НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 840
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
ДУ.
Като гледам никой няма да остане тук през почивните дни. Приятна ви разходка и почивка.
Кити е станала в 6,30 и страшно крива. Добре, че сестра ми е тук и помага. Дали не е страгнал и втория зъб newsm78 - не ми дава да видя .
Сердика, честито зъбче.

# 76
ДД  Laughing
тити, много интересно разказче  Simple Smile
исайкова, добре, че всичко се е развило благополучно с брат ти  Simple Smile И аз си имам брат (по-малък), който само бели прави и постоянно му трия сол на главата  ooooh!
Сердика, честито ви трето зъбче  Mr. Green
микки, весело изкарване на язовира  Sunglasses

А сега вижте ние какво можем от днес  Mr. Green:
http://community.webshots.com/photo/552027684/2876293720072761276PsLLLV

Имаме си столче за хранене от вчера:
http://community.webshots.com/photo/552027684/2570725850072761276iTXcEu#

И много обичаме да надничаме ето така:
http://community.webshots.com/photo/552027684/2497155110072761276QCSszD

# 77
привет  Wink
тук се захладни и то доста. супер  Wink
доминика, на втората снимка със масичката - зъбки и горе и долу ли виждам или е ефект от светлината?
поля - разконспирирах роза и фиданката - сменили са си прякорите  Laughing дорит и тя се обади, може би няма много време покрай бебока, та не съм я засичала често. Само хонда не успях да разконспирирам  Wink

# 78
сердика - не че ми е късно, но пък петра спа до ей сега навън и надали ще иска пак да си стои на д-то в количката. не знам как да го измисля - хем да опитаме разходка, хем да съм около блока, че ако трябва от рамстор до нас да я нося на ръце и да тикам количка, много ще ми дойде.

# 79
буба катинка, абе да не би нещо в обстановката да го притеснява твоето хлапе? Тъмно, светло, шумно, досадно, много цветно.....да не е презадоволена с внимание или играчки? Хладно, топло?

Доминика, колко щастлива е Ади да наднича и да се държи за ръба Simple Smile

Деян от половин час пее в коридора. Много е смешен. Оставила съм го на хладно там в количката  Mr. Green

Сердика - шегата настрана, обаче Малик пролази, проседя, трети зъб - утре май наред наистина е гладенето на панталони  Mr. Green

който ще пътува - хубаво да си изкарате и после да разказвате  Peace

# 80
ние както допреди седмица нямахме зъб, вече си иаме 2 newsm47

утре си идва баща ми в България със сестра ми и съм много щастлива newsm44 newsm44 newsm44

# 81
Сердика, честити зъбчета.
Тити, не знам какъв и е проблема. Не знам и как да разбера. Едва ли е много цветно - такава си беше и преди да и купя килимчето, за тъмното също не мисля, че е това, можи и да и е шумно, но не мога да изместя блока от мястото му, досадно - може и това да е, за играчките знам ли - все и давам по няколко и да си избира с коя иска да играе, и вниманието - знам ли може и да я глезя много  Embarassed. Може и да и жега - пускам климатика, ама по-малко, че ме е страх да не настине.
Като цяло има дни, в които е по-спокойна, но са малко. 
Доминика много е щастлива малката.
Кити пък обича да наднича ето така - и ето така

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 14:12 от buba_katinka

# 82
бубуто, нашите зъби са 2 долни вече почти наполовина на ръст  Mr. Green, 2 горни едва пробили и още 1 долен пробиващ. май ви гоним. филип и кейти са в една категория- фини и с много зъбки  hahaha
ние никъде няма да пътуваме тази събота и неделя. канехме се да ходим на самоков, но свеки вече си направила програмата. да изчезне преди да дойдем. е, така на гости не ми се ходи. пак аз всичко да отнеса и то на по-малко удобства. ей, аман от тия баби. майка ми пък заминава за германия за 2 седмици. не мога да ги събера свободни на една дата да направим кръщене. накрая ще ги отсвиря и двете  #2gunfire
бубе, като си със сестра ти не си ли по-спокойна. аз си мечтая моята да е до мен, но за съжаление е много далеч. сега двете защо не се разходите малко до плажа, да се отпуснете там. аз си мисля отново, че нервността на катеринка идва от теб. а за страха- и аз съм така. нощно време все някой ме пази  Embarassed марак че моят мъж като беше в казармата и аз 6 месеца си живях сам самичка и нищо ми нямаше.
а, получихме отново колет от щатите. кейти получи уникална шапка към един тоалет. тези дни ще я снимам и ще ви я пусна. просто такава красота. 

# 83
исайкова, забравих да ти отговоря за маратонките. честно казано не знам каква кожа са. никога не питам за обувките, защото и не разбирам. синьото е кожа, а зеленото е нещо като мъхеста кожа (дали не му казваха обърната кожа  newsm78), но велур не е. много съм зле по темата и надали разбра нещо.  Embarassed

# 84
Юка, аме аз сега не съм нервна. И аз си мислех, че е от мен, но сега съм супер спокойна. А и сестра ми наистина ми помага много с нея. Може би си  е просто такова детето - по-капризно и по-нервно. Или аз искам твърде много от нея.

# 85
че ти какво толкова искаш от нея? Simple Smile
на снимките е такова хубаво дете, една весела, с трапчинки, все с нещо се занимава, седи, изправя се - какво още да искаш Simple Smile
че и на кухня яде и на гърне седи.
Брех, съкращаваш си зорлем живота Simple Smile

юка, забравих да ти кажа, че силиконката е много приятна - хареса ми - ама как да се сдобия с таквоз нещо и къде да си го сложа?
а като каза за шапка - Деян вече не иска шапка. Веднага си я сваля и я хваща с две ръце да си я мачка - като кокона носна кърпичка. Язък, че толкова шапки купих Simple Smile

# 86
  • София
Привет!
Всички заминавате-е-е-е! А аз завиждам. Особено на Никси, че много ми се ходеше там, ама мъжът ми има много работа. Почти не се виждаме - вечер за къпане.
Мерси за отговорите на многото въпроси!  bouquet

Майче, бива ли така? Тая реплика за по-дебелите девойки беше за Роси, нали? Crossing Arms Ще видиш ти с таз шоколадова торта, дето си я замислила! Мда-а-а, не бих отказала и аз!

Специално за майчето - снощи бяхме на парти в Текила на цяла адвокатска кантора (мъжът ми им прави обзавеждането на новия офис) и ми се сториха забавни, добре разпускаха Mr. GreenИ аз разпуснах, макар че бяхме само за 2 часа. После имаше и за какво да клюкарствам, понеже една от младите (малките) адвокатки беше екс-гадже на моя мъж. Потрих ръце и позлобях  Twisted Evil в полезни количества.

Тъй, Роси не се изправя сама нито от легнала към седнала, нито от седнала към права, но последното скоро ще го овладее, вече прави сериозни опити. Пълзи (т.е. влачи се по корем)като изстребител Grinning

Мименце, да покажеш снимките!

Сега лошата новина около мен - ако сте решили да ползвате рецептата с търкане с утайка от кафе против целулит, първо помислете, особено ако сте с чувствителна кожа. Правих тази процедура 3 или 4 пъти, излязоха ми няколко дребни червени пъпчици, не завяхваха и тази сутрин Shocked - отвивам се, поглеждам си краката и те целите са на червени пъпчици, доста от тях с връхче Sick. Отгоре додолу. Тичах до Мед. Академия на кожен, казаха,ч е от контакт с нещо, не е ясно какво. Не съм правила нищо различно, освен кафето. Сега се пръскам с кортикостероидии с още нещо за скромната сума от 22 лв, надявам се да ми мине и скоро няма да сложа къса пола. е, оплаках се поне!

# 87
  • София
юка - от една порода са ни дребосъците Wink
а обърнатата кожа си е баш велур Wink

# 88
а ние няма да пътуваме. не само сега, но и до рим. wizzair са оложили полета ни от 30-ти (софия-рим) на 31-ви до будапеща и после на 1-ви от будапеща до рим. и не само това, но и на 5-ти (когато трябваше да се връщаме) няма полет. сега остава някак да си съберем парите от апартамента, който наехме и от самолетите. 2 часа звъня телефони и говоря с тоз и онзи от пътуващите и се мъчим да намерим нещо, което е евтино, но отвсякъде излиза, че просто няма полети на мижави цени. та такааа.

сега на ход е скритият коз - мармарис или анталия. моите идеи край нямат...

# 89
  • София
Юка-обърнатата кожа не е ли велур Wink

Ох цялата съм потна.Извадих велото.И за първи път 7км.Поуморих се .Нооо мн по-лесно ми е .На степера и 5 мин не мога да изкарам.Ами Майче адски ми е труден.Дали от потенето може да стане нещо с кърмата?Определено ми е по-малко и откак съм на диета.

Общи условия

Активация на акаунт