Астрология - 15 тема

• 37 916
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Hrispa, а някога имала ли е мъж/семейство?
Преди години съм била на астролог, която започна да ме обвинява, че много ясно, че никой няма да влезе в живота ми, защото трудно допускам и имам прекалено много изисквания. А важното било да се учим, дори и от една нощ с някого можело да научиш нещо.
Сякаш нарочно го правя или мога да се насиля да харесам някого, което дори да направя пак не е гаранция, че ще се получи.

Сани, мерси. Значи само ти си единствено със сатурн. Пак си много хубав пример, благодаря че сподели. Simple Smile
Ти и съпругът ти сте с 20 год разлика, нали?
Единственият път, когато съм имала шанс за връзка , той беше с 25 год по-голям и аз се уплаших. Сега започвам да съжалявам.  Но при мен сатурн е във водолей и ме привличат млади хора (с 4-7 год разлика) , 25 години повече не ме привлича физически.

# 316
  • При децата ми
Morella, какъв ти мъж! Тя почти никакви връзки не е имала. И тя, както и при мен е само със Сатурн в седми дом.
И тя е с Асцедент Козирог, както и аз. И при нея и при мен Плутон е в девети дом. Тя е Близнаци, аз съм Скорпион.

Сани, 20 години разлика ли!?

# 317
Сани, мерси. Значи само ти си единствено със сатурн. Пак си много хубав пример, благодаря че сподели. Simple Smile
Ти и съпругът ти сте с 20 год разлика, нали?
Единственият път, когато съм имала шанс за връзка , той беше с 25 год по-голям и аз се уплаших. Сега започвам да съжалявам.  Но при мен сатурн е във водолей и ме привличат млади хора (с 4-7 год разлика) , 25 години повече не ме привлича физически.

ние сме с 10 години разлика и 25години брак, майка е с 20години разлика и 49 брак

# 318
Sani, страшно много съм ти благодарна, че се включи, да знаеш! Желая ти още много години семейно щастие и споделеност:) 🤗
Ако беше на живо щях да те прегърна и едно вино да те черпя! Simple Smile)

# 319
Сатурн в 7д в близнаци(Мерк в 10д), на куспидата телец (венера в 9д в лъв), . Нямам други планети в 7д

сестра ми - Сатурн 7д в рак(Луна в 3д в Овен в съвпад с Юпинер, опозиция Уран и цялата работа тао квадрат със Сатурн, с връх Сатурн), на куспидата също рак. В 7д още Слънце и Мерк. Венера в 8д

Майка - Сатурн в 7д в дева, на куспидата лъв. В 7д още Марс във везни. Венера в 12д, Мерк в 12д, Слънце 1д.

при първи и трети случай Сатурн не е в 7 знак от АС
при втори - съвпадът Луна/Юпитер се явява ъглов спрямо АС, при това Юпитер е есенциално силен, освен аксидентално. Юпитер е с допълнителна сила при дневно раждане, каквото е налице тук, а Сатурн не най-лошият

п.п. Сатурн в 7 може да е разлика в годините, не непременно по-зряла в полза на притежателя на картата

# 320
Моя близка е със Сатурн и Марс в 7 дом в знак лъв. На куспидата е рак. Луната е във везни 9 дом. Има вече почти десет години щастлив брак. Съпругът й е с 1 година по-голям от нея.

# 321
Моя близка е със Сатурн и Марс в 7 дом в знак лъв. На куспидата е рак. Луната е във везни 9 дом. Има вече почти десет години щастлив брак. Съпругът й е с 1 година по-голям от нея.

Сатурн и Марс са в 8 дом от АСЦ, Луната е в знак на сила на Сатурн.

# 322
Сатурн в 7д в близнаци(Мерк в 10д), на куспидата телец (венера в 9д в лъв), . Нямам други планети в 7д

сестра ми - Сатурн 7д в рак(Луна в 3д в Овен в съвпад с Юпинер, опозиция Уран и цялата работа тао квадрат със Сатурн, с връх Сатурн), на куспидата също рак. В 7д още Слънце и Мерк. Венера в 8д

Майка - Сатурн в 7д в дева, на куспидата лъв. В 7д още Марс във везни. Венера в 12д, Мерк в 12д, Слънце 1д.

при първи и трети случай Сатурн не е в 7 знак от АС
при втори - съвпадът Луна/Юпитер се явява ъглов спрямо АС, при това Юпитер е есенциално силен, освен аксидентално. Юпитер е с допълнителна сила при дневно раждане, каквото е налице тук, а Сатурн не най-лошият

п.п. Сатурн в 7 може да е разлика в годините, не непременно по-зряла в полза на притежателя на картата

В първия случай Сатурн е 20 градуса след Десц. как така не е в 7 дом?
В третия случай Сатурн е 21 гр. след Десц., евентуално марс при равнодомие излиза от 7д и Сатурн остава сам там.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 19:51 от Sani..

# 323
Щом куспидата на седми ти е в Телец, то асцендента ти е в Скорпион. От Скорпион до Близнаци, където е Сатурн, не са седем знака.

# 324
Тоест Сани, единственото момиче тук, което сподели, че има само Сатурн в 7мидом има щастлив брак вече 20 години.. сега се оказва, че всъщност не й е в 7ми дом, така ли? Grinning

# 325
  • SF
Но при мен сатурн е във водолей и ме привличат млади хора (с 4-7 год разлика) , 25 години повече не ме привлича физически.

Ама Сатурн не отговаря за привличането на противоположнитя пол. А Водолеят пък е толкова над тези неща, че няма да ти казвам. Simple Smile
Сатурн е старият управител на Водолей.

# 326
Стига. Morella, ти ще имаш няколко брака... не се притеснявай за това. Трябва да овлафдееш стеаха относно смеейнкте взакмооотношения. Не се плаши от това, ще идват в живота ти парньори и ще си дотиват.Плутон е там.

# 327
Щом куспидата на седми ти е в Телец, то асцендента ти е в Скорпион. От Скорпион до Близнаци, където е Сатурн, не са седем знака.

Така ли е наистина?

# 328
  • SF

Брой ги пак.
Щом Асцендентът е в Скорпион, К7 е в Телец, но може да е в последните градуси на Телец и Сатурн да е в Близнаци.

# 329

Брой ги пак.
Щом Асцендентът е в Скорпион, К7 е в Телец, но може да е в последните градуси на Телец, а Сатурн да е преди К8 в Близнаци.
Сани, може ли да качиш карта? Simple Smile) твоята

Общи условия

Активация на акаунт