НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 842
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
симка, не се давай. Чийзкейк или цигари, не знам кое е по-голямото зло. На мен и ми се яде, и ми се пуши. Но не много.

Деян в началото се влачеше. После се научи и краката да си използва. А преди малко за пръв път се изправи от легнало до право положение в кошарата - и за неверницата си майка го повтори още два пъти. Ей така нещата стават неусетно и естествено. Сякаш цял живот се е изправял.

# 211
  • София
хахаххаха - верно, че пишело на колене и лакти - е ние сме си на длани не лакти Wink

Симка к'ва е таз депресия бе жена...пъпки - голяма работа - ще минат и заминат, я не се стягай така Wink

# 212
здравейте
по повод въпросите, нур лази доста добре на зад, а на пред се опитва с изправени задни крака и ръце, но май и е трудно защото много се люшка настрани и трудно пази равновесие, а за кърменето при нас то е основно но вече в режим по график
През ноща ако не ме събуди малката сигурно изобщо няма да се събудя, толкова ми се спи ,но до сега такова чудо не ми се е случвало,
добре дошла на новата мама
тити снимките са много готини, много добре изглеждате и на малкия явно му е готино
майче и твоите, особено петра с оранжавия костюм-голяма сладурана
в проходилката ако не си е решила каква беля да прави, си подскача в нея като в бънжи   jumpuu , дано да е здрава

# 213
Стигнах до компютъра днес и мога да попиша повече.Красчо-Прасчо вече има 6 зъба-два от горе и четири отдолу,излезнаха му супер лесно и без никакви проблеми-даже последните два му ги откри една комшийка докато го гнявеше.
За кърменето-кърма 3 пъти-сутрин,след обяд към 3 и вечер за приспиване.Но си мисла че вечер му е малко и не му стига,та ви питам вие вечер само кърмите ли или давате преди това нещо друго?
За пълзенето-Краси пълзи много бързо,но и вече тича,а от днес съм му купила каиши,защото вече нямам кръст.Но определено го е страх да се отпусне още и търси да се хване за нещо,а аз вместо пръст му дадох да държи една играчка и той глупачето си мисли че го държа.
Вече свиканах пчти с новата коса и съм доволна,защото това беше повод за още нови дрешки,тъй като старите вече не ми вървят на косата.Имам много яки два чифта дънки и три секси блузки.

# 214
=^._.^=  ами яко яде зеленчуци с хляб - ами това си яде. значи рано сутрин - кърмене, после спокойно приготвям закуката и се храни както писах. На гледачка е до 14:00 , от нас тръгва към 8 :30 с торбичка с какво ли не за хапване, че знае ли човек какво ще му се хапва? Кислео мляко, плодово пюре, геврече, зеленчуци , сок и вода, гледачката си има каша ... в 14:30 яде в зависимост какво е ял преди това и колко е гладен - или само зеленчуци и хляб, или плодово пюре с кисело мляко  или каша , в 17 също, към 19:30 хава каша и към 20:30 кърмене.
Това е.

# 215
Мики-люлката ни е подарък от сестра ми но тук на пазара са по 25 лева,но е много удобна

# 216
  • Карлово
А, днес доста сте пописали. То така става. Като имам време не пишете, а днес - бум три страници.
Кърмим се  много. Нощни - 2,3 пъти. Сутрин около 6 часа, на обяд за приспиване, и за вечеря в 21. Храна твърда сутрин в 10, обяд в 13 и следобед в 18.
За супите - вече сме на кухня и яде, ама не й харесват много. Майче, има супи в бурканчета, Бубу-то ги знае, каза ми ги в "Захранването". Мисля на Овко и още едни, но ги забравих.
Лазим влачейки се. Даже ми обясниха, че едното било пълзене, другото лазене, ама кое какво беше newsm78. Иначе се вдига на длани и колене, но само се люлее.
В кошарата я мятам и изкарва поне по 30 мин. Сяда, изправя се, обикаля.
В проходилката също стоя 3-4 дни на едно място, но ела да я видиш сега. Вече научи номера с вдигането на краката и засилването.
Къде изчезна бутона за правописа newsm78

# 217
  • София
хаха изчезна,дотук с правописа Mr. GreenПак си имаме оправдания...
Оф,бубуто-сори-пак съм ги писала еднии.... EmbarassedВажно е че ви разбрах ...

# 218
добро утро

# 219
добро, добро Simple Smile

при мен си стои бутонът за правопис.

# 220
  • Карлово
ДУ!
Да, пак се появи! Laughing

# 221
Здравейте  Simple Smile
Влизам само да се разпиша, че сме добре. Ади постоянно мрънка или реве, надува ми главата от няколко дни. Даже и сега мрънка, иска все на ръчички  Twisted Evil  Та затова и не ми остава много време за интернет Confused
Хайде от мен толкоз, че трябва да измислям пак как да я занимавам  newsm78 Tired

# 222
купихме мини-кегли. Забавно е, може да си ги удря една в друга, или да удря топката/а не обратното, както е редно/.

# 223
ДУ.
Днес много ми се  спи, след снощния купон. Кити е станал в 6, като от 4,30 все пререваваше неизвестно защо. С други думи - крива съм, а тя също.
Момчета гладите ли още. Пак ме чака цяла пералня, а в тази жега само ми е до гладене. Мисля да спирам, но ме е страх. вие какво ще кажете.

# 224
привет  Wink
днес и аз имам бутон за проверка на правопис Simple Smile пак ще го тествам Simple Smile
Доминика -да не расте някое зъбче  Laughing
буба - аз не съм гладила бебешки дрешки. Ни веднъж.  Мразя ютията. Моят мъж сам си глади панталони и ризи  #Crazy
Саши нито пълзи, нито лази. той обича да се изправя , хванал ме за пръстите и да ходим  Wink
вчера дочух , че Хемус Ер искали да купят дестинациите на България Ер  #Crazy Ама си е слух и половина, една приятелка ми го каза. Та дано не стане, защото си летим много добре с България Ер. За Хемус имаше една тема в чужбинските и не бяха доволни  Sad

Общи условия

Активация на акаунт