Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 531
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте. Честити бебчета на родилите вече мами! Да са живи и здрави!  И моят термин е на 5.06, но имам усещането,че няма да го дочакам. А относно името, чакаме момиченце и с таткото се спряхме на Елена за нашата принцеса ! ^_^

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 16:18 от Marty66

# 181
  • София
Аз съмсъм с момче, но ако беше момиче, щеше да е Яница, Рада или Рая.

# 182
  • Sofia
Ехааа темичката се напълни с бебоци Simple Smile. Честито на мамите, живи и здрави да са малките шушулки 😘. И моят термин беше на 05.06, но имам дата за секцио на 28.05, така че не остана почти Wink. Чакаме госпожица и се колебаем за името между Карина и Дария Simple Smile.

# 183
  • Сандански
Ехаа, честито на вече родилите мами, да си ви живи и здрави мъничетата, бързо да растат и да ви радват ♥️♥️♥️

# 184
Аз съм чак на 22 Юни, а вече ми е толкоооова тежко. И кратките разходки вече много ме изтощават и се чувствам като кит 😒😒

Вие взехте ли козметика за бебчетата? Аз съм се ориентирала към продуктите на Юриаж - големите разфасовки за олио, кремче и душ-гелче.

# 185
Аз съм се ориентирала към Биодерма и купих вече гелче за измиване и мляко за след банята. Но на училището за бъдещи родители посъветваха първият път да не вземаме от големите разфасовки, за да се уверим че козметиката понася на кожата на нашето бебче и след това вече да вземем по-икономичния вариант. Кремче за подсичане взех  Судо крем Simple Smile

# 186
Аз за подсичането бях много доволна от Мустела. Нито веднъж на най големите жеги даже не се зачерви. Мисля сега да взема същия крем, но то си зависи и от кожа все пак.

# 187
Честито мамчета,да са ви живи и здрави бебчетата.Аз голям мерак и надежда имах 2рото  да е момиче и щях да я кръстя на мен Меги аз съм Магдалена.Е късметчито ми било пак пишорко.😁

# 188
Биодерма, Адерма и Юриаж.  Това ще взимам (аз започнах де ) имаше  промоция в Ремедиум на Адерма .☺

Curlly , аз съм за Карина 😉

# 189
Аз съм „за”мустела,баткото до 2 годишен имаше мн корички само тя ни спасяваше.
Иначе за момиче име имах,но то се оказа мъжле, та нисля да е Искрен ...само не знам на галено как ще му казваме

# 190
С каката ползвах Себамед, сега също такава козметика взех. Имайте предвид, че лятото не е много ок мазането с олио, по-добре ползвайте мляко.  Peace

# 191
Съветват ме олио да използвам вечер преди баня за масаж. Мисля така да процедирам и след баня мляко.

# 192
Взех Uriage измивно, мляко, крем за под пелени и масажното олио. Имам и от термалната вода с която мисля да почиствам очите и друго ако се наложи. Не знам още дали всяка вечер, като къпя, да ползвам препарата за измиване. Напоследък май повече препоръчват в началото не всеки ден да се ползва а само с вода да се мие.
Само не знам как да обясня на бабата, че не искам да се слага сол във водата, така че да ме разбере.....

# 193
  • Sofia
Аз взех на Биодерма продукти, гелче за баня, овлажнител мляко и мицеларна вода Simple Smile. Всеки ми препоръчва нещо различно, аз нямам опит, първа бременност ми е, но разбрах че в болницата използват Биодерма и реших и аз такива да взема Simple Smile.

# 194
Само аз ли съм до никъде с пазаруване,приготовления,име😁. А то бебчетата едно по едно ни изненадват! И май пак само аз съм се спряла на по -обикновенна козметика,например Бочко. От личен опит мисля,че кожата привиква към козметика,затова ако не е необходимо няма да прекалявам с грижите за нея. Каката ми се подсичаше от ароматизирани памперси,затова сега като начало ще заложа на такива без аромат. Преди 12 год. такива бяха Либеро. Сега не съм много запозната,така че яко имате идея моля споделете. За име още не сме се разбрали у дома. Чакаме мъж,но ако беше момиче щеше да е Екатерина. Хубава вечер,момичета😃

Общи условия

Активация на акаунт