Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 504
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Днес се роди нашето момче в 33 г.с. Казва се Божидар и диша сам 😊Тежи 1470 кг и 35 см .

Честито! Браво на малкото юначе, бързо да пораства и да се прибира вкъщи! ❤

# 121
Честито бебенце, petrovajoana ❤

# 122
Честит да ви бъде Божия дар! ❤

# 123
Честито и от мен 😊
Много се радвам за хубавата новина! Желая на бебчо и мама много здраве. Simple Smile

# 124
Честит Божидар и от мен! Нека бъде здрав и късметлия!😃

# 125
Честита рожба !Да е жив и здрав , и бързо да се приберете вкъщи по живо по здраво , прегръдки на малкия Божидар

# 126
Честит бебчо и от мен Heart много радост да ви донесе Hug

# 127
petrovajoana, честито! Да Ви е жив и здрав! Simple Smile

# 128
Днес се роди нашето момче в 33 г.с. Казва се Божидар и диша сам 😊Тежи 1470 кг и 35 см .
Еха много раничко. Да е жив и здрав юнак и бързо прибиране вкъщи. 😊

# 129
Честито бебенце, да Ви е жив и здрав и много да Ви радва💙

# 130
Момичета мен ме приемат в болницата.ПУкна ми се ме водите,даже не разбрах явно постепенно и помалко текат нямам никакви болки термина ми е на 15.06 стискайки палци всичко да е наред

# 131
Честито бебче. Жив и здрав да е и бързо да расте да бъде с мама и тати.
И аз от днес съм в очакване да излиза бебчо. Два дни правих вливания с магнезий заради контракции и въпреки магнезия си имам особено през нощта. Ходих днес на преглед няма разкритие, шийката ми е спокойна само контракции дето имам. Докторката ме пита дали да влизам пак в болницата за да задържиме още малко или ако е решило да тръгва, че доста ме измъчи последните месеци. И понеже имам непоносимост вече към лекарствата и евентуално от тях матката ми е станала по-чувствителна и при движенията на бебето реагира реших да не влизам в болницата и ако е решило да ттръгва това е. Днес съм 36г.с. бебето е около 3кг и ми казаха доносено е изглежда добре и след 2 дози кортикостероиди вече не трябва да се притеснявам. Така, че чакаме.

# 132
  • София
Момичета мен ме приемат в болницата.ПУкна ми се ме водите,даже не разбрах явно постепенно и помалко текат нямам никакви болки термина ми е на 15.06 стискайки палци всичко да е наред
А как се установи, че са изтекли водите, на преглед ли?

# 133
Tinkata123 
Изпращам ти много положителна енергия и стискам палци всичко да е наред. Ще чакаме да пишеш как са се развили нещата. Успех!

Petrovajoana
 Честито! Пожелавам ви много здраве и бързо прибиране вкъщи!

ROSSE
Добре дошла! Пожелавам ти леко бременеене!

# 134
Леле, честит Божидар, да е жив и здрав и голям да порасте!
Тинката, успех, почти в 9ти месец си, всичко ще е наред!
Какво става, много се разбързаха тия бебоци!
Стискам палци всичко да е наред и да се кротнат останалите, по-добър кувиоз от корема на мама няма...

Общи условия

Активация на акаунт