НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 830
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте. Ние вече сме 7720 и е 64см. Май ние сме най-ниски. Била добре. Ами това е. Друго няма за сега от нас. Днещо ми е скапано и не ми се пише.

# 61
здравейте
браво майче - страхотни резултати, де да имах твоята воля, аз спортувам и пак ям шоколади    Embarassed
нур сама рядко се изправя до седнало, а права само не може да се изправи, успява само на колене да се изправи и до там ако я изправя може цял час да откара така, най-обича да си подскача

# 62
Кити се изправя сама права. Седнала може само ако се завърти на една страна от легнало положение. Иначе направо се мъчи, но си вдига и краката и съответно нищо не се получава. Когато и затисна краката с ръка и сяда.
Майче, браво. Давай все така.
Аз пък нищо не си отглеждам на балкона. Embarassed

# 63
Добър ви вечер вече не мога да ви изчета пък камо ли да напиша нещо.Да знаете какво направих преди малко-бях на фризъор да ми направи сешоар и се боядисах кестен-много тъмен кестен.Малко ме е яд-край с русото,още не мога да се възприема ей сега ще кача снимки.

# 64
  • Gabrowo->Sofia
и аз да се отчета: Иван самостоятелно не може да сяда или става. Прави го единствено и само с набиране на показалците ми. Не се сеща как сам да се справи за сега  Wink
Днес едни мами в градинката почти ми се караха, че го държа да ходи. е, какво да направя като иначе реве в количката..... техните бебета били на 10 месеца и още не им се стрували  готови за ходене.... (като бубу, дето трябваше да връзва Филип та да не лази Crazy)
Мименце, чакам снимки, но съм сигурна, че резултата е добър.

# 65
  • София
хъм...писа, писах и накрая мнението ми изчезна....дано не съм го побликувала в др тема Wink

та аз да се отчитам ли  че всички ставанки и сяданки ги умее дребното сам? Wink

Диди -а Ивван ако се хване за мебелите в къщи например ходи ли или си държи ти да му помагаш. Все пак не е хубаво да прекъляваш с помоща, най-добре сам да си проходи, но ако е мн напорист и мн мрънка и се сърди ест, че няма да го връзваш детето Wink

# 66
  • София
Току що влизаме.Лудото семейство.
Незнам при вас как  е,мъжете доколко се разбират с тъщи и тъстове,но при нас е трагично.Едвам съм го накарала да си тръгне.Чак съм бясна.Детето пропусна яденето в 8 и сега вместо в 10,в 11 4ак ще яде.
С брат ми всичко е наред.Незнам как се намесва в такива истории.Пуснаха го.Бил карал некви скорошни познати до Ст.град и му казали да почака с колата/той кара/.После влизат и му казват "БЪрзо тръгвай,че ни гонят".Та така записали неговия номер на колата.Оказало се че откраднали гсм.Слава богу вече всичко е изяснено.
Отивам да го кърмя./Кристи де Laughing/
После ще дойда да видя снимките на Мименцето.

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 23:25 от isaikova

# 67
  • София
после ще си редактирам поста

# 68
  • София
А пък ние помислихме, че брат ти ще кърмиш  Crazy Crazy Crazy
За отчета: пълзим, по-скоро влачим дупето, изправя се от седнало положени, дори при малка упора, ходи с проходилката, слиза от леглото(нещо което ме очуди доста), но не може да се изправи от напълно легнало положение. Ако мъничко е повдигната, бива.
На седем месеца бяхме 8,500- 70 см. Сега се надявам да сме поне 9 кг. Утре правим 8 месеца, та скоро ще ходим на консултация.
А за уикенда сме в Кърджали да си вземем детенце, че вече ми домъчня. Запланувала съм ходене до Перперикон, но дано не вали че го дават гадно по телевизията.
Подариха ми спирал за очи на Лореал. Тази Maximum Volume или нещо таквоз. Препоръчвам я от сърце, заслужава си кинтите. Има видима разлика.

# 69

А за уикенда сме в Кърджали да си вземем детенце, че вече ми домъчня.

е, аз помислих, че ще си вземете детенце от дом. А не сте споменавали досега да сте вземали, че да ви домъчнее Simple Smile

с което казвам добро утро.

# 70
нека е добро!

# 71
  • Sofia
Добро утро мами,

Включвам се набързо,преди Марина да се е събудила и да е седнала на компютъра;-)
Ние сме О.К.Йоско хапва човека,не се шегува,учим се на гърне(като сложа започва да ръмжи и да ме гледа лошо)Wink.Иска да стои прав,но не може да се изправи още и вика.Иначе като сложиш прав в кошарата се държи и стои.Вчера си взех проходилката(маринината) и днес мисля да го сложа в нея.
Пълзене  и ние правим проби.Simple Smileще застеля едно дебело одеяло и нещо отгоре и ще го сложа на земята.Simple Smile
Най обича на конче на врата ми да се друска и да ме скубе:-)))
На мамите с по големи деца да кажа ,че сега в Спартак има безплатно плуване от 10 до 12 и от 14 до 16 всеки делничен ден до 15 юли:-)
Това от нас за сега:-)

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 08:53 от esprit

# 72
ДУ и от нас
Ние днес имаме трудов ден, пера и гладя, че утре заминаваме за Трявна на едноседмична почивка. Нямам търпение, а в неделя имаме годишнина от сватбата, ще получа подарък дано да е голям и хубав.
Гого се изправя сам до седнало положение и на колена, най-прав не може, ама се мъчи, ако го изправя и подпра някуде стои Tired Пълзи като изстребител, неконтролируем е, може би ще се наложи да се сдобием с проходилка, иначе ще вземе да се пребие това дете, като го оставя да си играе сам в стаята през 5 минути се чува туп и уааааааа Crazy
Отивам да му дробя бисквитки с мляко

# 73
  • Карлово
ДУ!
Заминаваме с дребната на язовир за уикенда и ще стягам багаж.
Става,сяда, изправя се, ходи в кошарата, държейки се за решетките-това за протокола. Но не лази newsm78
Хубав ден!

# 74
Добро утро!
Нашето трето зъбче излезе и нощта беше пак нормална. Уф, отдъхнах си, и въпреки, че съм против отдаването на твърде много неща на зъбоникненето, трябва да призная, че все пак си си отразява. Засега беше най-дългия период, около седмица, другите две зъбета ги усетихме само по нощ-две.
Западен парк, хайде днес на разходка. Малик като за подарйк днес спа до осем вместо до седем, даже през прозорица извиках нашия татко защо тръгва цял час по рано на работа, а той се засмя и каза, че не е седем и десет, а осем и десет. Опулих се и много се зарадвах. Та мисълта ми е , че сега вместо от девет до десет Мики ще спи от десет до единадесет и дали след това ще се разходим, или ви е късно.
Мименце, браво и честито, и аз доста си играя с мисълта да се боядисам много тъмна. Дай снимки Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 10:11 от Сердика

Общи условия

Активация на акаунт