Погълнах малко разтвор за дезинфекция

• 1 710
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
Уф, мила, на теб много гадости ти се събраха. Как си днес?
Нищо друго ми няма,само си чувствам корема сякаш от вътре ври и гърлото като изгорено,сухо.Може ли да съм си изгорила вътрешностите?Не знам...Грам не разбирам затова няма да казвам какво ми идва на акъла,паника голяма съм като цяло,а пък на майка ми абсурд да кажа,след като тази сутрин ме навика за неща,които не съм виновна.

# 16
Тестът по биология мина ли? Дистанцирай се от компанията. Малки изроди. А ако бяха сложили солна киселина?

# 17
Тестът по биология мина ли? Дистанцирай се от компанията. Малки изроди. А ако бяха сложили солна киселина?
Тестът мина!Имам 6 ! Grinning
Казах на майка ми....Каза,че няма смисъл да ходим сега до бърза помощ.Споделих на госпожата по биология каза,че щом си усещам гърлото така сухо сякаш предрано може да е леко изгорено.Иначе пих много вода,обядвах и други оплаквания нямам.Само нещо ми е трудно да преглъщам.Не знам какво да направя.Мед ли да ям...Смучих лукчета и бях по-добре,но не мога нон стоп...Компанията я зарязах тотално...Естествено това била идея на приятелката,с която се бяхме скарала за глупости.Майка ми ми погледна гърлото каза,че е много червено.Предполагам-изгорено.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 14:52 от nataliatotova

# 18
Иди поне до личната си лекарка..Майка ти реагира “уникално”, ако беше се случило с детето ми щях да съм го закарала на лекар вече..и да наритам “приятелите му” ..

# 19
Иди поне до личната си лекарка..Майка ти реагира “уникално”, ако беше се случило с детето ми щях да съм го закарала на лекар вече..и да наритам “приятелите му” ..
Утре съм при личната макар че я мина,я не мина...Там не дават извънреден час...А все има хора.Само едно не ми е ясно-защо хората са станали толкова отвратителни и злобни.Това,което направиха те е наказуемо и аз ще си потърся правата.И това всичкото,защото аз съм избрана да чета слово,а не “приятелката “ми.Още малко и до убийство ще стигнат.Голям номер...Голяма забава.

Хлорхексидин- това е антибактериален р-р
Това е което са ми разтворили във водата...

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 11:24 от AnMary

# 20
Това го има в разтвора за плакнене на зъби, уста. Пише "Не гълтай!", има го във водата за уста на "Gum", на "Елудрил".  Защо не отиде до спешен кабинет още снощи, щяха веднага да ти направят промивка. Ами ако беше ти стопило лигавицата на стомаха и червата? Приятелката ти е за осъждане за умишлено престъпление.

# 21
Това го има в разтвора за плакнене на зъби, уста. Пише "Не гълтай!", има го във водата за уста на "Gum", на "Елудрил".  Защо не отиде до спешен кабинет още снощи. Ами ако беше ти стопило лигавицата на стомаха и червата? Приятелката ти е за осъждане за умишлено престъпление.
Аз определено ЩЕ Я ОСЪДЯ!
Чак утре съм на лекар.Нищо не ме боли.Видимо ми няма нищо.Обаче се притеснявам за вътрешностите ми.Дали има поражения?

# 22
  • Варна
Хлорхексидинът е червен, не забеляза ли промяната в цвета на водата? Ако не е била видима значи разтвореното количество не е толкова голямо. Което не променя факта, че "приятелите" ти са кретени.

# 23
Хлорхексидинът е червен, не забеляза ли промяната в цвета на водата? Ако не е била видима значи разтвореното количество не е толкова голямо. Което не променя факта, че "приятелите" ти са кретени.
Водата си беше съвсем нормална...

# 24
  • Варна
Според мен уплахата ти е дошла в повече. Това е разтвор за продължително жабурене, абсурд е да изгори гърлото с бързо преминаване през него при поглъщане, особено разреден толкова много, че чак цветът да не личи.

# 25
Как ще я осъдиш след като не си отишла навреме на лекар? Снощи в спешния щяха поне да напишат за какво става на въпрос и да имаш доказателство. Вече няма смисъл..

# 26
Месечинка виторога -Надявам се да си права!!!
MM’s трябва да има начин...Никога не съм наранила никого!Дори помагам на животни в беда.И заради това,че ще чета слово още малко да ме убие.Защо?Толкова ли преча...Само гадости ми се случват от края на 2018г.

# 27

Утре съм при личната макар че я мина,я не мина...Там не дават извънреден час...А все има хора.Само едно не ми е ясно-защо хората са станали толкова отвратителни и злобни.Това,което направиха те е наказуемо и аз ще си потърся правата.И това всичкото,защото аз съм избрана да чета слово,а не “приятелката “ми.Още малко и до убийство ще стигнат.Голям номер...Голяма забава.
Какви права ще търсиш и как точно ще ги търсиш? Ще идеш в полицията и ще кажеш че Иван, Драган и Минка са се опитали да те убият ли? Или гледаш много филми или си пълнолетна само на години.
Вземи се стегни, направи си изводите за екземплярите с които се събираш и работи усилено върху себе си. Наистина не е ок. да разсъждаваш и да се държиш по този начин на тези години. Казвам ти го като родител на 20 годишен син, който живее в среда в която огромен процент от младежите буквално за нищо не стават.

# 28

Какви права ще търсиш и как точно ще ги търсиш? Ще идеш в полицията и ще кажеш че Иван, Драган и Минка са се опитали да те убият ли? Или гледаш много филми или си пълнолетна само на години.
Вземи се стегни, направи си изводите за екземплярите с които се събираш и работи усилено върху себе си. Наистина не е ок. да разсъждаваш и да се държиш по този начин на тези години. Казвам ти го като родител на 20 годишен син, който живее в среда в която огромен процент от младежите буквално за нищо не стават.
И как по-точно се държа?Сега изкарайте мен виновна за това,което се случи.Как разсъждавам?Че трябва да има справедливост?Или да разсъждавам по следният начин”Ей ся отивам,викам 10 човека и ги пребиват” така ли трябва да разсъждавам?Или и аз да им сипя нещо?! Айде стига вече,то човек да не сподели нещо тук....

# 29
Държиш се глупаво и инфантилно. Последната ти публикация е поредната демонстрация на незрялост и неадекватност. Никой тук не твърди че си виновна за това, че някакви тъпанари са ти сложили нещо в бутилката, виновна си за това, че не си подбираш средата. Каква точно справедливост търсиш и как смяташ да я намериш, че не ми отговори? Не е нужно да си учил право за да си ня ясно, че без медицинско и поражения твърденията ти са само думи без съдържание. Това трябва да го знаеш от обща култура, която чалгата и турските бози не дават. Фантазията ти за 10 бияча пък е абсолютно нереалистична. Ако решиш да правиш подобни тъпотии подготви се за кофти последствия.
И още нещо - научи се да приемаш градивната критика и да извличаш позитиви от нея. Докато се занимаваш с келеши и подскачаш като ощипана мома все ще си в позицията на жертва.

Общи условия

Активация на акаунт