Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 9 май 2019, 15:47 ч.

Астрология - 15 тема

  • 24 368
  • 736
  •   1
Отговори
# 735
  • Мнения: 2 707
Скрит текст:
По повод, кой кога е трябвало да се роди, или как да роди. Дами, нещата се случват, тогава и така както трябва да се случат. Всеки се ражда в най-подходящият за него момент. По повод секцио-отново астролог трябва добре да владее натална и пренатална астрология,и може да даде препоръки за ден на секцио, и съответно ако е добър в пренаталната астрология ще прецени правилно, в противен случай на датата, която е определена нещо ще се случи , -може лекаря да има ангажимент, или детето да избърза, много могат да бъдат причините за да не се потвърди датата, която е дадена от астролога.
За близнаците, раждат се тогава и по този начин в този ред, както са се родили. Оплождането на яйцекленката при близнаците също варира във времето... Но това е друга тема.. Така че всичко се случва, тогава когато трябва да се случи.
Но всеки идва на този свят, тогава и при такива условия, които са най-подходящи за душата му.


Eleida, съгласна съм с казаното, имам приятелка има двама сина на 6 и 8 Юни, искаше третия да го роди на 10 Юни, беше планирано секцио. Добре обаче детето се роди на 6, не изчака 10-ти. Друга която веднага щом влезе в деветия месец поиска да и бъде извадено детето и го направи, не е ли това влияние върху съдбата му, пътя му?!?


За втората ви приятелка, вероятно Душата е била готова да се роди, и за това се е случило.
Когато Душата не е готова.., или насила е изтръгната се случват усложнения ...но това е друга тема...
Защо да е друга тема?
напротив, точно по темата сме.
Мен живо ме интересува.
Усложнения е имало за сестра ми, и то много драматични. Не е проплакала, била е лилава, едва са я спасили. После 1 месец в кувьоз. А е първа и раждането не  е предизвикано, нито секцио. Освен аз отзад да съм й била шута..Joy(казвам го като шега)...
но ако следвам написаното от теб, излиза че тя не е трябвало да се ражда още? (родени сме по- рано от термина).


Как ще използвате написаното от мен, вие решавате. Дадох уточнение, че раждането става в момента, когато планетните костелации са разположени по най-подходящият начин и във Време за Душата, която идва в този свят.
Колкото за вашият случай, не мога да се изкажа без карта, но и не ви приканвам да ми изпратите картите на вас и сестра ви.
Приемете, че това са били най-подходящите моменти за вас и вашата сестра.
Отдавна съм го разбрала, освен, че приела. И нямам никакво намерение да пращам картата си, още повече на човек, който дава такива гнусни отговори.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 17:25 от Катерица

# 736
  • в 1001-та нощ
  • Мнения: 12 164
Заповядайте в новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1152286

Общи условия

Активация на акаунт