НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 820
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен. И ние имахме тежка нощ.През час се събуждаше и ревеше.Не виждам да се появява ново зъбче и незнам защо е толкова крива.Имаме два долни зъба и ми казаха,че сега ще има интервал докато се покажат и горните.Малко ме притеснява това реване, а тя наистина реве юнашки.

# 226
  • София
ДУ,
Супи има и на гербер, на нестле са спряли да ги внасят. а на гербер не беше по рядко от пюре....не знам какво му е супестото на това нещо....на овко не съм пробвала...
Бубе - гладя, като имам време, ако не съм успяла да му изгладя нещо не се притеснявам да го взема направо от простора например...в смисъл - гладя само от естетическа гл точка... а иначе и мъжът ми сам си глади, аз само за бебо съм се прежалила Wink
Денви - те зъбите почват да мъчат мъниците доста преди д се види нещо от тях...поне при нас е така...

Исайкова - то всъщност дребното първо наистина на лакти лазеше....Wink

# 227
buba_katinka аз не гладя от много време, само горните и то ако имат нужда  Embarassed и аз не обичам да гладя

# 228
денви - ако ще ти помогне нещо. забелязах, че напоследък в жегите Саши се буди нощем , когато му е горещо и задушно и когато не е пил достатъчно вода през деня. Заспива и в двата случая, след като изпие 200 мл. вода  Wink

# 229
и при нас нощта беше игрива. добро утро!
да, не знам къде изчезна сладкия сън на моята кейти. заспива вечер към 11 и после задължително в 1 плаче, а към 4-5 часа се буди и това е със съня  Tired започнах да я кърмя сутрин в 6, защото я приспивам 2 часа и накрая тя тъкмо се унесе и трябва да я будя. тръгнал е и втория горен зъб, почти е пробил. но пък е тръгнал и един долен. така че ако е от това, скоро няма да спим.
бубе, не гладя поне от 2 месеца. не виждам смисъл. аз да гладя, тя да си хвърля играчките на земята и после веднага да ги лапа  Naughty
исайкова, кърмим се сутрин 2 пъти, после зеленчуково пюре, следобед каша и вечер пак 2 кърмения.
някой питаше за вечерното кърмене (уни, май  Embarassed)- откакто спрях да кърмя през деня, сутрин и вечер преливам. така че понякога вечер кърмя със страх, че ще ми остави пълни гърдите за през нощта и пак да се подредя с бучки. не знам как да махна едното сутрешно, за да давам попара. над това умувам в момента.
пълзене- не пълзим все още. по-скоро се гърчим като гъсеничка. ако направи някакво движение, то е назад. не се притеснявам. иначе по цял ден иска да скача в ръцете ми и с нетърпение чакам проходилката да я доставят.
депресия- и мен май ме гони. нищо не ми се прави. а, ходи ми се на море, но няма засега. нещо само памперси, цици и пюрета ми е втръснало ужасно. никакво разнообразие наоколо. пълна скука. освен с бебета и баби, с никой не общувам. е, и с вас  Hug
изчезвам, че кейти почти е скочила от шезлонга  hahaha

# 230
вивитке ще ползвам твоята идея за зеленчуците, понеже не мога да накарам нур да яде зеленчуково пюре, нито една лъжица,  днес ще пробвам да и дам парче картоф пък да видим дали  ще и хареса, дано поне така да прояде зеленчуците

# 231
  • София
Ето ме, ето ме!

Много недоспала и аз, щото на съседната улица пак имаше чалга-купон, а после бебка стана в 6.20 с упорито блъскане на главата в решетката и рев, в опити да се изправи. Само че и е трудно с чувала. Иначе от вчера номера с изправянето от легнало положение го владее, даже го прави светкавично, но за съжаление вече и на пода не мога да я оставя сама, защото моментално стига до нещо, изправя се и мен ме е страх, че падайки, ще си разбие носа в опората.
А за купона, понеже вече е втори за 4 дни (а музиката е толкова силна, че се чува много добре и при плътно затворени прозорци с ПВЦ дограма, може да припяваш, ако искаш), този път се обадих в полицията. И кво, казаха ми "Прието". Не знам дали са дошли, защото в 1.30 пуснах кепенците, пуснах си машината за шум (бучащ овлажнител Рейнбоу) и отнесох плувката. Надявам се да са дошли.

Благодаря за подкрепата, ще я преборя таз депресия  bouquet

Тити, кеглички, Илия има таман 2 комплекта. Сега ще ги изровя.

Юка, ами ако и нас ни нямаше, а? Тъпо е за казване, но е вярно - порастват и вече никога не са бебета, така че гушкай го, радвай му се, че после кат отвори една уста..... Всички периоди са готини, но бебчетата са наистина милички. А като ти писне, ми остави я на тата и бегай да пиеш едно кафе с някоя мома за женене, тъкмо ще видиш и те какви проблеми имат Grinning

А Илия ми развалил добросъседските отношения - бил на гости, играл с Митето, счупил му колелото, бутнал го (без да иска) да падне, не се извинил, щото не бил направил нищо нарочно и си тръгнал ooooh!Направо не мога да повярвам, иначе е слънце. Днес ще ходя да замажа положението.
Хайде стига, че цял роман изписах, хванала ме е логореята

# 232
  • София
Добър ден
Юка,защо я будиш сутрин? newsm78
Гладене-Гладя,но като Бубуто-за естетика WinkНе харесвам да са му мачкани дрехите.И пак така ако няма изгладено боди например,взимам от простора директно-не съм се притеснявала до момента.Гладя само неговите дрехи.Рядко някоя риза на мъжа ми.Ние може и смачкани да ходим Mr. Green
Клара,и Кристи не ядеше зеленчуци.Само плодови.Но от раз прояде и зел.пюретата преди 3/4дни.В един прекрасен ден се реши./но домашни де-сложих/

# 233
Клара - голямо мазане пада - по пода и дрешките  Wink след всяко хранене следва основно преобличане. лигавник не ползвам - няма полза от него. Така се лигави, че има във вратлето, по крачетата и панталонките, блузката е мокра ... гледай зеленчуците да не са преварени, за да не и се размачкват в ръчичките  Wink
ето малко снимки на малко Саше  Wink и ня 1-2 го има как си се храни сам  Wink И една снимка, коато бях публикувала преди сума ти време и ми донесе носталгия  Wink
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … 953&ran=21972

# 234
Хи хи Вивита, ама Сашето си похапва като голям човек. Party
А най-ми хареса ето на тази снимкаhttp://community.webshots.com/photo/405978953/2478612810074953860EJqlGB, хубавец е той!
Малее днес температурите тук явно са рекордно високи. Искам хлааааад!!! #Cussing out
Здравейте момичета,

забравих да поздравя, ама то мозъкът ми е пред разтопяване. Crazy
Хайде до после, че Поло ме зове с индиански викове Crazy
да бутонът за правопис много ме забавлява "хихи-то" ми било грешно newsm78, оправих "хихи-то", Вивита, сега ти си ми грешна Shocked

# 235
За лазенето - ами не знам разликата - пълзи много добре и много бързо.
За кърменията - цедя се два пъти и тя яде 2 пъти кърма- сутрин и вечер.Вечер задължително, а сутрешното се измества в 1,2,3 през нощта.Попара не яде. Не иска. Тя вече яде кифли и рогчета. Общо взето иска само храна за големи. Нейните пюрета не ги харесва и не ги яде.

# 236
Здравейте и от мен, най-после си намерихме столче за кола 9-18 кг на Кам, взехме го чисто ново за 105 лв. (за мен това е добра цена).
Относно гладенето - аз гладя всичко както на Вики така и нашите дрехи и бельото ни (само чорапите не ги гладя). Това ми е любимата домакинска работа - мога с часове да го правя и никога няма да ми омръзне Crazy

# 237
исайкова, сутрин я будя най-късно в 7, ако не се е събудила преди това сама. просто защото гърдите ми не издържат. кейти още след първия месец сама спря нощното хранене, така че ми се събират по 12 часа пауза. ако не я събудя, после цял ден боря бучки. пък тя в 7 като хапне, пак заспива и така до 10. иска ми се към есента да я отбивам, ама как ще стане...мога две бебета да храня все още  ooooh!

# 238
приключих си поръчката, но пък няма какво да споделя Simple Smile

# 239
buba_katinka, като не яде пюретата с какво ги заместваш?Ние имаме същия проблем.Иядохме почти всички пюрета на пазара, но много бързо и омръзват и ги плюе!Пробвах да и правя супички, но и те и омръзнахалНезнам какво да правя! newsm78Сега една майка от блока замина на почивка и ми даде нейните талони за детската кухня/при нас тя е от 10мес./ и аз и давам тази храна и я харесва. Не нам, обаче дали е много редно?!

Общи условия

Активация на акаунт