Добре дошла на Денви!
Мименце, честит нов цвят! Изглеждаш чудесно!
Денви, в прохоилка слагам от няколко дни, поне 2 седмици слeд като се изправи сам. Използвам я само в случай на силно неспокойство (мое или Гошково).
Ние сме в тази фазата - НЕ СПИРАМ! Ако е отворена вратата, а това е често, изпълзява в коридора, а в леглото имам неприятното чуство, че ще се метне през решетката, така се надвесва.
В кошарата не стои повече от 5 мин., защото не може да се изправя там, висока е. Вече всичко е опасно за него.
А аз реших, че този път ще съм компенсирана с по-споконо бебе.
Девизът му е "Знам, че всичко може да се докосне, ще попищя докато се сетя как (или мама ме вземе)!".
Вивита, аз не разбрах кога ги хапва Саши тези неща? Между храненията или?
Люлката, трябва и седалка от плат допълнително, защото се пързаля бебо вътре. Ванко имаше такава, като сменихме халките със закопчаващи се куки си я носехме на разходки с нас. Счупи се преградата между крачетата, точно под свирката, там им е слабото място.
О Тити, пак нова шапка! Ние пък как една не купихме, която да ми харесва. Добре, че имаме чадър. Виж Деян може да не говори, но пък язди.
Ванко пък 4-та седмица ходи на уроци по китара, искал да си почине от пианото така. Оказа се, че и това му се отдава добре и вече свири една пестничка, купихме китара за и него, сега с баща си правят едни дуети, а малкия им се радва.
Ванко е предприел тактиката, ако съм заета, а брат му плаче отива при него с китарата и почва да му свири, Гошето пък пляска с ръце за Браво.
Снимки от нас - Утре!

"-това беше по обяд

. И торта поръчах. Много кофти ми стана. Айде пак се оплаках.

а жеста той ще го оцени. Да ти е жив и здрав. 

Не мога да му отказвам.