llz8x

А диалозите са много силни,според мен,със спомените и емоциите, които предизвикват. И от всяка на пръв поглед повтаряща се среща изниква някаква част от истината, в отношенията между главните герои. (Аз например, винаги съм свързвала камъка с мъртвата материя, студенината. Тук разбрах, че камъкът в най-старите представи на хората има душа, памет, даже човешки мирис.)

ще си позволя да те цитирам " И от всяка на пръв поглед повтаряща се среща изниква някаква част от истината, в отношенията между главните герои."
) и отскочи леко назад, все едно го ритнала в стомаха. Оттук нататък вече им трябва известно време някъде далеч и насаме, и истината. Само истината! Трябва той да й разкаже всичко и да продължи да й показва, че е по- ценна за него от всеки дъх, който поема!

, отивам да гледам ...

, отивам да гледам ...
На мен ми направи впечатление пък, че Насух ага държеше на обратно телефона си при единия от разговорите с този, де ще убива Рейян. Често се случват из сериалите такива неща.
За мен сериалът го прави така успешен не само екипа пред и зад кадър. Прави го и музиката, прави го и локацията. До голяма степен ще загуби от автентичността си сериала, ако изместят локацията, според мен! А и не мисля, че малко места се въртят в сериала. Колкото и в други, снимани в Истанбул. Гледам Сблъсък. Там например се набляга на полицейското управление, къщата на Кадир и мястото на Вели. Понякога дават къщата на Зейнеп, на майката на Керем и някой друг изоставен склад. Нооо, има едно Но тук и това е, че главните са много тук. Кадир, Зейнеп, Керем, Джемре, Вели, че и Джансъз, а покрай тях и останалите движещи историята. И всеки е някъде та са принудени да показват повече от 3- 4 места. Във Вятърничавия обаче са две семейства и няма как да показват повече места. Двата конака, местата сред природата, офисите, хотела и заведенията, какво повече да покажат.
мнооого ме зарадва. Ярен ми е най- противна като образ