Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 445
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Много ми е разбридан в устата Азат, устата му е като кринче, а косата му е като ритната зелка, бляк. Sick

# 631
Много ми е разбридан в устата Азат, устата му е като кринче, а косата му е като ритната зелка, бляк. Sick

Оня малкият кандидат на Ярен и той много зле в устата

# 632
Neidjal, много си му набрала на Азат. Joy Joy Joy Човекът толкова щастлив, а ти кусури му намираш Joy Joy Joy

# 633
Много Недлен, много. #Cussing out
Олеее, идва на бял кон. Party
Всеки друг би се отказал, но не и Миранджик. Heart Eyes
Мери, да, като питбул Sick е в устата онзи новия.
Млаката Heart Eyes кукла пак в действие с батковците, сега с аби си Миран. Party

# 634
Малката пак е в дъното целия план  hahaha hahaha hahaha

# 635
Ей тая Ярен каквато е нахална да не вземе тя да му се метне на коня Joy Joy Joy

# 636
Ееее, свърши лиииии, нали имаше сетово видео, в което я отвлича?
Не искам да свършва.
Превъзходна серия и за мен това бе епизода на Акън.

# 637
Оф, пълни ми душата този Миран Heart Eyes

# 638
Ей тая Ярен каквато е нахална да не вземе тя да му се метне на коня Joy Joy Joy

И Гюна да се метне, та двете да ги отнесе жребеца през 9 планини в десета Simple Smile

# 639
Тая Рейян честно не си заслужава усилията ... Simple Smile
А пък дъртия Насух  в момента когато Азат го благослови, че се е съгласил с брака трябваше да извади и да гръмне тъпия си внук, да го оттърве от мъките му. Дъртия може и да е злобен ама не  е глупав. Да имаш такъв наивник и мекотело за внук си е направо мъка.
А пък двете кобри на жребеца хич няма да стигнат и до втората пряка, ще бъдат метнати на земята.
Той и Миран едвам го удържа белия кон. Направи ми впечатление когато препускаха с Рейян, че Акън здраво е опънал юздите назад чак главата на коня е повдигната. Или го е страх или коня е много силен и буен, макар че е малко вероятно за снимки да дадат такъв. Ебру държи по-свободно юздите и стои в малко по-отпуснат астойка на седлото.

# 640
А трей дали ще има?

# 641
Тая Рейян честно не си заслужава усилията ... Simple Smile
А пък дъртия Насух  в момента когато Азат го благослови, че се е съгласил с брака трябваше да извади и да гръмне тъпия си внук, да го оттърве от мъките му. Дъртия може и да е злобен ама не  е глупав. Да имаш такъв наивник и мекотело за внук си е направо мъка.

Направо, то бива, бива, но нейното не бива да бива. ooooh!
За първи път нещо ми идва в повече и това е ината на Рейян. Peace
А Азат е мъж само по природа и като почне да се сополиви, бъъъъър. Sick

# 642
Миранчика потресен, че е облякла биндалъ. Веднага я провери за къна и каза, че няма да сложи къна за друг.
Нали все си мислела, че я краде, ето сега щял да я открадне. Ако искала да вика, батко й Азат щял да дойде и единия ще убие другия. Действа й психологически Grinning

# 643
Миранчика потресен, че е облякла биндалъ. Веднага я провери за къна и каза, че няма да сложи къна за друг.
Нали все си мислела, че я краде, ето сега щял да я открадне. Ако искала да вика, батко й Азат щял да дойде и единия ще убие другия. Действа й психологически Grinning
Нека, нека, малко й е. Laughing

# 644
Нейджал, ти не можеш да го дишаш този Азат Simple Smile ))))))))))))))))))

Струва ми се, че този инат ще й излезе през носа на Рейян. Наистина прекалява. Поне от време на време да отпуска бримката около врата на Миран. Дъх не може да си поеме момчето от толкова откачени и луди жени и една инатлива

Общи условия

Активация на акаунт