НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 567
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • Gabrowo->Sofia
Хайде, дойде ред и аз да се включа. Сутринта бяхме до моята работа, защото наблизо плащаме застраховката на колата, та си поприказвах с колегите, а те позабавляваха Ванката. После бяхме в Горубляне (юка, нямам ти телефона иначе щях да ти се обадя) нашия тате работи там. Погостувахме и там, после дружно обядвахме в пица рия go-go (ммммммм много вкусни работи има там), вдигнахме малко гюрултия и ни докараха в къщи.
гладене - и аз гладя, защото изгладени по-ми харесват дрехите.
бутона за правопис - ми тоя бутон доста думи не знае, име пък - съвсем. Ванката, юка и Горубляне били грешка! Да бе, той ще ми каже! Mr. Green

# 241
чудя се аз какво замлъкна този човек зад мен в кошарата, обръщам се и какво да видяяяя - Поло седнал сам самичък Shocked Ураааа и той се изправя до седнало положение Stuck Out Tongue newsm44
Иначе от два дни повтаря "Ней, ней ней!" - какво ли означава това newsm78

# 242
  • София
Леле Юка,не ти е лесно.Но пък много майки биха искали да са на твое място.

Айс,какво важно се случи в сериала днес?

# 243
Леле Юка,не ти е лесно.Но пък много майки биха искали да са на твое място.

Айс,какво важно се случи в сериала днес?

Всички бяха в къщата на Габриел и той поиска от Рехина ръката на Марица за Маркос, и свадбата ще я направят пак в тяхната къща. Освен това Маркос каза че трябва да си намерят по-голямо жилище, защото и Рехина също ще живее с тях, а Габриел пък предложи докато си намерят жилище да се преместят в къщата, и тогава ще стане една плетеница......., но ще видим утре какво става. Общо взето е това Hug

# 244
Здравейте майчета  Hug
гледам пак сериалите се връткат  Twisted Evil
Ние се върнахме от морето, и в къщи си е най-добре! Като се прибрахме, Стоян бесня от радост 3 часа и заспа рано, рано Simple Smile
В Созопол е хубаво, мислех че ще е чалгия дивна, но не усетих, за разлика от преди 2 години. Като заведохме Стоянчо първия ден на плажа плака много, но после и в морето влезна и беше супер!
Естествено моя каръшки късмет ме сполетя там. Поради пороите по крайбрежието хубавата ни просторна стая с изглед към морето се наводнила и ни настаниха в най-схлупената, малка стая до рецепцията...но добрее, че не се случи нещо по-екстремно Simple Smile

Стоянчо се изправя, седи и пълзи навсякъде по много странен начин с един изправен крак, а другия свит.
Ще пусна снимки от морето като ми остане време.

# 245
  • София
Шошка,добре си се завърнала.хехе-интересно пълзене.Скоро и другия крак ще включи в действие.
Айс,мерси.Значи нищо кой знае какво не е станало.Утре ще видим продължението.

# 246
  • Карлово
Денви, нищо нередно няма в кухнята. Ние втора седмица сме, но не й давам всичко. Преценявам кое ястие става и кое - не. И Марти не ядеше пюрета, но сега ела да видиш.
С тоз бутон за правописа голяма веселба.

# 247
Шошка, пък ние си идваме в края на юли и ще останем през целия август Grinning

# 248
Денви, тя е записана на кухня. Сега яде малко от супите и някаква кифла или баница. После и давам кисело мляко с плодово пюре с биберон за приспиване. Сутрин и след обед яде кисело мляко с бисквити с праскова или кайсия. Яде слънчо, солети и от нашите манджи. Общо взето ми е голям проблем. От понеделник е на втора група и ще пиша дали яде второто.
Шошка, добре дошла от ново.

# 249
Поля мерси.
Голяма жега е и чакаме буря ...
На Саши му се показва малко зъбче долу Simple Smile и е много хленчлив

# 250
при мен все така нищо ново.

обикаляхме 2 часа днес по разни туристически агенции из центрото. накрая намерих евтина самолетна почивка в хубав хотел all inlusive в мармарис, но по интернет. посока. ком май ще се окажат най-комбинативни.

# 251
Майче, дано успеете да резервирате Flutter

# 252
Здравейте отново.
Вижте моята щерка колко е голяма - http://www.bgphoto.net/photos/9677/o632883157133281250.jpg
Ей на това му се вика - Да ходиш прав под масата.
Майче, ами дано стане този път.

# 253
много ти е сладка Кейти,Бубе.
Днес бяхме на консултация-9700кг,74 см.Този път няма от какво да се оплача от лекарката и няма какво повече да разказвам.
А да питам вие какво подарявате на мъжете си за годишнина от сватбата,на нас ни предстои в понеделник и съм избрала една златна гривна с кожа,но се чудя? newsm78

# 254
  • София
Мименце,на мен ми харесва идеята.Ако харесва гривни.
Моя не носи.
Айде лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт