Любители на кучета - 93

• 28 727
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Bарна, морето, сините вълни
И Ерос не реагира. На село комшийското кученце по нова година така се обеси на синджира си... Sad Как не им е дошло на акъла да го пуснат, отвратително направо.
Не одобрявам, че и нашите ги гледат на синджир, но нищо не мога да направя. След седмица отиваме малко на село, така че съм им обещала много разходки.

# 481
И на наши познати така се обеси, при това ловджийско куче. Плашеше се от гръмотевици. И аз не одобрявам гледането на синджир, но и с майка не мога да изляза на глава. Можело да ухапе някого нейното кученце, та затова на синджир. Казвам и да го пуска нощем поне, а, ами , ако ухапе........ Ами да хапе, нощем кой ходи по чужди дворове и къщи? Та, като отидем, го пускам да се понатича горкото.

# 482
Хм... Има логика, може да си мисли, че са гръмотевици, наистина. Сега отивам да го видя как е Ласчо, дано да има желание за разходка...

# 483
  • Fort Worth, TX
Много кучета се плашат от заря и се губят точно по този начин.Особено около НГ.

# 484
Плашат се,губят се,умират от ужас буквално ! Заря,пиратки,бомбички . Не само кучетата,всички животни-котки,птици,други домашни и диви.
Зарята покачва и нивото на фините прахови частици.
За няколкоминутен хорски кеф пълен ужас за животинките. Поредно човешко безумие.
Фактът си е факт !

# 485
Ох, моето не се плаши и вече седи в двора пуснат и на дъжда спи в тревата, не му пречи. Но ретриевъра, който имахме преди две години, загърми ли си плюеше на петите и после го търсехме из целия град, докато не научим любимите места за живеене.

# 486
  • София
Казвала съм много пъти, че Харли е тотално перде. Дали ще гърми, дали заря ще има или озверял питбул ще го лае отстрани, пръскайки лиги, негово височество Харалампи не се трогва от ни-що. Върви си напето, гордо навирил ушаци и пет пари не дава какво се случва около него.
Днес след разходката седнахме със съседи на пейките зад блока. Почна да гърми и трещи, а моят си рови усърдно в пясъчника и му дреме на ушаците. Joy

# 487
  • София
Здравейте! Тонка, мисля, че брадавицата и папилома са едно и също. Нали махахме на Бека и пак излязоха. Сега ѝ давам имуностумулатор и днес със задоволство установих, че и четирите нови "пъпки" са паднали.
Бекичка Мекичка не я интересуват никакви гърмежи. Днес бяхме на двора при мама и една гръмотевица падна на 15м от нея. Аз подскочих на стола, а тя дори не трепна. Лола много се страхуваше от всякакви гърмежи.

Днес отново отказа закуска козата Angry
Пак ще си доказваме кой е по-упорит. Другата събота ще я водя на изложба. Ще ви се моля за палци тогава Hug

Когато чета за Ласи ми се къса сърцето. Понякога си мисля, че ако го беше пуснал на улицата, така нареченият му стопанин, щеше да има по-добър живот. Аминка, адмирации за голямото ти сърце и усилията старчето да изживее по-леко оставащите му дни! Heart

# 488
джуджанка, какъв имуностимулатор даваш, питах нашия вет, той малко смрънка и каза, че били нож с две остриета и нямало нужда да давам на Рекс. Пък аз, сигурно щото си го имам за човече Simple Smile, мислех, че нещо може да му дам за подсилване на имунитета, въпреки че нямам мед. доказателства, че му е нисък, просто си разсъждавам, заради годинките, че няма как да му е висок. newsm78

Тонка, умори ме с височеството Харалампи! Joy Добре че не се впечатляват как ги наричаме, и Рекс има сигурно 50 смехотворни измишльотини като названия. Peace Peace

# 489
  • София
 Лабрекс, Vetomune са капсулките. Пише, че са Бета-глюкан, струваха или 23 или 26лв. Много се притесних, когато видях пак папиломи, но този път си наложих да чакам да паднат. Първият път ви писах късно вечерта, а рано сутринта я оставихме в клиниката да го махат и чак после четох, че повечето кучета са имали в някакъв момент и може само да падне. Сега съм особено доволна.

# 490
Джуджи аз съм писала, че и Макс има на устната. Питах вет и ми каза, че дори да махнем този след това пак могат да излязат, т.е. отстраняването им не е гаранция, че повече няма да се появят. Ще взема да му купя на магарето тоя имуностимулатор пък белким от само себе си падне топченцето.
Макс от заря, пиратки, гръмотевици не го е страх, ама единия селски левент одеве само се чудеше къде да се скрие, че започваше да гърми. Отвързах му синджира и той си намери тъмно и скришно място докато отшуми страшното 😂

# 491
  • София
Засега ще наблюдаваме единствената му брадавица. Ако се появят нови, тогава ще го мислим. Лекарката каза, че ще я следи и че може сама да падне.

# 492
Всичко изчетох, толкова исках да кажа на повечето по нещо и ей на, докато сколасам да пиша 20 носи отговори. Ми само ви се показваме, утре повече

# 493
Дух, любимото ми е търкаляне с куче в легло. Моя Брус свикна и всяка сутрин и вечер е като ритуал. Мачкотене, търкаляне, игра, хапане, гонене. И двамата си го изискваме това лично време за нас си. Той знае и ме чака. Като изляза от банята и безкрайната процедура по мацотене след това. В момента в който изгася лампата и се започва едно щастливо квичене. Joy А сутрин обикновено е буден преди мен и в момента, в който си отворя очите започва едно протягане и лигавене. То не е галене, целувки, масажи. Голям купон.

# 494
Да бе, ама още сменя козината на дупето и всичко е в косми. След сутрешното гушкане тупам всички завивки и пускам прахосмукачка:joy:

Общи условия

Активация на акаунт