НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 843
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
диетата със сигурност влияе на кърмата. ама на мен много не ми дреме, защото така или иначе вървя към отбиване. виж за теб ще е по-проблематично. не трябва да ограничаваш важните храни. и на мен велото ми е по-лесно и по-приятно.

# 91
тити, ще питам майка ми дали в бг ги има тези бои. това са боички в шишенца с тънък връх, рисуваш върху джоб за документи първо контурите, после попълваш с цвят, изсъхва, после отлепяш и залепяш на стъкло или друга гладка повърхност. аз щях да ти снимам едни много сладки зайци, които бях залепила на повивалника, но кейти чопли, чопли и онзи ден с един замах ги отлепи и ги смачка  ooooh! сега имам няколко пилета и мисля да й ги сложа от вътрешната страна на леглото, ама по-нагоре.
абе направо кажи ми какво животно или фигурка искаш и майка ми ще нарисува. като си дойдеш в софия, ще ти го дам  Mr. Green
за велура- нали ви казвам, нищо не знам за кожите. но все си мислех, че велур е нещо по-меко  Embarassed и да е велур, той е само отгоре, не мисля, че ще пускат вода мокрия сезон. някой минавал ли се е като мен с обувки geox. купих си ги за 200 и кусур лева, уж дишащи, уж ала бала, те направо гълтащи вода  #Cussing out. за сухо и студено време са чудни, но щом завали сняг, трябва да ги прибирам, а са ботушки.

# 92
  • София
Юка,я не ме плаши.Взех си ботушки за тази зима...страхотни

# 93
исайкова, моите са вече почти на година. зимата не стават и това е. мокрят ми краката. през дупките за дишане влиза вода. мъжът ми е той има такива обувки и неговите пускат. а моите са височки, точно за зимата уж. по едно време се чудех дали да не купувам стелки, за да запушвам дупките. абе беля работа. моли се за суха зима ooooh!

# 94
Имаме си нова любима играчка! Влиза в кухнята и си взима дървеното капаче на шарената сол и после изчезва с проходилката. от половин час си го гризе hahaha

# 95
Юка, що така, аз съм голям фен на Геокс, имам няколко чифта и никога не съм имала проблеми, вкл. и със зимните модели. Само че не съм ги купувала тук - въпреки че магазините им са си съвсем фирмени.

# 96
  • София
ама що не отидохте за рекламация?

# 97
Добър ден Grinning
Сега и аз да се похваляя smile3521
Имаме си столче на старо, но на БебеКонфорт и е много стабилно. Трябва да го измия хубавичко с белина и утре Поло ще се изтяга в него Stuck Out Tongue, че вече ми стана невъзможно да го храня седнал в шезлонга. Днес ми метна спаначено пюре на коляното Crazy
Тити и аз ги имам тези боички за стъкло. Ако знаеш каква жаба съм нарисувала на единия прозорец на свекито Mr. Green
Този уикенд май ще ходим на пазар, че тук започнаха разпродажбите. Ще ми се да погледна цените в Кукаи, ако са ги намалили може да си купя нещо от "най-евтините" нещица. Макар че се съмнявам. Ох, а какви неща има тааам. Thinking
Ако ли не, ще видя какво може да се намери в по-евтините магазини.
Тук продължава да е жега и ние с Поло сме се скрили вкъщи.
Симка, съчувствам ти spoko Дано ти мине бързо, ама какви радикални мерки са ти предписали.
Майче, ама те са големи Марко тотевци вашите познати. Дано намерите нещо сносно. Има ли риск да не се оженят? newsm78
Юка, честити ви зъбки Stuck Out Tongue
Малееее пак се развика тоз човек Shocked

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 15:15 от Pollia

# 98
сердика, купувани са от тук от фирмения магазин. исайкова, за рекламация не сме ходили, понеже ги купихме може би септември и беше сухо. така мина месец-два и после хоп. и понеже и двата чифта пускат, реших че просто са си такива обувките. сердика сега ме накара да се замисля.
другите да ме извинят, че наспамих темата с моите обувки  Embarassed

# 99
# 100
Здравейте и от мен

включвам се малко след работния ден и малко преди бирата и цацата

Чакаме де се позахлади и с Гогата отиваме да пийнем  cheers

Още една седмица и ние заминаваме за Рибарица! Там е страхотно! Вече нямам търпение! В събота сме на сватба и в неделя сутринта заминаваме  travel

Тити
- така и не успяхме да се видим, обаче много работа тия дни! Сега съм в отпуска и ще се постарая да се срещнем!

# 101
  • София
МИменце,на мен ми харесваш с тъмна коса Sunglasses

# 102
мименце, и на мен ми харесваш  Peace да се обоснова- имаш нежни черти на лицето и тъмното ги подчертава. с русо също ти беше добре, но сега някак си се открояваш. аз пък мисля скоро да направя обратната процедура. чак русо не, но нещо по-светло. омръзна ми чернокоса. а понеже преди това пък бях червена, та сега е ред на светлото.

# 103
Аз приготвям багаж, ужас ви казвам Tired Един сак храна ooooh!

Ето да ни видите на слънчеви бани на двора у баба и дядо

Айде, като се върна ще разправям Hug

# 104
  • София
Никси,пр.изкарване-както и на всички ,които заминават.
Аз утре ще разбера дали ще излезнем от Сф.

А,и снимките са много готини.
Айде от мен лека и спокойна нощ на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт