НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 858
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Привет и от нас!    bouquet
Добре дошла на Денви!

Мименце, честит нов цвят! Изглеждаш чудесно!

Денви, в прохоилка слагам от няколко дни, поне 2 седмици слeд като се изправи сам. Използвам я само в случай на силно неспокойство (мое или Гошково).

Ние сме в тази фазата - НЕ СПИРАМ! Ако е отворена вратата, а това е често, изпълзява в коридора, а в леглото имам неприятното чуство, че ще се метне през решетката, така се надвесва.
В кошарата не стои повече от 5 мин., защото не може да се изправя там, висока е. Вече всичко е опасно за него.
А аз реших, че този път ще съм компенсирана с по-споконо бебе.
Девизът му е "Знам, че всичко може да се докосне, ще попищя докато се сетя как (или мама ме вземе)!".
Вивита, аз не разбрах кога ги хапва Саши тези неща? Между храненията или?

Люлката, трябва и седалка от плат допълнително, защото се пързаля бебо вътре. Ванко имаше такава, като сменихме халките със закопчаващи се куки си я носехме на разходки с нас. Счупи се преградата между крачетата, точно под свирката, там им е слабото място.

О Тити, пак нова шапка! Ние пък как една не купихме, която да ми харесва. Добре, че имаме чадър. Виж Деян може да не говори, но пък язди.
Ванко пък 4-та седмица ходи на уроци по китара, искал да си почине от пианото така. Оказа се, че и това му се отдава добре и вече свири една пестничка, купихме китара за и него, сега с баща си правят едни дуети, а малкия им се радва.
 Ванко е предприел тактиката, ако съм заета, а брат му плаче отива при него с китарата и почва да му свири, Гошето пък пляска с ръце за Браво.
Снимки от нас - Утре!

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 16:03 от =^._.^=

# 196
  • София
Както винаги снимките на Тити и Деян са супер!

Май забравих да поздравя новата мама,писах но не изпратих постинга че ми се скапа нета.:

"И от мен добре си ни дошла Денви Hug

Майче,как ги сваляш тези кг.,аз май не помръдвам.Вече 10дни минаха ебаси.Още малко и ще се откажа от тва наказание Rolling Eyes

Оф:доста хора не са се вясвали напоследък тук,ама наистина мн.
за сметка на това си имаме нови Wink"-това беше по обяд Laughing

# 197
Здравейте и от нас.
Днес тати има рожден ден и ви черпим. beer cook  party023
Добре дошла на новата мама.
Тити, супер снимки. И Деян много доволен.
Щяхме да имаме гости, но мъжа ми ще закъснее и май се отменя празнуването. Аз напазарувах, наготвих, а то  Cry. И торта поръчах. Много кофти ми стана. Айде пак се оплаках.
Бубуто и Кити вече не се заиграва сама. Издържа по 10 минути, а преди можеше и 30-40 да откара.Но дано е период.
Денви, Кити цял месец стоя в паяка без да помръдне. Само назад и то,, когато се ядоса, че е зарязана вътре. Но вече разбра за какво е това чудо. И то сама. Без да я бутам или тикам. Просто изведнъж започна да се движи целенасочено, все едно, че винаги е можела.

# 198
ах, как ми мажете с голямата лопата мед по сърцето Simple Smile

буба, що се ядосваш, тортата и утре може да се изяде  Peace а жеста той ще го оцени. Да ти е жив и здрав.

# 199
Здравейте и от нас. Добре дошла на новата мама. Цял ден обикалям по магазините - търся си столче за кола, но по-ефтино и да е чисто ново, но пък да не е Бертони (абе въобще много капризи и изисквания, а малко пари). Утре продължаваме с обиколката дано си намерим нещо добро. Айде за сега ви казвам чао защото Вики дава зор да я храня.

# 200
  • София
Бубу-ами като го сложа така почва да скача пак:)нещо му е станало.Вчера се надигна от леглото-хвана се за решетката и я захапа.Пак почна да скача и си удари ченето/как звучи Mr. Green/... Rolling Eyes
Сетих се:
Вашите деца пълзят както  си трябва ли:На колене и лакти...?-Въпрос 1
Моя не може-пльосва се.И се придвижва гъсеническата Rolling EyesЯвно не е достатъчно заякнал още...

Въпрос2-към кърмещите мамита-Като давате твърда храна-колко пъти на  ден кърмите.Не им ли идва множго,,,?

Бубе,да ви е жив и здрав Татито   bouquet

# 201
ice - ново столче сравнително евтино - около 80 лв на Мони.
http://www.family-bg.com/catalog/prX_1268.htm?osCsid=5fc79143eab … f53da0159dad61c4a

такова ползвам, доволна съм.

# 202
ние днес правим 8 месеца. по този повод най-сетне ме убоде горното зъбче. и уж да сме вече весели, но уви. днес не се търпи просто. мрънка, мрънка. досега се опитвах да я приспивам. спи й се, а реве, та чак се захласва и се дере. след половин час пеене, люшкане, шъткане, я връчих на баща й и дойдох да разтуша тук малко.  ако ще да спи.
купих днес лятно спално чувалче най-после и не смятам вече да ставам през 10 минути нощем. това ме подсеща да ви питам- вие ставате ли през нощта, ако не се будят бебоците. ей така да проверите как са. без те да са ви викали. или аз съм най-голямото хахо- ставам в 3 и в 5. в началото с часовник, сега така съм свикнала, че се будя сама. 
проверих и за нови пюрета. ей човек трябва да прекара часове в четене на малките букви. тъкмо харесам някое и хоп, я сметана, я домат, я пълномаслено мляко. а пише за над 4 месеца  newsm78
вчера май захраних с глутен. дадох й една коричка хляб и мислех, че само ще я джвака. след 5 минути почти беше изядена.
диди, дано е нещо временно с вашия татко. може сега от жегите нещо.
бубе, честит рожден ден на вашия татко!!!
тити, ах, морето...много сте свежи!
явно въпреки ентусиазма на таткото да се справи с малката, пак аз ще го отнеса. чувам я по-кисела и от преди. отивам да спасявам положението.  ooooh!

# 203
  • София
Здравейте и от нас!Ние се завърнахме от гостито при бабите.Изкарахме си супер!
Честито на всички празнуващи, които сме изпуснали  bouquet
Добре дошла на новата мама Hug
Честит рожден ден на мъжа на Бубето, да ти е жив и здрав!
Александра вече казва тата , дядя и айде и  е много щастлива Grinning
Още не се изправя сама.
Най - накрая успях да ви изчета.Всички снимки много ми харесаха.
Айде трябва да изчезвам, че мъника се събуди и нададе глас
Забравих да попитам - давате ли вече супички?Как ги правите?

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 16:38 от Ruja5

# 204
ice, на нас ни подариха столче за кола Мони.Аз смятах да купя по скъпо , но ме изпревариха.Всъщност се оказа доста добро и Вики седи спокойна в него, а ние честичко пътуваме.

# 205
  • София
Отговор 1 - пълзи както си трябва Wink знам, че освен на колене някои деца пълзят с изправени крака, но той не е от тях...
Отговор 2 - може и да съм отговаряла не помня....но средно по 5 пъти...не мисля, че му е в повече, ако беше нямаше да папа, а сме с 3 допълнителни яденета понякога + още едно от плодово пюре...

Супи - не давам, може би тези, които са на кухни дават. Педи спомена за някакъв бульон от зеленчуци да му правя, но нищо не разбрах.... Rolling Eyes

# 206
Юка, не ставам, но и с нищо не го завивам.
Бубуто, и аз съм виждала бебе да лази в полуходеща позиция, т.е. не на колене, а с изправени крака - много е сладурско. Grinning
Ружа, не съм давала супички. но забравих да спомена, че съвсем на скоро Поло пи за първи път сок/без захар и без консерванти/. Но той няма проблеми с пиенето на вода, така че смятам да не му давам сок много често. Иначе доста му хареса. Grinning
чЕСТИТО НА СЪПРУГА НА БУБЕТО ЗА РОЖЕНИЯ ДЕН! Stuck Out Tongue
ЮКА, чЕСТИТО И НА ВАС ЗА НАВЪРШЕНИТЕ 8 МЕСЕЦА!!! Stuck Out Tongue
При нас проблемът с неяденето е следствие от жегата - не ми беше трудно да го разбера.
Изкъпах Поло, сложих го в столчето и набързо излапа всичко, каквото му предложих Shocked Grinning сега ми "пее гръмогласно" тука до ухото Crazy

# 207
За въпросите:
Малик лази в сравнително легнало положение, въпреки че умее да се изправя на колена и лакти - но тогава само се люлее напред-назад. Но си лази и стига навсякъде, където пожелае.
А иначе относно втория въпрос и аз много се чудех, Исайкова, защото хем най-после прояде и въведохме три хранения, хем и дума не може да става за ЗАМЕСТЕНО хранене - юнака си цоцка точно толкова, колкото и преди, тоест възприе твърдата храна като някакво допълнение. feeding Не мога да му отказвам.

# 208
  • София
Привет!

Аз пък съм изпаднала в някаква депресия - нищо не ми се прави, само пред компютъра вися, не излизам навън, ям ужасно много - станах 50 кг (това ме депресира още повече). Мисля, че се дължи на тъпите пъпки по краката, които само като видя и ми се повдига - вече не са възпалени, но са червени и са мно-о-о-го! Възпитавам Илия по цял ден - разбирай, крещя му. Снощи изядох 100 кила чийз кейк и гледах сериали до заспиване. Абе депресия ooooh! Мдаа

Тити, свежи снимки и свежо настроение (+ тяло), за разлика от мен! И в конкурса "Детство мое" ви видях Grinning
Дидди, надявам се да е било временно.

Исайкова, не на колене и лакти, а на колене и длани е класиката. Ние все още сме на корем и лакти Mr. Green, не успява да запази равновесие на колене, но е доста бърза.

Юка, хахо си, да!  Twisted Evil Не ставам. Тя все още спи под носа ми, де. Леглото и е до моето. Но скоро ще ги сложим с Илия в една стая и пак няма да ставам. Сутрин я намирам обърната на 180 градуса и често по корем, но това не ме притеснява. Спи в чувал, за да не се отвива, и така. Ако има някакви по-сериозни претенции, то ще се чуе.

Били, китарка, значи! Ще помислим по въпроса Thinking

Буба_катинка, честит РД на половинката!

# 209
малеее, симка - като те подпукам и ще те отвея до севрния полярен. как не те е срам да се оплакваш с 50-те ди кила. супер мацка си. 2 месеца след раждането ни корем, ни паласки имаше. явно от депресията ще да е тази глупост дето я каза, че си била дебела. а другите, дето не са я виждали, хич и да не й се вързвате. страхотно изглежда. пъпките ще минат. сериалите - мисля, че е фаза, а детето си го възпитавай на воля - нали си е твое  Mr. Green
петра не пълзи, а лази - т.е. влачи се някакси. и обикновено не може да стигне до точката, към която се е насочила  Mr. Green
кърмим се 2 п/ден. останалите хранения са заместени. но на мен през май месец ми падна пердето и спрях практиката "на поискване".
буба катинка - чрд на катиник хи-хи да ти помага и да те гледа в очите, когато му говориш. и "слуш" да прави хи-хи-хи
юка - петра спи до мен - легло до легло сме. всъщност я чувем всеки път, когато се обърне.
отслабвам, слава богу. но и бая глад набрах. за 40 дни искам още 4-5 кила да смъкна и вече съвсем ще се наперя Simple Smile
днес се снимах за лк. изглеждам ужасно, но не мисля да повтарям снимката. каквато-такава.
супи не давам, защото не се продават в бурканче. ако се продаваха - вероятно щях. но да готвя за сега отказвам.
а риба и черен дроб давате ли? и всъщност от кога се дават?

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 19:53 от majceto

Общи условия

Активация на акаунт