Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 48 075
  • 732
  •   1
Отговори
# 330

от Акън: "Благодаря за обичта, подкрепата и грижите, скъпа майчице. Работихте усилено ... Честит ден на майката, на всички майки, които са се заели с най-трудната професия в света"

Рени,

Скрит текст:
Ще погледнеш ли текста на турски, защото превода ми е от руски, На "вие" ли и говори?
"Beni sevdiğin,desteklediğin ve yetiştirdiğin için teşekkür ederim canım annem. Çok çalıştın... Dünyanın en zor mesleğini üstlenen tüm annelerin anneler günü kutlu olsun"

Акън прилича на майка си... А коя е най-трудната професия в света???Thinking Това в преносен смисъл за майчинството ли е казано?

# 331

от Акън: "Благодаря за обичта, подкрепата и грижите, скъпа майчице. Работихте усилено ... Честит ден на майката, на всички майки, които са се заели с най-трудната професия в света"

Скрит текст:
Рени,

Скрит текст:
Ще погледнеш ли текста на турски, защото превода ми е от руски, На "вие" ли и говори?
"Beni sevdiğin,desteklediğin ve yetiştirdiğin için teşekkür ederim canım annem. Çok çalıştın... Dünyanın en zor mesleğini üstlenen tüm annelerin anneler günü kutlu olsun"

[/spoiler]

Акън прилича на майка си... А коя е най-трудната професия в света???Thinking Това в преносен смисъл за майчинството ли е казано?
Да си МАЙКА ! За тази професия не се получава заплата , бонуси , осигуровки , отпуск, пенсия ....

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 19:40 от sofia26

# 332
  • Яко в Матрицата...

Рени,

Скрит текст:

Таре Hug, на "ти" е написано.

# 333
sofia26, много хард бе джанъм.Simple Smile Отнесе го Миран, както му се полага по заслуги. Simple Smile
Голяма е разликата между Насух и Миран. Насух е един от причинителите на враждата, а Миран е една от жертвите, носещи последствията от нея. При Насух има съзнание оковано от средновековните традиции, а при Миран има промяна и в мисленето и отношението му към случващото се. За Насух винаги някой друг е виновен и някой друг трябва да плаща за греховете му, а Миран осъзнава вината си и е готов на саможертва.

# 334
# 335
Благодаря за фрагмана!  bouquet

Най-вероятно нито Хазар, нито Рейян няма да се съгласят на сделката, която Миран им предлага.
Нормална реакция, според ситуацията. Сигурно само деде Насух е бил съгласен, но знае ли се какса го измислили сценарягите.
Щом Фърат е тръгнал да говори с Рей, значи нашето момче е полудяло наистина. Проклятието, за което говореше Азат, го е застигнало яко.  Grinning Grinning
Да вика, колкото му глас държи, защото на тази болка не се издържа. Бесовете трябва да излизат.
Гюнчето пак е правила опити да си го върне.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 20:43 от Mydream

# 336
sofia26, много хард бе джанъм.Simple Smile Отнесе го Миран, както му се полага по заслуги. Simple Smile
Голяма е разликата между Насух и Миран. Насух е един от причинителите на враждата, а Миран е една от жертвите, носещи последствията от нея. При Насух има съзнание оковано от средновековните традиции, а при Миран има промяна и в мисленето и отношението му към случващото се. За Насух винаги някой друг е виновен и някой друг трябва да плаща за греховете му, а Миран осъзнава вината си и е готов на саможертва.

+ Hands Plus1
Няма никаква база за сравнение м/у Миран и Насух!

Миран е с добро сърце и човечен /наследство от баща му/, докато Насух е жесток и то не от вчера. Роден е със зло сърце и се надявам, че дори и със закъснение ще си получи наказанието за всичко сторено от него.

Само да добавя, че Миран не е имал избор. 20 години все едно и също му е пилила на главата Азизе. Чак сега започна да осъзнава, че е живял в лъжи, опитва се да открие истината, да прозре кой го лъже и  манипулира. Още много удари ще получи с всяка разкрита лъжа.

Насух е имал винаги избор в живота си, даже е налагал своите решения на всички в семейството му. Той е пезпардонен, груб и жесток по собствена воля /дори и с адвоката как грубо говори!!!/. Още от дете е нарочил Рейян, че му е виновна за всичко и нищо не може да промени решението му да тормози едно невинно момиче.

Докато пиша, то пуснали фрага! Благодаря за споделянето!
Фърат май каза на Рейян, че Миран много я обича

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 20:48 от mery_poppins1

# 337
  • Варна
Хихихихи Миран каза на Гьонюл,че ще се разведе с нея;
Фърат каза на Реян : "Не виждаш ли колко те обича?Полудял е от любов."

# 338
Насух сигурно и като млад е бил безпардонен, разбира се, оставам си една вратичка, докато разберем причината, поради която е зарязал сестрата на Азизе.  Но най-добре му приляга Азизе за жена. Тогава можем да говорим за лика-прилика с някого.  
Изгледах всички излъчени епизоди...Не знам дали пропускам нещо, но ставало ли е въпрос за жената на дядото, майката на Хазар?

# 339
Заради тази люда любов гледаме филма. Всяко момиченце го учат да очаква такава любов- нямам предвид с отмъщение или с омраза, а със загуба на разум от обич. Всичко друго за мен е второстепенно. Харесва ми как гледа Миран. Как отвръща Рейян. Това ме вълнува. Дори как като го разтърсва Хазар не помръдва да му отвърне. Парадоксално е, но си е късмет да изпиташ с някого такива чувства. Както и да е завършила историята , поне знаеш, че си изживял нещо истинско.

# 340
Може да се повтарят ситуациите, но на мен ми харесва, че Миран не се отказва и упорито търси опрощението на Рейян

# 341
Насух сигурно и като млад е бил безпардонен, разбира се, оставам си една вратичка, докато разберем причината, поради която е зарязал сестрата на Азизе.  Но най-добре му приляга Азизе за жена. Тогава можем да говорим за лика-прилика с някого.  
Изгледах всички излъчени епизоди...Не знам дали пропускам нещо, но ставало ли е въпрос за жената на дядото, майката на Хазар?

Не е ставало дума за майката на Хазар и Джихан, но ме озадачава предпочитанието на Насух към Хазар. И се чудя дали са от една майка двамата братя.

# 342
Привет на всички.  wavey Човек не може да ви настигне  hahaha

Благодарности за преведения епизод  smile3525 newsm74

Оо .. имаме си нов фраг. Много ми хареса частта, в която Миран каза на Гюнюл, че се развеждат. Кеф  Laughing Laughing Фърат като "фея-кръстница" ли ще го раздава? Да отвори очите на Рейян, че Миран не е толкова лош, колкото тя си мисли. Пак ще е интересно.  newsm68

# 343
Миранчик пак дере гърло, честно, направо ме е страх вече за Акън, ама го прави от сърце. Simple Smile
Аз искам и оня приглушения глас.

Обаче и Реянче не се дава, Хазар и той.

Накрая дали наистина при него беше тръгнала.
И как й отива бяло.

# 344
  • София
Вики, абсолютно права си. Точно тази "луда" любов държи зрителите, предполагам. Точно такава любов и искат огромна част от младите анадолки, колкото и да не ги разбирам.

А, сетих се едно нещо, което ми допада, колкото и ненужно драматично да е. Как Миран усеща болка в сърцето си, когато става въпрос за Рейян и когато нея я боли. Наистина хубав щрих. (Дано да не се окаже после някакъв сериозен здравословен проблем, де.)

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 21:46 от *Tincheto*

Общи условия

Активация на акаунт