Трепети обхващат всяка ЮЛСКА мама, все по-близо идва срещата голяма. Тема 6

• 25 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм избрала ето това за изписването. Свекърва ми ще купи една тънка пелена

А иначе това е дъщеря ми на 2,5м. Grinning
С второто няма да е по-различно. Grinning

# 571
Евала Laughing И между другото голяма сладуранка
И аз бих ходила по памперс, ако бях на нейната възраст.
Изобщо не ми допада факта, че хората доста навличат децата и забравят, че те миличките и те са хора.
НО всеки си преценява за себе си и детето си. Аз мисля да сме повечко голи и боси Laughing

# 572
Минавам да се отчета набързо. Връщам се от преглед в 34 + 4, бебка е 2300гр, с 4 дни назад. Иначе всичко е наред, главичката вече е долу, док каза, че най-вероятно ще си изкара до термин. Сега чакаме резултатите от изследванията да видим и там как върви.

# 573
Евала Laughing И между другото голяма сладуранка
И аз бих ходила по памперс, ако бях на нейната възраст.
Изобщо не ми допада факта, че хората доста навличат децата и забравят, че те миличките и те са хора.
НО всеки си преценява за себе си и детето си. Аз мисля да сме повечко голи и боси Laughing

Тя милата и до ден днешен не търпи на топло. Спи на 18° и пак се изпотява. Казват, че както свикнат от малки. Веднъж ми се беше случило да вдигне температура от претопляне, сега на скоро беше (на 4г е)  бабата я облякла с дебела пижама, потник, чувал, заявила я с олекотена и запалила печка на дърва. Grinning

# 574
И според мен е както ги свикнеш децата от малки. И моята бухта не търпи жега. Зимата я пращах по тениска в яслата и тънички летни пантофки. 😁 Иначе като я взимах, чак чорапките и бяха вир вода.
Pavlina_hrist0va - много нежно компелтче! Много ми харесва. ♥️

# 575
Pavlina_hrist0va и на мен много ми допада комплекта. Аз засега няма нищо да купувам откъм дрехи, че двете баби и лелята на бебето са купили буквално по един куфар с дрехи всяка и ще имам избор. Joy Колко точно ще го обличам ще му мисля на място, че днес минах на ЖК и госпожицата върви напред и може и да подрани. Но хич не ми се иска да я навличам излишно, че мен нашите са ме навличали до безобразие и все болна си ходех като малка.

# 576
 Ох, какви красоти виждам ...Heart Eyes
Аз мисля моят младеж да е с този комплект и едно  памучно одеалце.

# 577
Съгласна съм с навлизането на децата, че е ненужно и даже в случай лошо за дечицата. Всичко е до свикване! Предполагам, че ще ни изпишат с дълъг ръкав, а в къщи ще се облечем според градусите! Връщайки се назад във времето, помня че точно в тези дни не бях на себе си....😊 после в къщи всичко се оправя 😀

# 578
Аз мисля моят младеж да е с този комплект и едно  памучно одеалце.

Много сладко комплектче! Може ли да ми кажете от кой сайт е. Innocent

# 579
Аз мисля моят младеж да е с този комплект и едно  памучно одеалце.

Благодаря ти Hug. поръчах го от турски сайт- Trendyol- марката е Wogy baby, но и в бг сайтове мисля, че се предлага.

# 580
Аз мисля да взема варианти и каквото ме посъветват в болницата. Иначе и аз дори в момента умирам от жега и ако бях бебе бих искала да съм по памперс хахах, но тъй като идея си нямам какво му е на бебето съм си подготвила пластове, които може и да отпаднат ако е прекалено топло. Избрала съм доста сладурски и навярно напълно непрактични дрехи за изписването, които след това може и да не ѝ облека, но не ми пука Joy

# 581
Аз мисля моят младеж да е с този комплект и едно  памучно одеалце.

Благодаря ти Hug. поръчах го от турски сайт- Trendyol- марката е Wogy baby, но и в бг сайтове мисля, че се предлага.
А как стоят нещата с доставката от този сайт...?

# 582
Да и аз се интересувам как стоят нещата с доставките. Има доста интересни неща.
Относно обличането и колко и как да обличам бебето с дъщеря ми една баба акушерка ме посъветва както съм аз, така да е и бебето през лятото. През студеното време (под 20°) бебето с една дрешка повече т. е. Ако аз съм с блуза и грейка бебето примерно с потник, блуза и грейка. Така и съм се водила.

# 583
  • София
Много красиви комплектчета сте приготвили Simple Smile Ние още не сме готови Simple Smile

Момичета, възможно ли е от ритниците на бебчо да излизат кръвоизливчета на корема?

Сега четох юнската темичка. Там вече
Валят бебоци... другия месец и при нас ще
Започнат ☺

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 20:33 от isaikova

# 584
здравейте мамчета, да попитам дали нога да пия син панадол защото съм настинала, хомеопатията оправи гърлото но носът и кашлицата се задълбочават

Общи условия

Активация на акаунт