Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 517
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
 За стриите и аз нямах ама си излязоха в последствие. Няма спасение. Сега излизам от преглед , всичко е наред каза АГто , даже май ще стане нормално да родя.

# 166
  • Перник
Благодаря от сърце! ❤️❤️❤️
Sunnykid, моят термин беше 5.06.

# 167
  • София
За стриите, мажа с, кокосово масло смесено с олиото на Икаров против стрии. И сега и с предната бременност не съм имала нито една. Но все пак до голяма степен е до кожа.

# 168
*карамел*, petrovajoana Да са ви живи и здрави бебчетата!  newsm76 Flowers Four Leaf Clover

Добре дошли на новите мами! Hug Добавила съм ви на първа страничка.  Heart Eyes

danaya.d, аз за момента нямам стрии, не се мажа с нищо. През първата бременност също не са мазах, имам 2-3 мънички на гърдите, но от периода след раждането. Сега очаквам също евентуално на гърдите да се появят след раждането.

# 169
Живи и здрави всички бебчета и мами! 😊
Аз от два дена през нощта като ставам до WC и усещам болки като при цикъл. Мисля, че това са контракции. Боли ме известно време и минават. Дали е знак за наближаване на раждането според вас?
Също искам да ви попитам като легнете имате ли по-затруднено дишане. При мен се случва.

# 170
Аз от два дена през нощта като ставам до WC и усещам болки като при цикъл. Мисля, че това са контракции. Боли ме известно време и минават. Дали е знак за наближаване на раждането според вас?
Също искам да ви попитам като легнете имате ли по-затруднено дишане. При мен се случва.
Да , и при мен има затруднено дишане не само по гръб , вече и наляво като лежа пак

# 171

И при мен го има

# 172
  • София
Аз постоянно си дишам трудно...
Приеха ми баткото на ясла днес, другата седмица подавам документи и после започвам да се качвам пеша до седмия етаж, барем тръгне да излиза бебето, че съм като кит..Макар да съм качила 10 кила и то почти само на корема, се чувствам като топка.

# 173
Дишането и при мен е трудно, но аз вече наистина съм качила доста килограми. Не ми личат толкова, понеже почнах от поднормено тегло за ръста ми, но сега си ги усещам. Стълбите на изкачване вече са мираж за мен.

# 174
Момичета преди малко като излезнах от банята усетих парене, което вече половин час не спира, може ли да е цистит?

# 175
  • София
Благодаря от сърце! ❤️❤️❤️
Sunnykid, моят термин беше 5.06.

Моят е за края на юни, но на 05.06 ще се преселвам към София, за да чакам момента. Нямам резервен вариант за раждане, така че се моля само да изчака докато стигна до София и после да излиза когато иска! Simple Smile
Аз преди няколко дни си забърках вече крема от свинска мас и невен и вечер си се мажа с него. Нямам стрии от предната бременност, ама сега килограмите и коремът ми са доста по-напред та не знам. И аз си дишам трудно, нормално е.

# 176
Момичета преди малко като излезнах от банята усетих парене, което вече половин час не спира, може ли да е цистит?
Възможно е, аз съм с хроничен и дори без наличие на бактериални инфекции периодично имам леко парене и дискомфорт. За да се подигуриш, че няма бактериална инфекция най-добре си пусни една стерилна урина, а ако много те боли със сигурност но шпа ще те облекчи.

# 177
Аз от два дни някъде си усещам по лек и по надолу корема , някоя от вас има ли идея дали означава че наближава раждане или е нормално за периода , 36 г.с. съм.

# 178

# 179
Да, четох, че това е един от знаците за наближаване на раждането, тъй като бебето се приготвяло. Както и улесненото дишане и вече изчезващите киселини. Simple Smile
Аз от два дни някъде си усещам по лек и по надолу корема , някоя от вас има ли идея дали означава че наближава раждане или е нормално за периода , 36 г.с. съм.

Общи условия

Активация на акаунт