Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 506
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
tinkata123, стискаме палци, всичко ще е ок!
Да е жив и здрав Божидар и бързо да порастне!
Добре дошла на новата юнска мама! Simple Smile
Много динамично стана напоследък... Дано само добри новини да има от всички! Flowers Four Leaf Clover

# 136
Честито бебче. Утре може да се засечем, макар, че аз вече влизам малко - по рано да храня Диана . Щом диша сам, всичко ще е наред, един антибиотик 10 дни и е готов. Дано наддава бързо. Въоръжи се с търпение, че голямото чакане започва.
На нас ни обещаха до понеделник да я изпишат и да си я прибираме в къщи. Дано. Това прави един месец без 4 дни в неонатология, видя ми се безкрайно.
Успех и на другите мами, дано устискате повече време и да растат бебчовците.

# 137
Аз сега скокнах да измерят тоновете. Ха ха как звучи - "скокнах". Док каза, че са ок. Също така каза, че можем да чакаме бебка да излезе сама най-късно до 13 юни, тоест една седмица някъде след термина, който е на 8-ми. Като прибавим факта, че имам увеличение на околоплодните води май ще си я понося още. Няма значение де само всичко да е наред. Simple Smile

# 138
Ето едно много полезно видео по темата "Признаци за раждане и кога да отидем в болница". Канала на момичето/акушерка ми е много полезен на мен.
https://www.youtube.com/watch?v=6DNwsi-vXDU

# 139
Момичета мен ме приемат в болницата.ПУкна ми се ме водите,даже не разбрах явно постепенно и помалко текат нямам никакви болки термина ми е на 15.06 стискайки палци всичко да е наред
Дано всичко е наред! Ти си почти в 9 месец така че не се притеснявай.

# 140
Момичета мен ме приемат в болницата.ПУкна ми се ме водите,даже не разбрах явно постепенно и помалко текат нямам никакви болки термина ми е на 15.06 стискайки палци всичко да е наред
А как се установи, че са изтекли водите, на преглед ли?
    с преглед да.Те продължават да текат, от 11 часа днес започнаха ходих до магазина после си легнах и понеже нямам болки бях спокойна.Споделих с майка ми че имам по силно течение и тя ме накара да звънна на АГ,но понеже той е в отпуск ме прати да ходя в родилното.БЛагодаря ви момичета за подкрепата

# 141
Чувала съм, че ако са води, не можеш да се контролираш, както когато пишкаш и постоянно си тече. Аз също имам засилено воднисто течение, пак имам гъбички, не знам от тях ли е, урина ли е. Но не е от скоро, а отдавна. Дано всичко е наред, стискаме палци!

# 142
Здравейте момичета, ще се радвам ако ме приемете в групата. С първа бременност съм и термина ми е на 29.06 . Във вторник бях за първи път на тонове и всичко е ок

# 143
  • София
Леле, какво им стана на тези бебчета, много се разбързаха нещо! Дано останалите да почакат още малко на топло!
tinkata123, стискам палци всичко да е наред! ❤
Evitta, добре дошла сред нас! Simple Smile

# 144
Днес се роди нашето момче в 33 г.с. Казва се Божидар и диша сам 😊Тежи 1470 кг и 35 см .
Честито! Heart Eyes Нека бъде жив и здрав и много да радва мама и тати!
Аз като юлска мама спокойно се бавя с покупките под предлог, че имам още много време, но докторът онзи ден ме изненада, че бебето върви напред. Преди месец вървеше със седмица назад, а сега в 32+3 е към 2100. Казаха ми, че може да не дочака термин и да се готвя между 15-23.06. Blush

# 145
  • София
И на мен ми казаха, че нямаи да дочакам термин и честно казано надявам се наистина да е така, че ми писна вече:)

# 146
  • Plovdiv, Bulgaria
И мойто момче върви 2 седмици напред и си мисля, че няма да дочака. Всичко ни е почти готово, днес чистихме с ММ, само ми се видя рано за кошарата и не я извадихме, ще пера дрешки след седмица-две и люлката трябва да се сглоби, но тя не е спешна, може и като се роди и се приберем живи и здрави.
Водите като текат е много гадно, все едно ти тече цикъл, но мнооого обилно и воднисто. Но това беше при мен като започна раждане, ако текат по-малко сигурно не се усеща.

# 147
  • Перник
Добро утро, момичета!
Минавам да се похваля, че на 4 май се роди нашият втори син. Казва се Йоан, роди се 2,900 и 46 см в 35 + 4г.с.
 Вече сме си вкъщи! 😊

# 148
Добро утро, момичета!
Минавам да се похваля, че на 4 май се роди нашият втори син. Казва се Йоан, роди се 2,900 и 46 см в 35 + 4г.с.
 Вече сме си вкъщи! 😊
Честито , да е жив и здрав !🙂

# 149
Добро утро, момичета!
 Вече сме си вкъщи! 😊

Честито и от мен, карамел!
Да ви е живо и здраво момчето и много да ви радва Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт