Любители на кучета - 93

• 27 555
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Ооо аз нищо не съм разбрала. Ами понеже сестра ми давала Каниверм + пипета за външно и аз си мислех, че Каниверм замества Нексгард. Много ви благодаря! Ама много Simple Smile))
А дронтал, цестал и каниверм на 3 месеца се дават, нали? Така ми обясниха в син кръст - нексгард спектър всеки месец и на три месеца да давам дронтал или сходно на него.

# 316
  • Пловдив
Оо, каква любов между коте и куче! Моята мечта.Нашия стар котьо така и не възприе Макс. Просто Макс иска да играе и да му скача, а котарака е на 18 години и иска спокойствие. Бяха разделени , докато живееха заедно, добре, че имаше как.
За рилските езера и аз завидях , даже на усмихнатото сладурче, на него му е било най-весело! Напомни ми на моето изкачване и емоции. И аз така в снега се повъргалях хаха! Изобщо на всякакви походи завиждам, защото никъде не се очертава да ходя в това болнаво-бременно състояние, а планината ми е страст!
Ще разглеждам още снимки, добре, че намерих темата да имам нещо интересно за четене Simple Smile)

Впрочем ние ще търсим след няколко месеца женско бишонче. Ако чуете нещо...че тук хич я няма тази порода и не съм видяла още. А нашия хубостник игриво вади пишока и почва да се осъзнава ха ха!

# 317
Джозефин, каква е причината да искате да размножавате?

# 318
  • София
Приключихме с мнооого дълга разходка отново на езерото. Размазахме се от кеф. Харли гази във водата, гледа патиците. Ще кача и снимки после, че са на телефона на детето.

Един съсед постоянно ме пита кога ще пускам Харли на женска. И всеки път му обяснявам, че аз не съм лицензиран развъдник. Ама той като че ли не разбира моите аргументи. То така става тая работа, да не говорим за генетични болести и проблеми, и липса на родословие. Има си места за развъждане и няма как да поемам отговорност за клетите новородени същества. Пък Харльо си е мъж и без да е нужно да го доказва. Joy

# 319
Аз много време търсих гадже на пуделчето ми, но започнах късно с публикуването на обяви. Беше на 8 години, а хората си избираха по-млади зетьове. Причината е, че дребните породи се изкупуват и продават, а аз исках да ми остане един спомен от него. Ако Мъника внезапно си отидеше, да има кой да го замести и ако е негово дете все пак ще ми напомня за него. Е, за жалост, не можах да намеря жена за Мъника и той си отиде след още 6 години, но пък Господ ми прати котка с бебета 2 години преди раздялата ни. Та, така...

# 320
  • София
Ооо аз нищо не съм разбрала. Ами понеже сестра ми давала Каниверм + пипета за външно и аз си мислех, че Каниверм замества Нексгард. Много ви благодаря! Ама много Simple Smile))
А дронтал, цестал и каниверм на 3 месеца се дават, нали? Така ми обясниха в син кръст - нексгард спектър всеки месец и на три месеца да давам дронтал или сходно на него.
Нексгард Спектра всеки месец, да. Едно време препоръчваха Дронтал на всеки месец, сега гледам, че е на 3 месеца.

# 321
  • София
Няколко снимки от днешната разходка.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 21:51 от Тонка*

# 322
Уф, Тонка, реших, че щерка ти пуши пред тебе и ми увисна ченето, то сладолед било Grinning

Един комшия жив го ожали Денис. Кастриран бил, ама нямало да може да го "пуснем на женска", ех ама защо така... Обяснявам, че и да не беше кастриран, надали някой би го взел целенасочено за зет, предвид, че не е чистокръвен. Еми нищо де, човекът бил искал кученце да му дадем... Не, не се шегуваше.

# 323
  • о`майна лунна нощ е
Тонке, след първата снимка вероятно сега щях да правя патица за вечеря 😂

# 324
  • sf
Харльо и сладоледа 🤣

# 325
  • София
Коте, някои ветове препоръчват всеки месец за вътрешни, други на три.
Според мен профилактично на три си е ок. Но пък и у нас никой и никога не е хващал глисти.

Като взимам взимам за всичко четирикрако накуп, затова и каниверма ми е най-изгоден. Купувам от клиниката на езерото, цените са идеални, там ми препоръча момчето да взема един каниверм за 10 кг, а не два по 5 кг за котките. По-евтино по половин хапче щяло да бъде. Та е и до човек.
А и с него си говорим за БАРФ, като няма много клиенти.

# 326
  • Пловдив
Джозефин, каква е причината да искате да размножавате?
О, аз нищо не искам. Ама гледам, че природата го зове. И моята дъщеря само повтаря второто й куче какво ще бъде, как ще си държала бебето на Макс...обяснявам й, че вероятно ако го пуснем и ни дадат бебе, няма да го задържим, но тя си има нейна теория. Ние досега с всички котета сме процедирали с кастриране, дори без поколение. Замислям се, че поне едно поколение да бяха имали е било по -правилно...

# 327
  • София
Seerose, моля ти се, дъщеря ми е все още на 10 г., тъй че пред мен или зад мен никакви цигари не пуши. Joy

Туиг, ако щеш вярвай, но Харли нямаше никакъв интерес към патките. Снимката много лъже. Той е зодия теле, над нещата е. Grin

Но сладолед не отказва!

# 328
  • Пловдив
Супер сладки са ти децата! Нашата леля как мечтае за френчи! Ама й връчихме котката и сега е намерила сродна душа, мнг се разбират и са щастливи!! Май скоро френчи няма да има, само снимки на телефона й ще продължи да гледа..

# 329
  • под тепетата
Честит празник! Нека научим децата си на любов и към книгите!

Виждам нови сладки муцунки ! Добре дошли  Hug
BarbieDi , сто пъти се връщах да ги видя твоите прегърнати сладури!
Тонка, ми дайте му едно пате на това момче, стига го прилъгвахте със сладолед  Laughing
Извинете ме, че не коментирам много, но почти не съм вкъщи, а от таблета ми е зор да напиша и две изречения. 

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 07:40 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт