Любители на кучета - 93

• 28 744
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
И при нас още пада козината, ужас е. Поне само от към дупето и опашката остана да се смени изцяло.
Аз като й свършат гранулите купувам едни замразени бутчета от нашия квартален магазин, които са по 1.50-1.80 лв бутчето, но съдъжанието е просто...
Днес ще й купя гранули.

# 406
Нашата глезана се куми много на гранулите. Купуваме хубави, около 13 лв килограма и тя се инати и пропуска ядене. Имам чувството, че я мързи да дъвче. Предпочита консервите на Кауфланд, които миришат на ...

# 407
  • София

И ние сме на Езероно за патици.

# 408
  • о`майна лунна нощ е
Как сладко мижи на слънце Heart

# 409
  • Bарна, морето, сините вълни
Днес си имаме празник с моя мъж и подаръкът му ми напомни на пуловера на кучета на Туиг, който господин Туигълов ѝ подари.

С удоволствие ще си я прочета.

Днес бяхме на разходка, избягваме места, на които не приемат кучета, но много искахме да посетим един комплекс, сто пъти се извинихме на Еро и отидохме.
Острани имаше две кучета на синджир. Sad Ужасно тъжно, ужасно...
Сега този красавец не ми излиза от главата, направо се влюбих.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 22:38 от despicable

# 410
  • София
Да ви покажа снимки на Харли от хотела му. Чувства се прекрасно, много го похвали момичето, най-вече, че е добричък и социален. Хапвал си с апетит, спал е отлично, дивял и щурял на двора и се запознал с други кученца. Маркирал е два пъти помещението, но съвсем мъничко.
Вече обмисляме да го оставим отново там към края на август, за да отидем в Родопите.

# 411
Въх, каква хубава зеленина се вижда от тоя хотел! Къде се намира?

Харли, както винаги - страшен! Grinning

# 412
  • под тепетата
Страхотна снимка на акробата Харли! Явно му е гот на момчето Sunglasses Пък Рея е като мокро бобърче на слънчице!

# 413
  • София
Въх, каква хубава зеленина се вижда от тоя хотел! Къде се намира?
Намира се между Панчарево и Бистрица, вила Рошко - грижи за кучета в домашна обстановка. Затова го избрах. Моя позната си оставя кучетата в един мол, но аз съм пас за подобно място.

# 414
  • София
Леле, Харли с каква тояга се бори Simple Smile

"Въжето е мое, казах, мое е!"

# 415
Момичета, каква порода е тая или на коя прилича рижавото кученце на снимката? Писах вече за оставеното в квартала ни кастрирано куче, което е взето от друго място, много интересна душица е, прилича точно на показаното рижавото от снимката. Като го видя, все се чудя, търсих в нета, не открих. На бобтейл ми прилича, едва ли е чиста порода, и на това от снимката, във всеки случай много близка на показаните муцунка е, но цветът на козината е рижаво-кафяв. Не че има голямо значение, но е много различно от другите улични.

Скрит текст:

# 416
  • София
Лабрекс, има такива цветове пудели. Имаше преди време починала собственичка на "развъдник" на пудели и имаше подобни кученца, които търсеха дом.

# 417
джуджанка, по-остри муцунки имат пуделите, а на това душиче е точно като на бобтейла, ама не си мисля, че е бобтейл. Но е много общителен, гонеха го в началото кварталните, той лека-полека се намести при тях. Всъщност настрани си стои, но не се бие с тях. А ходи при всеки минал покрай него човек, върти опаше, та чак ми минава греховна мисъл, че бих си го прибрала ( много добре знам, че няма как да стане.......),  но има един много човешки поглед. Снощи не го видях, но предната вечер в пликче му нося нещо за хапване, Рекс се спря да мирише на пътя и някой много леко ми побутна ръката с пликчето, както си блеех. Сепнах се, в тъмното беше, като погледнах, той стои до мен и върти опашчица. Изобщо не съм го усетила кога е дошъл, откъде, не бяхме на мястото, където спи и стои. Дадох му манджата и остана да я изяде. После не ни настигна, не знам накъде хвана. Едно такова деликатно същество е, все сравнявам с кварталната приятелка на Рекс, тя е като слоница, само като ме види и се отърква в краката ми, със зор я отстранявам. Иска да я милваш, ходи по нас, а тоя някак настрани стои. Може би защото отскоро е тук, а може и по други причини. Хайде, спирам да ви занимавам с моите преживявания, просто ми е интересен и предизвиква симпатии новичкият уличен приятел.

# 418
  • София
Лабрекс, кафявото кученце от снимката е Лабрадудел /между пудел и лабрадор/. И съм сигурна, че още много еретични мисли ще ти минат през главата, щом е подобен сладур. Heart Снимай го да му се порадваме!

# 419
Момичета, каква порода е тая или на коя прилича рижавото кученце на снимката? Писах вече за оставеното в квартала ни кастрирано куче, което е взето от друго място, много интересна душица е, прилича точно на показаното рижавото от снимката. Като го видя, все се чудя, търсих в нета, не открих. На бобтейл ми прилича, едва ли е чиста порода, и на това от снимката, във всеки случай много близка на показаните муцунка е, но цветът на козината е рижаво-кафяв. Не че има голямо значение, но е много различно от другите улични.

Скрит текст:

Кученцата от снимката са голдън дудели.

Общи условия

Активация на акаунт