Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 508
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Честито *карамел*! Нека бъде здрав и късметлия!🌻🍀☀

# 151
Честито, *карамел* ! Страхотна новина! Жив и здрав да е Йоан и вие също! Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 152
*карамел*, честито! Жив и здрав да е бебока и много да ви радва! Hug

# 153
Здравейте, момичета.
Записвам се в новата темичка. Преди три дни бях на контролен (в 36та седмица) и бебчо вече беше 3.400. Вчера получих имейл от гинеколога, с дата за предизвикване в края на май. Не знам дали бебчо ще изчака до тогава, защото върви големичък, но на 16ти пак съм на преглед и ще говорим допълнително с лекаря. На родилите мами - честито, да са ви много здрави и слънчеви бебоците!

# 154
  • София
Честито, *карамел*! Да ви е жив и здрав Йоан! 😊
Ааааа, вече започвам да се плаша, че много взеха да излизат тези бебоци! Моят трябва да постои до 05.06, дано не се разбърза!

# 155
Честито карамел, да ви е жив и здрав малкия бебок💙

# 156
Спасение за външни кървящи хемороиди  ,че не издържам вече.

# 157
Карамел, честито! ❤
Здраве и щастие за цялото семейство.

# 158
Честито бебче Flowers Cherry Blossom Йоан беше едно от имената, които обсъждахме и за нашия бебо. Много хубаво име Heart Eyes

# 159
Честито бебче Йоан. На мен също ми беше фаворит, ако чакахме момче! Бързо възстановяване и изписване!

# 160
Който чака момиче , какво име сте избрали

# 161
Честит Йоан! Да е здрав и много да радва цялото ви семейство.

Sunny_kid, много бебенца се раждат да. Аз съм за втората поливина на юни, но в началото на месеца живот и здраве ще е секциото, та дано не би изпревари плановете.

Animimi90, живеем в чужбина и таткото не е българин избрах си името Дуйгу Дениз за моята госпожица. Буквите Д на мен и майка ми. Отделно аз като бебе съм щяла да съм Дениз. 

Момичета, как сте със стриите? Не ми е приоритет бебето е по-важно от всичко, но използвам кокосово масло и си излязоха някоя друга. Не знам корема очаква ли се да порастне още много... Първа бременност ми е и не съм в час какво да очаквам.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 11:57 от danaya.d

# 162
Добро утро, момичета!
Минавам да се похваля, че на 4 май се роди нашият втори син. Казва се Йоан, роди се 2,900 и 46 см в 35 + 4г.с.
 Вече сме си вкъщи! 😊
Честито!! Да е жив и здрав малкия сладур и много да ви радва. 😊🤗😘

# 163
Оле колко много бебета имаме вече  Astonished Да са ви живи и здрави , много радости да ви носят Simple Smile)) моята г-ца д мъничка още да не бърза да излиза . Ние сме се спряли на Симона, Натали или Теа ... но най-вероятно ще е Симона на мъжа ми Wink))

# 164
Честит Йоан! Да е здрав и много да радва цялото ви семейство.

Sunny_kid, много бебенца се раждат да. Аз съм за втората поливина на юни, но в началото на месеца живот и здраве ще е секциото, та дано не би изпревари плановете.

Animimi90, живеем в чужбина и таткото не е българин избрах си името Дуйгу Дениз за моята госпожица. Буквите Д на мен и майка ми. Отделно аз като бебе съм щяла да съм Дениз. 

Момичета, как сте със стриите? Не ми е приоритет бебето е по-важно от всичко, но използвам кокосово масло и си излязоха някоя друга. Не знам корема очаква ли се да порастне още много... Първа бременност ми е и не съм в час какво да очаквам.

Излязоха ми тези дни и на корема Sad Уж мажа и аз ама явно няма спасение. Чудя се дали има нещо с което да се позаличат докато още розови...

Общи условия

Активация на акаунт