Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 903
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Момичетаааааааааа, повече вреда нанасят тия двамата глупаци, отколкото злобарите в сериала. Те как се залюбили отпосле, и Азат и Рейян така щели да направят. Идиоти.

# 616

Но те се обичат много и ще намерят път един към друг....Много препятствия още ще преживеят. Но първо ще преодоляват себе си.
Така е , но Миран вече така се е преодолял, че напълно се е предал на любовта. Тотална капитулация Simple Smile

# 617
Закъсня Миран

# 618
Пфуууу, еврика, най-накрая му каза, че знае за Гюна кукуто. #Cussing out

# 619
Най-хубавата сцена за цялата серия. "Хайде сега Миран върви си у вас при жена си"

# 620
Най-противен и зъл от всички ми е дядото. Азизе е в друга класация.
Дядото е изтъкан само от  инат, проклетия и жестокост.Нито синове признава, нито внуци, нито човешка милост има в него.

# 621

Но те се обичат много и ще намерят път един към друг....Много препятствия още ще преживеят. Но първо ще преодоляват себе си.
Така е , но Миран вече така се е преодолял, че напълно се е предал на любовта. Тотална капитулация Simple Smile
Като узнае истината цялата още ще се преодолей!

Миран мисли, че Гюна е дала снимката

# 622
Колко спокойно й говори  hahaha

Оф тоя Азат .. много дразнещ .. ще го видим и него, като Миран открадне Рейян

# 623
Браво на Миранчик! На всички да обърне гръб в това проклето семейство

# 624
Мноооого и е прохождащ актьор в тези среди, машала.
Офффф, пък тоя Азат ми е толкова грозен Sick като съвестта на Хитлер, че да е последния мъж на земята по-добре да съм без мъж отколкото с такова грозно чучело Sick(за мен).

# 625

Офффф, пък тоя Азат ми е толкова грозен Sick като съвестта на Хитлер, че да е последния мъж на земята по-добре да съм без мъж отколкото с такова грозно чучело Sick(за мен).

Laughing Smile Smiley

# 626
И Хазар, и Зехра, удари единия, че да падне другия, особено Зехра. Crossing Arms
Азат сигурно, ще го изнуди заради чутата истина и Хазар, ще си остане само с приказките и мераците да говори с Рейян. Crossing Arms

# 627
Азат сигурно, ще го изнуди заради чутата истина и Хазар, ще си остане само с приказките и мераците да говори с Рейян. Crossing Arms

Изобщо не му вярвам, че няма да има мераци и претенции  Whistling Naughty

# 628
Скрит текст:

Изобщо не му вярвам, че няма да има мераци и претенции  Whistling Naughty

Оооо и аз Ани, даже подозирам, че в един момент, ще стане психо кукумицин, от онези в техните сериали де страх те съвзема.
Пфуууу, аман от мераци Гюна тъпата да не се разведе с Миран.
Писна ми от намигащата с едното Султан. #Cussing out

# 629
Пътят към ада е покрит с добри намерения и Хазар усилено трамбова по този път

Общи условия

Активация на акаунт