Ебру е много слънчево и отзивчиво момиче. И май най-вече благодарение на нея неутрализираха подписката на онзи мъж, който се възмущаваше от сериала и искаше спирането му. Като гледам - спечелиха местните за каузата си.

Радват ме какви тънки шегички пускат на моменти.

Дори и в крещенето му харесвам гласът, особено като му зачезва на моменти. Сякаш изживява наистина всичко, което играе. Ебру обаче има моменти, когато при нея нещо ми липсва, особено когато плаче и крещи. Имам чувството, че й секва дъхът към края и избързва с изричането. Но пък в сцените, когато се инати и е лошавка, направо се вижда огъня в очите й.
Много го харесвам с брада и с коса като на Миран ( и с леко вдигнат бретон). Мярнах снимки от предишен негов проект, където е с по- светла коса и бретон "а ла Вапцаров". Е сякаш гледах друг човек! Изобщо не ми хареса 
Колко се забавляват, сладурите
Брадата ще трябва да махне, а косата, тия дето служат за 20 - 30 дни, не знам дали ги стрижат много късо (като войника от сериала). Неговата коса и без това е къса,
... Кака Ярен ми се щеше да я пречукаш сорри за грубия език не мога да я гледам... Гюна ще го изяде скоро Султан ханъм ще вилнее, мисля че ще Миран вече осъзнава, че всичко, което са му казвали е една лъжа първо Хазар, сега и Султан плашилото Азизе ще реве с крокодилски сълзи.. Иначе Айда е безценна в ролята си. Написах роман извинете ме