Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 997
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Оф и тоя цопна .. само той липсваше ..  Tired

# 181
Май ще чакат Рейян когато се събуди с кой ще си тръгне. Сигурно с Азат

# 182
  • IT
Охххх Миранджим ква глава му удари

# 183
Жал ми е за Азат. Винаги с такава любов говори за Рейян

# 184
Малеееее тоя Азат е с голямо устище бееее, бляк. Sick
Миран като и сложи пръстена и каза, че на този пръст друг пръстен не може да носи. Laughing Mr. Green Heart Eyes
Просто уникален Миран, пълни ми душата с нежността си към нея. Heart Eyes
Преведен откъс.
 Two Hearts Two Hearts
https://vk.com/dvoeru?z=video-173414484_456239454%2F51b6df01f4a3 … l_wall_-173414484

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 22:00 от Neidjal

# 185
Краткий обзор происходящего в серии #Ветреный #Hercai

💢Эсма в курсе,что Азизе проворачивает что-то большее,чем месть Рейян посредством Мирана. Азизе знает и о том,что Рейян не Шадоглу,и о том,что Миран не Асланбей;

💢Джихан с Насухом решили выдать Яру замуж,чтобы больше не творила дичь за спинами мужиков Шадоглу;

💢Рейян рассказала всем,что брак с Мираном фиктивный,но Миран - хитрый жучара,заговорил деда и тот его не выгнал. Потом Рейян укусил скорпион 🤷♀Да,да,скорпион🤣

💢Миран маньячил и нюхал Рей,а потом сам надел ей на кольцо палец,пока она была в коматозе;

💢Миранда схватил по хлеблитосу от Азика. Дед обоих выгнал на улицу. Дед мололец.

# 186
В този епизод много ми харесва тройката - двете петлета и Рейян как ги командери Simple Smile

# 187
Дотук двамата ми напълниха душата от кеф, Party Party уникаааални, Crazy Crazy а Миран ме кефи на макс, че не се отказва от вироглавка. Heart Eyes
Вкарват леееека нотка на хумор Joy насред цялата драма.

# 188
  • Варна
охх много са смешни как вървят след нея като палета

а и пръстена не се маха - Миран се подхилква

# 189
Май ще омъжват Яренката.
Писна ми Crossing Arms превода на рускините да зависва в нищото, по-добре да съм само на картинки и без това играят така, че се разбира.

# 190
Май ще омъжват Яренката.
Писна ми Crossing Arms превода на рускините да зависва в нищото, по-добре да съм само на картинки и без това играят така, че се разбира.

И аз съм така - само на картинки. Утре ще се наслаждавам на хубав превод

# 191
Ох беее, хиля се с глас, Joy довтаса и баща й, и дядото, и бабата гледат като гръмнати с патлака. rotfImao rotfImbo

# 192
  • Варна
ами при мен върви без проблем, само дето 20 минути бях тотално без нет : ))))) че се разправях с доставчика, ама сега върви добре

според мен не е проблема при рускините

# 193
# 194
  • IT
и при мен върви много добре, сега има реклами

Общи условия

Активация на акаунт