Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 460
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Sweety2831 много съжалявам Sad надявам се да се възстановиш бързо и никога да не се отказваш от мечтата да гушкаш едно малко човече !!!

# 76
Аз също поднасям своите искрени съболезнования. Дано се възстановиш бързо и разбира се осъществиш своята мечта за бебенце. Труден момент, но трябва да вярваш,че те чакат много хубави занапред. Аз искам да попитам има ли мами раждали или които ще раждат в Надежда да ме ориентират какво да нося в болницата?

# 77
Sweety, искрено съжалявам за случилото се и ви пожелавам в най-скоро време да ви се случат само хубави неща в тази насока. Вярвам, че ще бъдете възнаградени за силите, с които ще превъзмогнете това. Нещо подобно се случи преди 4 години на моята най-близка приятелка (при тях беше лекарска грешка), забременя 6 месеца по късно и сега има две прекрасни близначета. Има възмездие за всяко изпитание.

# 78
Дръж се sweety, ние сме насреща. Отново искам да кажа колко съжалявам за това, което се е случило..
Аз сега се връщам от преглед. Докторът каза, че са ми се увеличили околоплодните води, което било странно, но все пак не били извън границата. Измери бебето 2500 гр и си записах час за тонове за утре, че не съм ходила още, а утре влизам в 36 г.с.

# 79
Аз искам да попитам има ли мами раждали или които ще раждат в Надежда да ме ориентират какво да нося в болницата?

В тази тема ще намериш нужната информация за раждане в Надежда, Марти Simple Smile
https://m.bg-mamma.com/?topic=1107943

# 80
Страхотно, благодаря! Лелее.. Моето бебе е гигант значи, като чета на другите мерките. Моето в 34 седмица беше 2600. Знам, че има варианти за отклонение, но го мерят различни доктори на различни апарати и все едро го изкарват. Вече със сигурност сме над 3кг, а съм 36+4 :д

# 81
Дръж се sweety, ние сме насреща. Отново искам да кажа колко съжалявам за това, което се е случило..
Аз сега се връщам от преглед. Докторът каза, че са ми се увеличили околоплодните води, което било странно, но все пак не били извън границата. Измери бебето 2500 гр и си записах час за тонове за утре, че не съм ходила още, а утре влизам в 36 г.с.
Аз да питам , когато ходите на прегледи не ви ли пускат как му бие сърцето на бебето , нали това са тонове

# 82
  • WonderLand
И аз днес минах на преглед, бебо е 2.057 в 33+1. Доктора каза, че е перфектен и симетричен, доплера също беше добър.

# 83
Не, тоновете се правят по-дълго време. Към 20 мин се слуша само сърцето на плода. За съжаление и аз не разбрах точно какво що, но са отделно от сърдечния ритъм от ехографа.
Аз да питам , когато ходите на прегледи не ви ли пускат как му бие сърцето на бебето , нали това са тонове

# 84
На мен ми пускат тонове, но те са за няколко секунди. Също пускат и доплер, където се оцветява в червено и синьо. Запис на тонове е да лежиш по гръб, връзват ти едни колани и записват тоновете на бебето. Миналата бременност само веднъж ми правиха, или два пъти, не помня, но все нещо се разместваше. В нашата болница мисля, почват от 36 гс да ги мерят.

# 85
  • София
Моите започнаха от 32 седмица и ми ги правят всяка седмица. Иначе на самия преглед не ми пускат да се чува. С миналата бременност ми пускаха всеки път плюс кръвотока. Различни доктори, различни прегледи.

# 86
  • София
sweety2831, много съжалявам за това, което ви се е случило! Много сила и не губи надежда и вяра, сигурна съм, че съвсем скоро ще гушкате своята мечта! ❤ И моето СУЕ за месец и половина се е качило от 20 на 70, но се надявам да не е проблем, тъй като всичко останало е нормално
Аз пък много се притесних нещо, защото няколко пъти съм си похапвала маринована риба, а не знам дали е позволено. Гледам да не чета в нета и да не се шашкам.

# 87
Момичета , като Ви.чета коментарите разбирам че за 8 месеца прегледи на мен все едно нищо.не ми.е правено. Доста разочароващо ми дойде , но се надявам да мине всичко добре до края ,че започнах да се плаша.

# 88
  • София
За мамите от София насочили се към майчин дом за нормално раждане :
Днес на прегледа попитах доктора си дали в предродилна разполагат с тези топки за упражнения, които помагат за бързото стигане до желаното разкритие и насочване на бебето в правилна посока и ако не разполагат попитах дали е проблем ако донеса моя примерно, но да знаете ИМА ТОПКИ 😊😊😂😂😂

# 89
  • WonderLand
Момичета , като Ви.чета коментарите разбирам че за 8 месеца прегледи на мен все едно нищо.не ми.е правено. Доста разочароващо ми дойде , но се надявам да мине всичко добре до края ,че започнах да се плаша.

Е защо така реши? При мен прегледите минават в преглед на ехографа, доктора пуска доплер за малко, имах 1 БХС и 2 фетални морфологии, до тук 3 пъти съм ходила да дам кръв и урина и това е. На тонове не съм ходила, нито по други доктори.

Общи условия

Активация на акаунт