Любители на кучета - 93

• 28 751
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Минавам да драсна два реда, защото отдавна не съм писала! Вместо данък ще ви пусна една буба, която в събота чакаше с мен първите изкачили връх Околчица!

# 391
  • Пловдив

В неделя в Пловдив си спретнахме една мопска среща😉
Радвам се,че се засякохме и с Кари от групата❤

# 392
Ама вие наистина сте били голяма банда, чак сега ме хваща яд, че не сме били на време...
Страхотни муцуни! Heart
Кари едва се прибра, а живеем на 5 минути от клетката, даже мъж ми я носи малко до вкъщи Grinning

# 393
Хибискус забелязала съм, че намалените стоки с наближаващ срок на годност често са леко развалени и вмирисани. Спрях отдавна да купувам от тях. Даже откакто му готвя на Макс забелязвам какъв боклук е месото в магазините. Свкнското не дава никакъв аромат, пилешкото същи и Макс едвам ги яде манджите. Остана ми само патешки, пуешко и агнешко, което явно не в чак такъв бъкан с хормони боклук и дават аромат и вкус на добавките, които слагам (макарони, ориз, булгур, овесени трици, кус кус). Веднъж му взех и някакво ирландски говеждо, яде го ама пак не усетих някакъв аромат на бульона.

# 394
  • София
Привет! Редовно чета, ама с толкова работа в градината и не само не ми остава време да се включа адекватно:)

Определено почвам да забелязвам разлика в поведението на Оскар след кастрацията, по-спокоен стана, не се дърпа така на разходки, някак си в по-добро настроение е. Лекарката ни беше предупредила, че около десетина дни може да има оток, но сега вече спадна и почти не личи къде е операцията.

Ей го, готов да излизаме:)

# 395
  • о`майна лунна нощ е
Толкова бързо да се случва промяната при вас? Поздравления! Явно все по-добре ще се чувствате и нека е така.

Един разгазиран Швепс от мен

# 396
Има нещо човешко в Швепса... Нещо между Оскар Уайлд и Джон Сноу... Heart

# 397
И аз съм много разочарована от месата по големите вериги, особено Кауфланд. Мирише ужасно гадно месото от витрината на Кауфланд. И на левче да го продават, пак няма да го купя. Пилешко Градус - пълна отврат! Това е най-долното качество пилешко месо. Вмирисва се и пожълтява (дори посинява) до 24 часа, а на вкус буквално горчивее, въпреки срок на годност. Пилешко купувам охладено само от Билла (като че ли по-малко мирише), като почти съм преминала само на замразени пилешки фенери от Лидл. Покрай Ласи открих, че само това месо не ми мирише гадно - лидълските замразени фенери. Не знам какво ги правят охладените, кой с какви ръце ги пипа и не искам и да си представям. В Билла веднъж им направих забележка как така не си сменят ръкавиците като подават различни меса от витрината.

# 398
  • Bарна, морето, сините вълни
Наистина са пълна трагедия месата...
Да са живи и здрави нашите, поне пилешко и заешко ядем домашно.
Пилетата от магазина са направо вредни, особено за деца и животинки, с тия хормони, дето ги тъпчат.
То направо не остана истинска храна, тъпчат ни с боклуци.

# 399
Деспи, щастливка си, да, ние пилешко почти не консумираме, кучето също, рядко ми пращат домашни пилета и сме отвикнали вече и на вкуса. Риба за нас купувам от рибен магазин, взимам за нея от големите вериги и то от време на време, но все замразена, а сега беше охладена и виж какво стана.. днес свека е на смяна да претичва до полянката. Поне не е унила, скача си, явно само рибата я е раздразнила..
Сиви, да, така е, не знам какво ги правят в магазините, но да ви кажа домашо агнешко няма ни-що общо с това от магазина.
За сирене няма и да ви отварям дума, ама сирене правено в домашна мандра с аптекарски условия, а не с кофа в мазето..
Мислех, че ми прави впечатление, защото имам досег с домашни меса (агнешко, теленца, от тази година и свинско) и млечни продукти (биволско§овче кис. мляко и сирене) и рядко купувам от магазина, но явно боклука си е боклук.

# 400
  • под тепетата
melani14, много яка среща! Браво на организаторите!
И Озьовата фамилия има среща в неделя, но май го дават валежно, та ще видим дали ще стане.
ТуиГ, на хижа Здравец ли го водихте Швепса?

# 401
  • о`майна лунна нощ е
Да, Биляна. Там бяхме. Не съм ходила от дете. Импровизирано се метнахме на колата с едното дете, приятелка и нейното най-малко дете и отидохме да се топне Швепса в рекичката, да подходим по пътеките и накрая да си полегнем на шарена сянка под боровете.

# 402
  • под тепетата
Ние ходим още по-нагоре и  е много спокойно, почти няма хора, та кучо да беснее необезпокояван.
Радвам се, че при Оскар бързо се получава промяна!
esstela, липсва ми целувката !

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 05:59 от bilqna_69

# 403
  • София
Нов опит...
Бека беснее с Бебка!

# 404
Пък аз да ви се похваля :Д Онзи ден гушках староанглийска овчарка...беше ми мечта да имам такова, ама накрая не се получиха нещата, та в крайна сметка си остана любима порода. Ама Боже, какъв пух, и какъв нос, и какво е мило и добро. Бобтейлка на 10 месеца, чистокръвна. Като малките деца бях. :Д
Ето такова http://static.baubau.bg/resources/vanshen-vid-na-bobteil.jpg

Общи условия

Активация на акаунт