Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 48 079
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
И още не мога да измисля, какво очакваше да направи той, като го помоли за помощ.
nedlen, според мен си очакваше да я вземе в конака на Асланбей.  Laughing Там би се развихрила с гадостите си. Няма как с нейните радари да не е усетила тръпката на Фърат по нея.
Ебру е много слънчево и отзивчиво момиче. И май най-вече благодарение на нея неутрализираха подписката на онзи мъж, който се възмущаваше от сериала и искаше спирането му. Като гледам - спечелиха местните за каузата си. Peace

# 316
Цитат
И още не мога да измисля, какво очакваше да направи той, като го помоли за помощ.
nedlen, според мен си очакваше да я вземе в конака на Асланбей.  Laughing Там би се развихрила с гадостите си. Няма как с нейните радари да не е усетила тръпката на Фърат по нея.
Ебру е много слънчево и отзивчиво момиче. И май най-вече благодарение на нея неутрализираха подписката на онзи мъж, който се възмущаваше от сериала и искаше спирането му. Като гледам - спечелиха местните за каузата си. Peace

Е тогава инфарктът на Насух щеше да му бъде гарантиран. И щеше да настане голяма конкуренция в правенето на гадости Joy Joy Joy
Аз не съм изненадана, че Ебру е такова слънце. Тя излъчва топлина и човечност. Такива за мен са много хора от зодията Телец - артистични и много сърдечни.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 13:29 от nedlen

# 317
И аз мисля, че не случайно показаха картината с коня в офиса на Миран. Донякъде и позата му ме кара да го асоциирам с един Миран, опълчен срещу всеки противник на любовта им с Рейян!

Това с "Ярен Миксера" го бях забравила Joy Радват ме какви тънки шегички пускат на моменти.
Не се бях сетила за това Паша да се откажат от Ярен като разберат за фалита им. Те вече един път са искали да ходят да се сватосват, но те са ги отпратили и нищо чудно самата Ярен да си помогне като ги светне, защо аджеба баща й дядо й ги викат така изведнъж да се сватосват.

Има снимки и видеа от сета с Миран на белия кон да взема Рейян от конака на Шадоулу през нощта Hug

# 318
   Момичета, тук според мен Миран "утрепа рибата".... Чуйте само интонационното му градиране на една и съща фраза в протежение на епизодите от сериала... Как започна да снишава глас, милият... Ще шепне той мили думи в края на сериала, ама де да видим... И ако това последното, в селската къща,  не е мила задявка към любимата, то здраве му кажи... Wink

https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456240523%2F57439 … pl_wall_-74204908

# 319
На мен много ми харесва гласът на Акън и всяка една интонация, която вкарва в различните моменти Blush  Дори и в крещенето му харесвам гласът, особено като му зачезва на моменти. Сякаш изживява наистина всичко, което играе. Ебру обаче има моменти, когато при нея нещо ми липсва, особено когато плаче и крещи. Имам чувството, че й секва дъхът към края и избързва с изричането. Но пък в сцените, когато се инати и е лошавка, направо се вижда огъня в очите й.

Акън влиза в казармата след финала на сезона за месец. Дали ще го видим избръснат (коса и брада)... Май не искам Blush Много го харесвам с брада и с коса като на Миран ( и с леко вдигнат бретон). Мярнах снимки от предишен негов проект, където е с по- светла коса и бретон "а ла Вапцаров". Е сякаш гледах друг човек! Изобщо не ми хареса Blush
Досега зяпах сцени зад кадър в туитър от моментите в къщата на бабата и дядото на Мелике Joy Колко се забавляват, сладурите Joy

# 320
Джан Яман също ще влиза в казарма през януари за 21 дни и ще трябва да е обръснат до голо. И в РП се чудят как после ще обяснят трансформацията на герой без коса на зрителите. Та така и с Миран- Акън. За коня в офиса- сигурно е търсен ефект, но същия кон го има и в офис обзавеждането на др. дизита- явно като символ на мощ. Филмът, за който се сещам в момента върви по Нова тв- Елиф- там в кабинета на Керем има същия кон.

# 321
  • Monaco
Здравейте, току - що изгледах епизода. Може би само аз съм на това мнение и е възможно да греша. Но според мен Азизе не страдаше за Гьонюл... Мисля си, че всъщност говореше за Рейян. Тоест аз разбрах, че Рейян е Гьонюл. Възможно е да са разменени. 

# 322
  • ... да усещаш мириса на море ...
Акън влиза в казармата след финала на сезона за месец. Дали ще го видим избръснат (коса и брада)...
И аз го прочетох това при рускините, но не съм го срещала на турски, за разлика от инфото за Джан и Арас. Ако е истина, по-добре, тъкмо ще мине по реда си и няма да му попречи при бъдещи проекти. Sunglasses  Брадата ще трябва да махне, а косата, тия дето служат за 20 - 30 дни, не знам дали ги стрижат много късо (като войника от сериала). Неговата коса и без това е къса, Stuck Out Tongue Winking Eye

# 323
Дори и да го избръснат Акън (глава и коса), докато започнат снимките наесен пак ще пораснат. Вече, колко е вярно, ще видим.
При Птичката и Джан обаче може и да се забележи разлика, защото четох, че те ще излъчват и лятото. Само снимат сега сцени с него за епизодите, които ще излъчват, докато е вътре.

# 324
Джан Яман ще влиза в казармата януари 2020,предполагам че сериалът до тогава ще е приключил.А на Акън до септември и косата и брадата ще пораснат, като се има впредвид че няма да е гола глава.

# 325
Здравейте, мацки Sunglasses

Хубаво РейМирско клипче, докато чакаме фрагмана Heart Eyes

# 326
Здравейте... Аз съм малко повечко нов член, ноо да Ви кажа следя всичко с интерес и не само този сериал... Попринцип и да влиза в казармата малко ми се струва старичък за нея г-н Миран или вече да я е минал, доколкото съм запозната Джан колкото и да не ми се вярваше е набор 89 и е задължително, сещам се, че и един от главните в Гюнешките също беше в началото на годината за месец в казармата. Така стига дрънках.. Да се върна на сериала. Все си мисля че финала, които е след 3 епизода ако не се лъжа ще е или Миран разбира, че не е Асланбей или Рейян ще разбере, че не е дъщеря на Хазар. За дете след толкова насилие, ухапване и прочие ще ми се струва много банално от страна на Сц. Разкриват с лъжичка нещата тези градове Сц Sad... Кака Ярен ми се щеше да я пречукаш сорри за грубия език не мога да я гледам... Гюна ще го изяде скоро Султан ханъм ще вилнее, мисля че ще Миран вече осъзнава, че всичко, което са му казвали е една лъжа първо Хазар, сега и Султан плашилото Азизе ще реве с крокодилски сълзи.. Иначе Айда е безценна в ролята си. Написах роман извинете ме Simple Smile

# 327
  • София
Тая серия нямаше нито едно нещо, което да ме грабне - дори този път и РейМир сцените не ми бяха кой знае колко приятни. Откровено крийпи си е Миран - то преследване, до дебнене, то пръстени, то блъсканици, то пресрещания. Йок артък! Sweat
Насух дори не ми се коментира... Той от виновен по-виновен - баш Рейян му е проблемът. Rolling Eyes
Когато ви казвах, че зачетох книгата и осъзнах, че не е моят тип книга, точно това имах предвид. Цялата тая история е толкова смахната, нелогична, и драматично напудрена, че чак ми горчи.

И по-нагоре някой беше написал, че Рейян е все едно "стока". Ми, точно това виждам и аз - то не беше седене пред къщичката да я чакат (и да вървят като палета около нея - направо жалко и смешно беше), то не беше "Рейян, вземи мен - не, вземи мен", то "моя си, само моя", то "има надежда, значи?" И краят, разбира се. Ужас! No Mouth

Другите смешно-жалки моменти са скачането на бой в 90% от серията. Или ще е Миран (придружено с дране на гърлото), или ще е Азат, или Хазар... Thinking

Единственото "цветно" в серията беше Гюлчето малко сладко. Душинка е тва дете! Сред цялата тая шантавост, ме накара да се усмихна истински с червения балон. Laughing

# 328
тЪ ! Гьонюл в борбата си за любовта на Миран е жалка , а Миран с неговата "борба " не е жалък ..... В моите  очи е повече от жалък .......
Тя се самонарани за да злепостави Рейян , а той  предизвика Рейян да го рани  и при все злините ,които ѝ стори тя не го остави ,за разлика  от него.
Видите ли  той бил израсъл с тази мисъл за отмъщение ..толкова по-зле за  него .

В кой век живее ?!?!?!  Във времето на Урко-маймуните ли ?!?!
Млад мъж , /работи /  ръководи   /холдинг /   фирма ,ползва всички  екстри на съвременният свят...коли , компютри ,GSM -ми , часовник-лукс , пищови .....от маркови ,по-маркови ......

Манията за отмъщение му е до толкова нужна , колкото да  получи това ,което  иска  т.е. Рейян !!!
Когато заведе Рейян в  бараката за първата си нощ с нея ,дали мислеше за  отмъщението ? Едва ли !
Сутринта се сети ,че трябва да отмъсти .... и тръгна ....""не се  обръщай , не се  обръщай ...."" ...и после тръгнаха мъките  Миранови от любов към Рейян....ама геч ,чок геч.... до толкова я унижи ,че тя се самозапали , с поведението си позволи да я изхвърлят  като парцал на площада ,  унижиха я пред цял Мидят , понесе цялата злоба и жестокост на Шадоулу и физически и морално ....

Каква е разликата между Насух и Миран ...никаква ...и двамата пропити със злоба ....единият я унищожава физически , а другият и физически и морално !  Той дори пред себе си не е признал ,осъзнал че я обича ..само  я иска .... Това ,което направи Миран отне всичко  ценно на Рейян , от нея  остана само  една  опаковка ,без душа ,без сърце , без мечти .... опустошена , мъртва ...

Каква любов може да има между тях ,след всичко случило се ? !? Ще може ли Рейян отново да го  обича , или да продъжи да го обича  след всичко , което преживя заради него ...Какви чувства ще  изпитва тя ,след всяко негово появяване пред нея , да не говорим за негов допир...

Аз не бих могла да  обичам такъв човек ,колкото и да е  оправдание  вината на баба му .

Бил е дете ,но вече е мъж /след като има потребности / !!!!  И Хазар му се закле   и  Султан му намекна  , така ли малко не му  се размърда релефа на мозъчната кора ???

# 329
  • ... да усещаш мириса на море ...

от Акън: "Благодаря за обичта, подкрепата и грижите, скъпа майчице. Работихте усилено ... Честит ден на майката, на всички майки, които са се заели с най-трудната професия в света"

Рени,

Скрит текст:
Ще погледнеш ли текста на турски, защото превода ми е от руски, На "вие" ли и говори?
"Beni sevdiğin,desteklediğin ve yetiştirdiğin için teşekkür ederim canım annem. Çok çalıştın... Dünyanın en zor mesleğini üstlenen tüm annelerin anneler günü kutlu olsun"

Общи условия

Активация на акаунт