НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 861
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЕЕЕ Бубу-то и аз не правя страшния масаж,докато разтривам крема набързо масажирам:)
Казах го защото осатнах с впечатлението че смеси гимнастиката с  масажа.
Simple Smile))
Та се сетих нещо.
Днес в главната за рожденните дни -пишеше на Майчето годините.А сега ги нямаааа. Laughing

Та да питам-как да се запиша в този календар на събитията?

Пуснах и една тема в кърмаческия-да видим някой дали ще ми отговори.

# 151
  • София
Исайкова - има такава тема - само че коя от двете беше - маи кои кога празнува се казваше...или др-та е кои кои е въе форума...в една от двете си пишеше рожденните дни - твой на деца...във майките

# 152
  • София
Италия-СВЕТОВЕН ШАМПИОН! newsm44 newsm44 newsm44

мерси Бубу

# 153
FORZA ITALIA!!! newsm44 smile3501 yesyes

# 154
ду
така ли? (за италия де) а да им е честито!

ха, видяхте ли новата опция за проверка на правописа.
ееее, разгеле.
вече няма да има безумни грешки!

# 155
пак ще има грешки. То си е до човека.
Майче, снимки чакаме.
Ние се вдигаме, с извинение, до Созопол. С преспиване.

# 156
добро утро,
приятен и слънчев ден
тази опция с правописа е много готина

# 157
  • Карлово
ДУ!
Ние се завърнахме от приятния уикенд. Ето малко снимки с лошо качество.
Мартина е хремава, кашля и ще я водя на лекар.
Игри не играем никакви. Като кажа "боц" тя ми лапа пръста. Единствено реагира на "Къде е котето?" и то защото имаме котарак вкъщи.

# 158
ДУ.
Масаж и аз не правя - докато я мажем с лосиона я масажираме, но не е както беше. Тук е облачно. На плаж пак не можахме да отидем. Три дена вали. Ужас и безумие.
Днес какво ще се прави само в къщи не знам.
Моя мъж утре има рожден ден. Не мога да измисля подарък - моля ви помагайте.

# 159
добро утро и от нас  Wink
опцията за правописа ще взема да пробвам  Crazy дали хваща всички грешки? не вярвам  Laughing
напримвр не ми поправя малките букви в началото на предните изречения  newsm78 или не я ползвам правилно? как се ползва тази опция?
масаж не правя  Embarassed а и никога не съм. бързам , нямам време  Joy
игри - играем с играчките, на пясъчника на площадката, в басеина ...
Тити, поздрави на Созопол  Wink
Сега ползвах опицията , преди д апубликувам, ако има още грешки , значи тити е права  Laughing или аз правя нещо както трябва.

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 10:54 от vivita

# 160
  • София
проверка или не пак щи има грешки - така или иначе няма да хваща всичко, а и някой трябва съвестно да се сеща да го ползва това чудо.... Mr. Green

# 161
  • София
ДУ!

Аз пък бях за Франция и ми стана гадно за Зидан Cry

Опцията с правописа не съм я видяла и няма да я използвам. Ще разчитам на себе си bowuu

Созопол - ако всичко е наред, ще го посетя към средата на август за 4 дни с приятелКИ и без нито едно дете Mr. Green

А, видях опцията!

# 162
разбрах проблема с неоткритите грешки  Wink
цитирам от клюкарника  Laughing Имайте предвид, че проверката проверява думите 1 по 1 - т.е. ако има повече от една сгрешена дума, то няма да бъдат отбелязани всички грешки и ще преминава на следващата грешка едва след редактирането или игнорирането на предишната.
Та моята първа грешка беше едно  #Crazy , което като не съм поправила ... а как ли да го поправя това  newsm78 та следващите не ми ги хванало  Wink
Сега пък ми дава грешка в думата "клюкарника" горе  newsm78
май и аз толкоз ще го ползвам, много сложно ми се струва  Laughing

# 163
  • София
а за созопол едни приятели казаха, че харманите го нямало....само една дупка била останала...Sad пък на мен ми е мн любимо място...дано му оправят плажа скоро....

еее Симка как ще ти е гадно за Зидан...такава просташка постъпка не бях виждала...като някакъв овен.... box

аз пък бях за Италия и мн се кефя, че победиха. А мъжът ми казваше, че ако се стигне до дуспи ще паднат, винаги губели от дуспи...да, ама неееееееееееееееееее Mr. Green

# 164
ето снимки:
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=48251

в созопол не съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт