НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 860
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ние имаме напредък.Днес го оставих в леглото си /дървеното-по съвет на лелята-4е ако бил там щял да се изправи/.Е позна.Стана прав 5/6 пъти за едно 10тина минути.
И влачейки се по пода/далеч от пълзене истинско/ стигна до мен .Известно разстояние.

# 166
  • Gabrowo->Sofia
Исайкова, браво на малкия човек.
Вижте каква красота ми пратиха на кюто http://www.youtube.com/watch?v=I0fC6NmsX-I
А аз не обичам да са оплаквам, ама ще си споделя с вас. Нашия тати нещо вдига кръвно. И не се знае от какво. Сега ще пие хапове  Sad

# 167
  • София
Днес като никога голяма пустош в темичката ни.
Диди,неприятно.Напоследък около мен доста хора се оплакват от този проблем.

# 168
  • София
Диди-да-много готино и доста трудничко...

# 169
# 170
ду
мама си тръгна. сега имам една поръчка и веднага щом я свърша, ще започна организацията на западните мами Simple Smile

# 171
  • Карлово
ДУ!
Днес сме от ранобудните LaughingВремето е леееко променливо, но смятам да си спретна разходчица. Вчера бях в едно кафе, в което имаше люлка за бебета. Много подходяща, като кош е, с дупки за краката. Като онези от нашето детсво, които се връзват с въжета някъде на двора, напр. Имало я в един магазин за 20 лв. Смятам да я закупя тия дни, защото Мартина много се смя, докато я люлях.
Е, всъщност е като тази
Мименце, какъв е този медал на малкия?
Весел ден!

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 08:31 от микки

# 172
здравейте  Wink
няма проверка за правопис  Wink
мики, готина люлка, май ще търсим и ние такава  Wink
повишихме саши на самостоятелно ядене на зеленчуци сварени на пара. сварихме 3 моркова , 3 картофа и 1 тиквичка , като сурови му давам чушките и ябълките (всички плодове и зеленчуци му копуваме био  Wink)
при нас времето е супер и пак ще срещаме бебешката група в горичката на детската площадка  Wink а след това сме на басеина  Wink
и щях да забравя - Саши вчера ходи с гледачката да разгледат зоологическата градина  Laughing
Лек ден на всички

# 173
Здравейте, доста съм нова и малко касно се включвам в темата.Страхотна е. Ние сащто сме родени през ноември/01.11.05/.В момента тежи 8.400 и е 73см. , но сме доста назад с постиженията.Седи сама доста стабилно и прави вече доста успешни опити да пълзи, но не се изправя сама до седнало положение,а камо ли права. Иначе имаме две долни зъбчета.Поздравления на всички по-напреднали бебоци.Бебка си казва Вики/забравих да кажа/.Хубав ден на всички!

# 174
добре дошла при нас  Hug

# 175
# 176
  • София
Добре дошла Denvi welcome

# 177
  • Карлово
Добре дошла, Денви!Добре, че имаме нова мама, че да живне днес темата

# 178
  Добре дошла на мама Денви!

Вивита, а тези сварени зеленчуци после пасирани ли ги давате или да ги ръфа?

# 179
Благодаря за милото посрещане! Искам да ви питам слагатели бебчетата в проходилки?Аз се опитах да я сложа, но тя не помръдва в никаква посока и така около 4-5 дни.Няма ли да се придвижи най-накрая на някъде? newsm78 Всички ли се държат така в началото?

Общи условия

Активация на акаунт