НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 820
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
дени - петра е 8.4 кг. до скоро само василена на гери беше по-голяма.
и моите любими цветя са маргарити. добре, че до нас е цветния пазар, та купувам от там много често. и така ми излиза ми супер евтинджос. за 10 кинта правя 3 вази с огромни букети. красота. е, откак е петра, не правя  Simple Smile
поля - тити е в сливен. добре, че този път се обади, че да не се изпопритесним пак.

чудя се дали да правя шоколадова торта или целувчена. и двете са супер и са врътня. клоня към шоколадова, че най-обичам такива, но пък втората само по съветско се прави и е по-рядка, та значи и по-шантава. я кажете вие.

а, тити се върнала Simple Smile много аграрно бре - с тия салами Simple Smile но за да не злезе, че се подигравам - ние имаме лук, магданоз и копър на балкона. преди време гледахме и 3 корена доматки. те дадоха 2 домата. направихме салата и с 2 домата 4 души изпихме кило ракия Simple Smile и дини се опитах да садя в градината на блока. не станха. но пък тиквата даде плод (или зеленчук - каквото там е). т.е. при мен е по-аграрно Simple Smile

# 46
абре майче, аз за Леонардо и за Майстора ти говоря, ти се фана за саламите  Mr. Green

# 47
здравейте
и ние пълзим назад, на проходилката подскача все едно е в бънджи, но като стигне до масата и затаява дъх пипва я и чака, когато кажа не там нур започва буен смях с подскоци и и става голям кеф  #Cussing out ,
днес много ми се спи, но малката има друга програма, да ме тормози, но преди малко изяде първото бурканче плодово пюре(две трети от него) и то даже си държеше лъжицата, но стоеше в проходилката, та се замислих ако и купя столче дали няма да прояде
браво на деян и честито му катерене
жмо твоята принцеса е почти ходеща
айе готини снимки - сладурански
като говорите за кила и размери ние ли сме най-ниски и дебели, 8310гр и 66см само
майче аз съм по шоколада, и предпочитам шоко-торти,

# 48
Майче, целувчена. Много по-подходяща за "лекото" хранене. Зависи освен целувки каво друго има в нея, де.
Тити, готино звучи. На изложбата на машинките на Леонардо и аз съм ходила, но в Германия. Ми....хубаво, да. Но точно като при вас, беше комбинирана с друга изложба, само че на разни фотографи, е ТАМ ми останаха очите и душата.
Малик вчера заседя. Днес пролази. Утре сигурно ще ми предложи да ми изглади панталоните.

# 49
 Joy
туй за тити и сердика.
мале голямо чудене ще е. ако ще правя шокото, трябва от днес да почна, за да съм готова за събота-неделя. 

# 50
Майче, ама какво ще празнувате, че такива приготовления? newsm78
Тити добре завърнала се.Stuck Out Tongue Интересно сте изкарали, а Деян вече с нищо не може да ме учуди. Simple Smile
Сердика, това за панталоните много ми хареса yes
Поло от няколко дни с голям кеф повтаря "ДЕДЕ"/с ударение на последната сричка/ и ние вече му казваме ДЕДЕ. Mr. Green

# 51
аз пък , колкото пъти се опитам да хвана да садя копър на двора - не става. пекне ли слънце за 1 ден изсъхва Sad

# 52
Малик вчера заседя. Днес пролази. Утре сигурно ще ми предложи да ми изглади панталоните.
  hahaha

# 53
  • София
Аз пък си имам магданоз на балкона.И мнооого цветя,но не всички са цъфнали още...
Майче,не си ли на диета вече?И спортуваш ли още..Аз май не съм мн волева... Confused
Ние не пълзим ни напред ни назад.

вашите бебоци всички ли се изправят от легнало в седнало положение?И колко от тях от седнало стават прави?-Интересува ме -Въпрос

А Геригърл къде се загуби?

Оф отивам да пооправя,да си взема малкия от горе-да го приспя и да си гледам ангелите Mr. Green

А ,и звънях на лекаря ми.Понеже цикъла ми идва на месец и половина.Щом кърмя,нормално било.
За космите на самия шев,понеже усещам че ме боли дори като пипам косъмчето(камо ли да го отскубя).Било на психическа основа,шева понеже бил на 8 месеца вече-нямало нищо притеснително.
Да ама мен наистина ме дразни и боли или щипе-абе незнам-ама е неприятно.И не  мога да се вкарам в ред Sad Embarassed

# 54
исайкова, малчо се изправя от легнало в седнало/по-често в последните дни/, но другото не.
Абе нашите бебета са много назад, я четете в Майките, 3месечни бебета искат само прави да стоят  Sunglasses

# 55
исайкова - петра не се изправя в нито едно положение  Mr. Green веднъж стана права от седящо положение и аз тогава успях да снимам. но дотам. все още съм на диетата - за 5 седмици свалих 4 кила, като последните 5 дни махнах едно. явно вече се отключи механизмът. поне се надявам. талията е спаднала с 4-5 см, обиколката в областта на корема - с 6, ханшът също с 6, бедрото с 3-4. но не ми личи много. усещам по дрехите. и малко в лицето - като че ли бузите са се смалили и лицето ми май вече придобива удължената си форма. за следващите 7-8 седмици целта е още -5 кила. а наесен, живот и здраве - още малко. дано устискам де. а в съб-нед ще правя торта, че имам рд и един ден ми се полага свобода. по-скоро ще си продължа будистаката диета, но след 1 няма да карам на 'страхотната', а ще хапна и торта. а за спорта - тез дни не съм маала краци, че свеки беше тук, а аз толкова енергично се джасам, че спортувам само по гащи. а пред нея някак не става.

# 56
  • София
я кажи в кво ти се изразяваше диетата? Crazy
Иначе БРАВО-страшно добри резултати smile3501

# 57
първите 12 дни просто спрях шоколада (всяка вечер х 1 бр.) и хляба (на всяко ядене х 1-2 комата Simple Smile) и свалих 2 кила. след това 2 седмици бях на страхотната диета (справка красива мама) и от там махнах още 1 кило. но при мен не действа толкова умопомрачително както при другите (уви). от събота съм на будистка диета (пак в красива мама), като след 6-те часа съчетавам с избрани моменти от страхотната, и съм махнала още 1 кило. продължавам да се плескам с мазила и понеже не виждам от какво друго може съм махнала сантиметрите от обиколките, намирам, че вероятно е от тях. но наистина не ми личи. все още, де. целта е да стана 62. но това е много максимален план. и не вярвам да успея. хубаво е, че кожата ми се оправи - като не маам шоколади и тофифи всяка вечер ефектът е налице.

# 58
  • София
и 55 ще станеш

ОФ цялата се треса...задържали са брат ми в районното.Не му дават да говори с никой.
Обличам малкия и излизам.

# 59
дано не е сериозно. закарайте адвокат да им земе страха. полицаите хич не обичат адвокатите. то кой ли ги обича де. освен аз филков, но това е друга работа успех

Общи условия

Активация на акаунт