Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 48 069
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
 mery_poppins1 , май не е метафора, защото когато бяха пред болницата с Фърат, Миран каза че за кратко време не е могъл да диша. Пък колко му е да го разболеят сценаристите. Толкова напрежение, безсъние и психически тормоз може да отключат някаква болест. И сякаш за нуждите на сценария и Акън отслабна и стана много правдоподобно, че героят му е подложен на много страдания.

# 361
Фрага с руски субтитри

Защо ми се срува, че след думите на Миран: "ти дойде при мен", няма да чуе хубави неща...

Ако е за лошо дошла , защо въобще ще правят тази среща
Тя така и така напоследък хубави неща не е казала
е поне така се надявам де

# 362
  • София
Вики, абсолютно права си. Точно тази "луда" любов държи зрителите, предполагам. Точно такава любов и искат огромна част от младите анадолки, колкото и да не ги разбирам.

А, сетих се едно нещо, което ми допада, колкото и ненужно драматично да е. Как Миран усеща болка в сърцето си, когато става въпрос за Рейян и когато не я боли. Наистина хубав щрих. (Дано да не се окаже после някакъв сериозен здравословен проблем, де.)

Всяка жена иска да е силно обичана - било то анадолка , източно-корейка или западно-африканка Simple Smile
Разбира се, но тази любов на Миран, предвид всичките обстоятелства, ми е парадоксална.

# 363
Заради децата се научих да приемам никоя любов за парадоксална. Можеш ли да разкажеш какво те кара да чувстваш, че няма да преживееш този ден без някого? Да умираш, ако го няма? Миран се влюби в Рейян преди да знае коя е. После изпълни дълга към рода. И си счупи сърцето- как да не изпитва болка. Само който не се е разделял не го разбира.

# 364
"Така се случи". Както Миран каза. Най-добре е никой да не казва никога. Животът го доказва.
И моето предчувствие е същото, че Рей не е дошла да зарадва Мирко.

# 365
Вики, абсолютно права си. Точно тази "луда" любов държи зрителите, предполагам. Точно такава любов и искат огромна част от младите анадолки, колкото и да не ги разбирам.

А, сетих се едно нещо, което ми допада, колкото и ненужно драматично да е. Как Миран усеща болка в сърцето си, когато става въпрос за Рейян и когато не я боли. Наистина хубав щрих. (Дано да не се окаже после някакъв сериозен здравословен проблем, де.)

Всяка жена иска да е силно обичана - било то анадолка , източно-корейка или западно-африканка Simple Smile
Разбира се, но тази любов на Миран, предвид всичките обстоятелства, ми е парадоксална.

Е няма да е първата парадоксална любов.Simple Smile И в сериала "1001 нощ" Онур отначало унизи любимата, а после се чудеше как да изкупи вината си. Само че той не беше женен и имаше полезен ход на разположение. Даже когато гледах 8- ми епизод и Азад недоумяваше, как Рейян може да обича палача си се сетих за думите на Шехеризада, че обича Онур така както жертвата обича палача си. Парадоксално е, но се случват такива неща не само в сериалите, но и в живота.

# 366
И аз мисля, че сезонът ще завърши драматично. Така че да ни карат да очакваме следващите епизоди. Мисля, че ще му каже че прощава, но не може да е с него и не се връща. Което е убийствено.

# 367

Е няма да е първата парадоксална любов.Simple Smile И в сериала "1001 нощ" Онур отначало унизи любимата, а после се чудеше как да изкупи вината си. Само че той не беше женен и имаше полезен ход на разположение. Даже когато гледах 8- ми епизод и Азад недоумяваше, как Рейян може да обича палача си се сетих за думите на Шехеризада, че обича Онур така както жертвата обича палача си. Парадоксално е, но се случват такива неща не само в сериалите, но и в живота.

По същия начин, когато загледах този сериал се сетих за Онур. Всъщност той дори повтори грешката с предложението за още по-голяма сума в Дубай. Да,  не беше  женен, но изневиделица се появи дъщеря му,та се наложи и това да се преодолява. Но определено и там доверието така и не се изглади между тях. Шехерезада винаги имаше съмнения, лъжите трудно се преглъщат, старите грешки също. Така и тук Рейян   няма лесно за забрави преживяното. Миран си постави задача да  върне това доверие.  Няма да му е лесно. Да видим.

# 368
  • София
Случва се такава любов, разбира се. Естествено, че дори и на мен може да ми се случи. Не я разбирам, но става - живот.

# 369
  • ... да усещаш мириса на море ...
За мюсюлманина какво по- законно от религиозен брак?
Турция е светска държава, все още Peace

Що се отнася до финала на сезона, те са обещали да е "бомбастичен" Joy

# 370
Здравейте.
За серията няма какво да добавя след онлайна.
Нищо не ми е в повече или в по-малко с Миран, Heart Eyes Рейян Heart Eyes и РейМир, Heart Eyes а другите герои както дойдат, Laughing всьо равно. Joy
Фрага е трепаааач, искам да е Петък. smile3539
Милия Миран, Rolling Eyes въздух не му достига, задушава се от болка, гняв и коварни планове на тварите около него.

https://www.instagram.com/p/BxX07JLpnLD/
https://www.instagram.com/p/BxX0rgfpvXT/

Сега започвам епизода с бг превод, за да му се насладя на макс.

# 371
Mydream , "1001 нощ" е класика в жанра. Факт е, че доверието изгуби ли се веднъж, трудно се възстановява.               Тежки битки го чакат Миран и то на няколко фронта. Надявам се, че ще има съюзници, защото сам няма да се справи, колкото и да е силен и мотивиран.

# 372
Аз се радвам и за актьора, който играе Ферат. В ЧБЛ беше Джунко и доста хейт отнесе. Тук се очертава да е опора на Миран. А дано!

# 373
  Любов, любов... варен картоф..., както казва моят малък син. Момичета, не забравяйте, че това все пак е сериал... Ако Рейян веднага му простеше, то тогава къде го развитието на сюжета... Все пак обичайната, равна, скучна любов не е за сериалите.... Трябва да има драма, препятствия, спънки, за да се докаже и да израсне една любов... И аз си мисля, че Реяйн няма да му каже нещо жизнерадостно, когато той толкова много се зарадва на нейното идване... Щото... си трябва време, па трябва и сериал да става...Simple Smile

# 374
Правилно ! Има си заслуги Миран бей ,защо да му ги спестявам ? !
Все  още не се знае дали Насух е фактор за враждата ,но не изключвам да е . При  Азизе всичко е мистерия -кой кой е ,кога ,как , защо ....Предстои да разберем ,дано СЦ не ни го спестят .

" При Насух има съзнание оковано от вековни традиции ,а при Миран  има  промяна ....."  Да ! "След дъжд качулка " Разликата е във възрастта ,времето в което  живее Миран ,това е предимството му  , даденост ,но той не го е използвал ,а продължава  да позволява да бъде "оформен " от Азизе  и в новото време не е прогледнал .

Чудя се ,както се казва "С какви  очи ...." търси ,настоява ,иска любовта на Рейян ?!? Късно е за  саможертва , жертвата  е Рейян , мъртва ....макар и жива ... Ха , много човечен Миран ... от много човечност си  успокои нагона и я захвърли ! Той така постъпи ,че резултата се препокрива с изнасилване -остава травма за цял живот !!!!
Рейян най-добре разбра колко "добър" е Миран

За Насух е ясно защо не  обича Райян , тя не е негова роднина , което изобщо не е оправдание за липса  на човечност ...но Миран ???? След като я хареса  още в галерията ,намери брошката ,запази я  и т.н. ,след като има чувства ...защо я "уби " ??? ....... Еееее, как да му  простя ????

Общи условия

Активация на акаунт