Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 912
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Мноооого ми е тъжно Cry предвид тяхното черно настояще, дори и хубавия флашбек не ме зарадва, даже напротив, натъжи ми.
Не се трае мъката Миранова Cry и ината Рейянов. #Cussing out

# 601
Божееееее, Миран й подарява сърцето си ...!!!

Ох, бе! Кога ще почне да му прощава тази инатлива мома! Тя само да разбере, че освен Гюна и Ярен й е конкуренция, бързо-бързо ще си промени отношението

# 602
Тя знае за Ярен.

# 603
Толкова влюбен мъж, да му се ненагледа човек. И романтичен на всичкото отгоре.

# 604
Рейян каза на Миран /в спомените/, да не хвърля камъка, защото камъните имат памет, всичко помнят. Нека да го запази и да му напомня, че ще вървят заедно по този път.
Къса ми се сърцето за Миран, много твърда я направиха Рейян, много.
До колибата му каза обаче, че ако беше се върнал тогава, щеше да му прости, макар да е направил грешка.
Но той не се върнал. Върнах се, каза Миран.
Твърде късно било.

# 605
Наде, то нейния инат наистина на простотия взе да избива. Какви илюзии храни, че ще ще я оставят да живее на мира в конака Шадоолу? Че Азат няма да започне на втория ден да й дудне на главата колко е благороден, че я е взел. Част от нещата които й се случват са и заради слабохарктерните Хазар и Зехра. Какво пък толкова да й кажат, че семето не е на Хазар.
Дъртия обаче реши глобално въпроса - ще я отвлекат и убият. Мислех че ще го припише на Миран, за да се оттърве и от тях, но вие тук пишете че поръчал да прилича на самоубийство. Ще гледаме.
Как може Рейян да се съгласи на унижението - повторна вечер на къната. Тя дето предпочете да умре, но да не се омъжи за онзи неизвестен дядо. Нещо май започват да порменят образа и с това разтягане на локуми ще загубят публиката май.

# 606
Мелике я попита защо не казва на Миран, че знае че е женен.
Защото щял да си мисли, че заради това не му прощава, а не за това, което й е причинил.

Друго се сетих.
Хазар искаше да кажат на Рейян, но Зехра не позволи.

# 607
Мелике я попита защо не казва на Миран, че знае че е женен.
Защото щял да си мисли, че заради това не му прощава, а не за това, което й е причинил.
Тя май наистина заради това, че е женен, не му прощава. В началото на серията, като видя Гьонюл на вратата на конака,всяко колебание в Рейян се изпари и изведнъж стана решителна.

# 608
Много тъжно сцена между баща и син без да знаят, че са такива. Rolling Eyes Rolling Eyes
Брилянтна игра на Акън, мноооооого е добър, много.

# 609

Друго се сетих.
Хазар искаше да кажат на Рейян, но Зехра не позволи.

И аз това писах преди няколко дни. майка й е най-виновна, че крие
Ще му докарат някой инфаркт на Миран, от 100 страни го атакуват. Да видим тогава кой най-много ще се тръшка и реве?!!!!

# 610
Валя, тази вечер сто на сто всичко, което пишеш все едно аз го пиша.

# 611
Едно от нещата, които най-мразя в живота е дъртаци, забравили вълненията, грешките, глупостите и радостите, които са правили и преживели в младостта си!
Хазар става все по-противен и по-противен. Толкова му е била обичта към Дилшах, щом няма капка милост към детето й. Дори не броя, че в същност Миран е и негов.

# 612
Душичката ми той, Heart Eyes ще краде вироглавка. Laughing Party
Валееее и за Хазар ме нацели, взе да ми става анти. Tired

# 613
На мен пък много ми хареса точно това връщане до колибата. Миран ми е голяма тръпка, но това, което Рейян преживя на утрото след първата "брачна" нощ, унижението на площада и всичко последвало  от дядо си, без да има капчица вина, не може да се сравни с нищо.

Не казвам, че това е правилният начин, но е начин поне донякъде да почувстваш какво значи да си изоставен....Да се молиш някой да се обърне, да се върне, да се разкъсва сърцето ти на хиляди парчета...

Но те се обичат много и ще намерят път един към друг....Много препятствия още ще преживеят. Но първо ще преодоляват себе си.

# 614
Тоя пък дъртак с какво настървение нарежда !!!!!!!!!!!!!

Тия двамата /родителите/ само мрънкат и никакви действия!

Общи условия

Активация на акаунт