Спирала за мигли - тема №18

• 50 362
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
""Биматопростът е лекарствен препарат, който се използва се в офталмологията за лечение на глаукома и други състояния, протичащи с високо кръвно налягане.""
Това е разновидност на  хормон от групата на простагландините.Май върви със доста странични ефекти,един от които промяна в оцветяването на ириса...
Една опаковка Бонилаш може би няма да навреди,но ако се използва по продържително,примерно година без прекъсване,ще има ли проблем,това се чудя.

# 196
  • Пловдив
От 1 юни, резултат след 2 седмици видях

# 197
  • някъде под слънцето...
От близо десетина години пилзвам подобни серуми, Ревиталаш , Рапидлаш, Х лаш.,
Цвета на очите ми е непроменен.

# 198
  • София
От близо десетина години пилзвам подобни серуми, Ревиталаш , Рапидлаш, Х лаш.,
Цвета на очите ми е непроменен.
Това вече ми е скъпо!!!

# 199
  • Пловдив
Sl, как ще ги подредиш? Кое е най добро за теб? Бонилаш ми свършва, имам максимум за още 2-3 дни и се оглеждам за нещо ново или на хубава цена🥰

# 200
  • някъде под слънцето...
Моята класация е Рапидлаш, Бонилаш, Ревоталаш X лаш.
От другия вид( гел с четка като спирала) съм  доволна от Vitry
Вчера взех това, нямам големи очаквания , но за цената му може да се пеобва.Доволна съм от останалите продукти на марката

https://www.primor.eu/biovene/49228-nextlash-plus-serum-para-pestanas.html

# 201
  • София
Здравейте, момичета!

От няколко дни ползвам спиралата на L`Oreal - Unlimited Mascara и мога да кажа само хубави неща за нея.

По принцип имам гъсти, но не много дълги мигли. От около седмица ползвам и серума за мигли на Eveline, нямам особени очаквания, но ще видим. Ако нанеса серума и върху него сложа спиралата ефектът е малко странен - супер дълги мигли, но някак разделени - малко комичен кукленски ефект.
Иначе нанесена самостоятелно, спиралата удължава много приятно миглите. Ако се нанесе повече от необходимото, обаче, има опасност от слепване на миглите на снопчета - единствено тук трябва да се внимава. Имам сравнително чувствителни очи, нося контактни нещи, а не ме дразни и не оставя следи по долния клепач, както често ми се случва с други.

По мое мнение тази спирала е първата, която ми дава такава дължина. Нанасям двя слоя.

# 202
  • София
Ще споделиш ли какъв е серума?

# 203
  • София
Ето този, малко по-назад в темата беше питано за него:

По принцип съм малко скептична към него, но ще видим.

# 204
  • София
А от колко време го ползваш?

# 205
  • София
От около седмица. То се оказа много трудно човек да си снима окото, все размазани излизат Joy
Иначе много искам да направя сравнение след месец, примерно.

# 206
Здравейте, момичета!

От няколко дни ползвам спиралата на L`Oreal - Unlimited Mascara и мога да кажа само хубави неща за нея.

По принцип имам гъсти, но не много дълги мигли. От около седмица ползвам и серума за мигли на Eveline, нямам особени очаквания, но ще видим. Ако нанеса серума и върху него сложа спиралата ефектът е малко странен - супер дълги мигли, но някак разделени - малко комичен кукленски ефект.
Иначе нанесена самостоятелно, спиралата удължава много приятно миглите. Ако се нанесе повече от необходимото, обаче, има опасност от слепване на миглите на снопчета - единствено тук трябва да се внимава. Имам сравнително чувствителни очи, нося контактни нещи, а не ме дразни и не оставя следи по долния клепач, както често ми се случва с други.

По мое мнение тази спирала е първата, която ми дава такава дължина. Нанасям двя слоя.
Тази спирала при мен ,нищо не правеше,освен напластяване.Трудно се махаше.Добре ,че свърши  Sad

# 207
Да, аз също съм писала преди, още като излезе. И при мен нищо не правеше. Добре, че не е скъпа при нас, та я изхвърлих след 2 седмици. Доста съм се позатрупала и не ми се затрупва още с излишни неща. Нито удължи, нито сгъсти при мен. Същите мигли ми докарваше, само че малко по-тъмни.

# 208
  • София
Странно е, че се получават различни резултати, дали зависи от самите мигли? Структура, дължина? Thinking

И на мен се е случвало много хвалени спирали да не правят нищо съществено за мен.

# 209
  • Sunshine state
Странно е, че се получават различни резултати, дали зависи от самите мигли? Структура, дължина? Thinking

И на мен се е случвало много хвалени спирали да не правят нищо съществено за мен.
За мен е индивидуално. Има и спирали, разбира се, които изначало са си гола вода, де. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт