Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 591
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Бравооо! Simple Smile
Честито Lady Vi, желая ви много здраве и прекрасни емоции.
Разкажи как беше всичко. Нормално ли роди, слагаха ли ти упойка, а шевове...

На фона на първото ми раждане, което продължи 12 часа, това мина за час и половина и ми се стори песен. Нямах никаква упойка, освен бусколизин, нямам и никакви шевове... малко изпусках въздух при напъните та я забавих малката в родовия канал, но нищо... желая на всички леки и безпроблемни раждания ❤❤❤

# 376
  • София
Lady Vi, честито! Да е жива и здрава малката принцеса! ❤

# 377
Честито Lady Vi, да Ви е жива и здрава малката сладурка и много да Ви радва! 🌺❤️

# 378
Lady Vi, честита рожбичка и от мен! Бъдете здрави ❤❤❤

# 379
Аз сега бях на тонове. Ок са, но помолих док да ми премери водите, че последният път бяха нарастнали. Сега са намалели леко от 20 на 18.7. Все пак ми предписа индометацин свещи. Чудя се въобще дали да ги взимам, тъй като каза, че е важно да не нарастват водите и че ако имало инфекции така или иначе се лекували след раждането.

# 380
Честито за новите бебчета ❤ Живи и здрави да са😍😍😍🍼🍼🍼

Момичета, много се нацепих на корема изведнъж... уж мажа, мажа ама все повече се нацепва.... при вас как. е положението?

# 381
Здравейте момичета, до сега само ви четях, днес се включвам, за да се присъединя и аз към родилите мами! Вчера се роди нашето съкровище Мария, в 34 седмица и 3 дни - 2700гр., 48см
Днес вече диша напълно самостоятелно и не е в кувьоз!
Успех на мамите, на които им предстой! Чувството е невероятно! ❤❤❤

# 382
Честита рожба! Да е жива и здрава и бързо да наддаде!

# 383
Честито на родилите момичета, нека малките принцеси да са живи и здрави и по-бързо да си се прибирате!

Като ви чета, че през ден има ново бебче започнах да си мисля, че изоставам с подготовката на багажа за болницата. Grinning

# 384
Здравейте момичета, до сега само ви четях, днес се включвам, за да се присъединя и аз към родилите мами! Вчера се роди нашето съкровище Мария, в 34 седмица и 3 дни - 2700гр., 48см

Честито и на новата ни мама и бебче! Бъдете здравички! ❤

# 385
Честито момичета 🤗
Да са ви живи и здрави принцесите 💗

# 386
Честито на всички мами! Живи и здрави да са Ви малките слънчица! Blush

# 387
  • WonderLand
Момичета, честити бебчета, нека са много здрави и щастливи.

Аз забелязвам, че корема ми се е нацепил съвсем ниско долу само, но там си ме и боли и опъва много. Без помощ на мм не мога да стана от леглото.

Днес бях на училище за бременни и там ни обясниха, че ни трябва много малко багаж, а аз 2 чанти съм приготвила вече, а имам о още неща да взема...

# 388
  • Плевен/Пловдив
Честито на мамчета и новите бебоци 🌼🌺🌸. Много здраве и слънчеви дни.
Спя на отворена врата сама съм се изнесла в хола на дивана. Все не ми стига въздух. Всяка вечер имам доста болезнени контракции. За около няколко часа и след това ме отпуска. Зачестиха болките в коста от долу. Боли ме като стана и тежестта се разнесе. Ходя като пингвин. Вчера пък ми прилоша в банята, бързо бързо излязох и легнах. Кръвното ми е ниско, но пулсът понякога стига 120. Взимам пластира на Бах и се успокоява. Да не прозвучи като реклама, много добре ми действа. Може да го вземете и когато започне момента преди самото раждане.

# 389
Честито! Да ви е живо и здраво бебчето. Как мина раждането?

Общи условия

Активация на акаунт