НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 838
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
хи хи  Joy
Много готино се получи  Hug

# 31
привет  Wink
тук се захладни. супер. иначе сашето в тази жега не можеше да заспива и само се изнервяше.
поръчахме количка, тази, която майчето и никси харесаха, но не синята а каки-неон. ако не става ще им я върнем.
Саши също обикаля да гони топка, държейки се за палците ми. Не пълзи  newsm78
С майките от бебешката група си организираме вечеря без бебета  Joy на татковците сега се провежда курс по вечерен бебешки режим  Joy
поля - нали ходихте в Испания с Поло, та ще те питам нещо за бебешките продукти там на лични.
По въпроса за столчетата за кола. Ами не може ли онлайн да се поръчат от немски сайтова, щом са по-ефтини?

# 32
Вивитка, ефтини ли са картовите в Германия? Mr. Green Шегичка.

# 33
Сердика - дай база за сравнение  Wink За мен са ефтинки картовките   Mr. Green а и доста неща. Как е при теб?

# 34
ДУ и от нас.
Станали сме от 6,30. Голяма игра, голямо чудо.
Днес сме на консултация. Ще дам отчет после.
Отивам за кухнята на малката.

# 35
ДД!  bouquet
Много ми се спи.
Прибрахме се от първа разходка.
Децата дивеят на пода.
Ще бъде дълъг ден.
 Grinning  bouquet

# 36
аз само да споделя, че имам чудна шаренка пола и също така шарен потник. от вчера.
и освен това да кажа, че много се радвам дето вече има по-дебели моми от петра. бях се попритеснила Simple Smile

# 37
а, и свеки си тръгна.

# 38
Значи, майче, все хубави работи Mr. Green

# 39
  • София
...в магазина на веро мода на витошка има намаления. там има и детско - има суперски неща и най-скъпото е 25 лв. това е инфо за тия, дето се интересуват - магазинът е на витошка и почти гладстон. от страната на дика...
Тенкю, аз съм на тема купуване на дрешки ще го преслушам. Търся си 7/8 момичешки панталони, тънки, но да стават за привечер, когато е по-хладно.

# 40
Здравейте. Днес  с Рая ходихме на разходка и беше доста жега,но трябваше да ходим и да купим цветя за моя баща-утре прави 50 години и много се вълнуваме за празника. Купих му 50 маргарити (лщбимите му цветя) и съм много доволна че намерих. Навсякъде бяха останали5-6- и то многоувяхнали. Ходих и на маникщр пък утре на фризцор-да видим дали ще може някой да ми изпъне косата Crazy-трудна работа. Взех на беба каша на Фризокрем и много й хареса.
Майче че колко ти тежи детето че си притеснена?

# 41
Привет момичета Hug

Вивита, не сме ходили в Испания, а имахме гости - испанка с мъжа си французин.
А как ми се ходи в Испания Crossing Arms Много ми се ще да ида да видя на живо произведенията на Гауди.
Обаче Doritt/Зоя/ наскоро е ходила, та ако я питаш може да ти отговори. Май на памперсите там казвали "додот", или на марката "Памперс" ли newsm78
И Поло лази назад.
Тук е жега, днес май няма да ходя на басейн - много уморително.
Ооо не мога да го докарам този телеграфен стил Crossing Arms
Къде е Тити?
Никси благодаря  bouquet
Хихи Майчето честити покупки Laughing
Доминикааа и Поло ми набара пердето през кошарата си и го дърпа и дъвче. Shocked
Диди приятно кафенце Stuck Out Tongue

# 42
извинявай поля, разбрала съм погрешно. аз дорит, а и достадруги,като хонда,роза... не съм ги засичала много отдавна във форума  newsm78 ще видя, дали някой ще отговори. нак ще поразпитам колегите  Wink
една колежка си има момченце, а един колега чака момченце , което закъснява вече цяла седмица  newsm78 чакаме го да се появи и ще събираме пари за подарък  Laughing

# 43
Появяват се те от време на време във форума. Гледам че си пуснала тема за Испания - пък с испански мами е пълно Simple Smile
Ама голяма фиеста ще пада покрай бебетата при вас. Grinning Ще има да празнувате ехееееййй Wink

# 44
Сердика, хахахах  Wink

Поля - ето ме. Бяхме в Сливен. Да видим изложба на машини и уреди, изработени по скици на Леонардо да Винчи. Оригиналдъ - идат право от град Винчи.
Не беше кой знае какво. Много повече се впечатлих да открия страаашни картини на първия етаж на изложбената зала. Някой гледал ли е "Момиче с макове" на Майстора?

Сутринта като тръгнахме, моят мъж реши да купи попчета да занесем за вечеря. Изобщо не ги погледнах - 22 парчета в торбичка.
Като пристигнахме, мъжът ми установи, че си е забравил дрехите и е само с фанелката и гащите на гърба си. Та си понапазарувахме от Парушев и Петров - и аз намазах едни раирани 3/4 панталони, 2 летни чанти, и малчо намаза 9 чифта чорапи/но не от парушев/.

Та излязохме по магазини и изложби, малкият превъзбуден от толкова внимание не можа да заспи, разпищя се насред главната улица за радост на младите мами/мъжът ми тикаше количката  Mr. Green /
Към 18 се обадих да кажа да не пържат рибата още, че ще се приберем към 21. Но вече я били изпържили. Та после я претопляхме.
В 21 изкъпахме малкия, изпи си млякото, и вместо да спи, започна да се катери бясно по фотьойли и дивани - за пръв път му беше. Та така и той се прокатери. А предната вечер показвах на кита99 снимки как бута една табуретка и тя заяви, че Деян е готов да тръгне, а аз  й казах ехидно, че снимката е нагласена  Mr. Green
Та докато малчо се катереше по дивана зад гърба ни, опитахме рибата - разбрахме, че не била изобщо  попчета, незнам какво - тънка и розова, нищо общо с попче Simple Smile  А това ситното бялото в торбата край нея не било ситно натрошен лед, а едра морска сол  Mr. Green та бая бира изпихме.
на следващия ден водихме малкия при друга баба и в предприятие за колбаси, но понеже не можеше да го водим по технологичните зали, го оставихме в една канцелария и по едно време като го потърсихме, видяхме петима мъже - все шефове - го наобиколили и му се радват като децата Simple Smile и той доволен Simple Smile

И изобщо си изкарахме супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт