Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 592
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, преди има няма час се роди нашата принцеса Деяна (още не са ме питали за името, но аз нали си го знам).
3640грама, 51 сантиметра, точно в 37 седмица.

# 361
Юхуууу Simple Smile Да ви е жива и много здрава Деяна, Lady Vi 🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 13:11 от Sirmaa

# 362
Бравооо! Simple Smile
Честито Lady Vi, желая ви много здраве и прекрасни емоции.
Разкажи как беше всичко. Нормално ли роди, слагаха ли ти упойка, а шевове.

Момичета, преди има няма час се роди нашата принцеса Деяна (още не са ме питали за името, но аз нали си го знам).

# 363
Ееех,бравоо , честитоо ! Искам и аз вече да ми се случва 😁😍

# 364

Честито. Да е жива и здрава принцесата. Най накрая едно голямо бебе, дано всички от тук нататък да са износени, големи и здрави.
За горещината и аз хич не мога да се разбера. Ту ми е зверски топло, ту ми е студено. Ама ако това ви е проблема значи сте перфектни. Аз вече едвам издържам всяка нощ имам контракции и болки от 11и нещо до към 3часа и все се чудя дали да не тръгвам за болницата ама ходих веднъж няма ракритие, шийката спокойна и няма индикации за раждане. Били подготвителни. Но аз вече се побъркам и като походя малко повече почва да ме боли ниско долу, а от лежане вече кръста и таза и краката всичко ме боли от обездвижване. След дълго молене на моя доктор склони да изтеглим датата за секциото от 29.05 на 24.05 и вече нямам търпение. Някой може да каже е 5 дни не са кой знае какво ама за мен в това положение са си направо супер.

# 365

Честито и от мен. Да сте живи и здравички Simple Smile

# 366
  • Перник
Lady Vi, честита Деяна! Да е жива и здрава! Бързо възстановяване на теб!

# 367
честити бебчета на родилите мами,здрави и усмихтати да са,а на чакащите ...малко остана до няколко седмици всички ще сме се обебчили 😁
И аз нямам търпение вече да се приключва всичко,но така да е рано 35+1 ..... да попитам някоя мама ,бебчо главата му върви с 3 седмици напред даже ехографа го е подчертал има ли и други такива като нас.

# 368

Супер. Да е жива и здрава принцеса. 😊🤗😘

честити бебчета на родилите мами,здрави и усмихтати да са,а на чакащите ...малко остана до няколко седмици всички ще сме се обебчили 😁
И аз нямам търпение вече да се приключва всичко,но така да е рано 35+1 ..... да попитам някоя мама ,бебчо главата му върви с 3 седмици напред даже ехографа го е подчертал има ли и други такива като нас.

На моето е с 10 дни напред. Само главата.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 09:36 от AnMary

# 369
Да, на моето главата върви 10-12 дена напред, бедрото 1 седмица напред, а коремчето 1 седмица назад :/ което значело, че костната структура се развива добре, но не наддавало на мазнинки и сега пия допълнително протеин, защото било хилаво

# 370
Lady Vi честита рожба. Нека бъде здрава и много щастлива!🌻
За кръвното и моето е ниско,но преди около месец беше се покачило малко и ми беше дискомфортно. Следи го и ако продължава вземи мерки.
На мен пък постоянно ми е студено,тази пролет ме измъчи😁

# 371
Оф и аз умирам от жега.През деня вкъщи съм по гащи,потник и боса.Ползвам дезодоранта на мъжо иначе плувам в пот.За кръвното моето е супер ниско.Преди малко излязохме на пазар,рязко ми падна кръвното,щях да тупна по едно време,едвам устисках.Като знам с баткото как ми прилошаваше,сега същата работа.Излиза ми се на разходка,а не смея сама...

# 372
  • Plovdiv, Bulgaria
Честито, Lady Vi Heart
Имам си дата за секциооо юхуууу Joy Не замн някой дали толкова се радва на операция хаха. Термина ми е на 28.06, секциото ще е на 20.06 живи и здрави, дано си дочака дотогава, че много мразя да съм неподготвена.
Иначе и моето върви 10 дни напред, към 2.600кг в 33 седмица, но доктора каза, че според него е по-малко отколкото го вади ехографа.

# 373
Lady Vi, честито и от мен! Да е жива и здрава малката принцеса!
И на мен често ми е топло и се потя, а от хормоните потта ми мирише по-различно Mask

# 374

Честито бебче! Здраве и късмет желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт