Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 229
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Ина, този е спреят, да.

# 301
Има ли доволни от кафява спирала за очи, на коя марка?
И още един въпрос на какъв цвят очи, коса отива?  😁

# 302
  • София
За двете си дъщери ползвам ето този спрей за разплитане:

Много съм доволна хем голямата ми има много гъста коса

# 303
Има ли доволни от кафява спирала за очи, на коя марка?
И още един въпрос на какъв цвят очи, коса отива?  😁
Аз съм със кафяви очи и много ми харесва как седи кафява спирала. но според мен би отивала на всеки цвят очи.
Харесва ми че е супер естествена, а аз много обичам no make up make up
Сякаш в дрогерията не съм виждала голямо разнообразие на кафяви спирали, открих само в  ДМ и купих на Trend up
И съм много доволна, като цена беше на намаление около 3 лв.
Определено за проба дали ще се харесваш със такъв цвят и за цена си е повече от страхотна
(моята издържа около 2-3 и след това стана леко по-суха, но отново може да се работи )
Ето така изглежда : https://www.instagram.com/p/BrZ6KAaH-rF/

# 304
Бихте ли ми препоръчали някаква основа за грим? Имала съм само на Радиант, купувана преди много време, сега като й видях цената, вече не ме устройва GrinningНямам кой знае какво за прикриване, просто за по-дълго издържане на фдт. Миналия ден в бързината купих Maybelline baby skin, но то е по-скоро за минимизиране на порите и не ми върши работа.

Също така търся заместител на автоматичния молив на Есенс, който напоследък се задържа много кратко върху клепача ми

# 305
Не е автоматичен, но препоръчвам молива на Римел scandal eyes. Не мърда от окото, свалям го трудно дори с мицеларна вода. В момента са намалени в Ремедиум, и в Лили по спомен.

# 306
Също и автоматичният на Тренд ит ъп. Имам един синьо-зелен, не мърда.

# 307
  • София
Любимата ми Masterpiece на Макс Фактор има кафяв вариант, аз точно него ползвам. И аз търся максимално естествен вид.

# 308
Благодаря, честно казано не съм се сещала да пробвам с водоустойчив Grinning а и не знам защо написах автоматичен, не държа на такъв, просто от години съм с този на Есенс. 

# 309
Няма нужда да сменяш молива. Просто го слагай върху база и пробвай да го запечаташ с черни сенки отгоре.

# 310
Не е само трайността проблема, а и в ежедневието не искам и нямам време да използвам бази и сенки.

# 311
Вземи гел очна линия тогава, не мърда по цял ден. Препоръчвам ти тази на Лореал.
От моливите любимите са ми дълготрайните автоматични на Есенс, към 4 лв бяха. Не знам дали обаче не ползваш същия.

# 312
Тази ли имаш предвид https://www.notino.bg/loreal-paris/super-liner-gel-ochna-linija/
Лесно ли се нанася? Одеве я гледах  в Дм, но не знам защо реших да взема Maxfactor Masterpiece. Нямаше тестер на сивия цвят и рискувах-не ми допада, изключително бледо е.

# 313
Да, същата, много е добра. Има четка към нея. Нанасянето на всяка очна линия изисква практика, но веднъж схванеш ли го, после е лесно.

# 314
esmeralda, самия продукт изсъхва ли бързо? Защото аз хвалих една Римелска, много ми харсваше, но като изсъхна и нямаше ползване повече. Замина в кофата повече от половината бурканче.

Общи условия

Активация на акаунт