ДНЕВНИКЪТ - тема 98 - Да отслабнем всички заедно!

• 34 700
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Ааа, ето кой точно коментираше, че тренира с обръч Hug
Умишлено не взех от онези с релеф, топчета. Такъв е моят. Мекичък е ама като не съм свикнала ме позаболя малко, но определено е по-добре от онези с топчетата Grinning
И моят сега е такъв, оня "със синките" го подарих на други да прави синки.
Полезно е и за проблеми с гърба/кръста и за корем/талия.

# 661
Ха, не знаех за проблемите с кръста. Как точно действа? Укрепва може би? Половинката има проблем с кръста - често го боли заради работата му, та ще взема да го накарам и той да върти Blush

# 662
Започвам БВД, вчера фаствах
закуска - 2 варени яйца

# 663
След 3-4 ден,изобщо не се усеща .Никак не е кофти за спазване .На мен само млечните ми липсват .Но пък виждам голяма разлика с тях и без тях.Успех ти пожелавам Heart Имам само 2,3 прегрешения с по 1 бира .

# 664
Като сте на БВД, какво закусвате освен варени яйца? Не мога да се реша без сирене и кашкавалче ... Ама нещо липсва при мен мотивация, намалила съм храната- лято е , топло ми е. Уж на 22.07 заминаваме на море и бях решила от 01.07.2019 21 на БВД, но уви Simple Smile

# 665
Ами аз не закусвам .Обикновенно ,първото ми хранене е след 14-15 часа .Ама иначе ,яйца,маслини,шунка .Имам таблица с датите и менютата .По-късно ще я публикувам ,ако искате .

# 666
И аз не закусвам, само кафе и фреш/вода.

# 667
Преди не закусвах и аз, обаче пия по 2 кафета на ден. Които са до 10:00ч.
Преди второто гледам да съм закусила, защото почва да ми става дискомфортно.
Влади, моля те публикувай, Благодаря предварително!

# 668
Искам да се олекотя с 1-2 кг, които качвам като се стопли, явно задържам вода. Лятото се подувам, стане ли хладно/студено веднагически спихвам. Нервирам се. От май месец пробвах фаст, намалени дози, много кардио, нищо. Стопли ли се, подувам се Worried Дайте идея как да олекна.

# 669
  • Мадрид / София
Намали солта или изобщо не я употребявай известно време да видиш има ли ефект. Пий минерална вода също наблюдавай нейния ефект.

# 670
От години ям почти без сол.

# 671

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 13:40 от AnMary

# 672
Аз карам от няколко седмици на обяд на салата с нещо малко например> малко боб или малко картофи или малко булгур или понякога козе сирене и така. Като под малко разбира мдве пълни супени лъжици , не черпаци, да не се объркате Yum и както всяко лято всеки ден имам малко плуване в открития басеин, защото имам сезонна карта за него. Сутрин съм обикн . само на кафе и вода и вечер не ми се яде обикн. , но ако ми се прияде си взимам нещо малко, може диня или грозде.
Прегрешение ми са дресингите за салатата , защото ... ами ако и тях махн анищо няма да ям.
При нас са ужасни жеги и без това не ми се яде. В съблекалнята на плуването се минавам покрай огледалото и аз лично намирам доста напредък. Кантара ми не намира напредък, но той и без това играе в противниковия отбор и не очаквам да е честен. Та отчета ми е е, че аз съм доволна от себе си.

# 673
Влади,
Благодаря за споделеното меню, като изключа каймите и заешкото, идеално ми помагаш Simple Smile

Нали Ви казах, че съм си загубила мотивацията?
Отидох до МОЛ-а в обедната да огледам за  бански, погледнах се в огледалото, сравних се с една семейна позната с моята височина, ама е 55кг., която наскоро видях по бански в социалнитем мрежи. "Кога допуснах това да се случи?"
Оправдавах качването на килограми от стрес, болница, работа, липсващ цикъл.
Не мога да спра да оправдавам, обаче това, че продължавам НИЩО съществено да не правя.
Бях си 58кг , ясно е, че вече с това хранене тези кг няма как да са. Годините и всичко си казва думата.
Започвам и се надявам, като се погледна по бански да не се разплача следващия път !:dizzy_face:
Смятам и тази седмица да си пусна гликиран хемоглобин, може още нещо довечера ще реша какво.

Белла, а сантиметър ползваш ли?

П.П Извинявам се мрънкането, имах нужда !

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 16:44 от Анонимен

# 674
ползвам си старите дрехи и колана Yum
супер съм си.
но аз напоследък не мога да ям много . днес след като хапнах на обяд салата с малко картофчета ми стана тежко, сега ми е още тежко , а минаха 3 часа. Сутринта нищо не ядох освен кафе и чаша айрян ... ако все ми е така тежко сигурно вечерта пак ще мина само с половин чаша бяло вино и вода.
Нищо толкова нямаше на салатата освен марули, чикоре, зеле и моркови. Единственото допукане от мен е , че може дае от дресинга, но ако него до няма ще ям само картофи с марули и моркови и ще умра от глад. 

Общи условия

Активация на акаунт