Спирала за мигли - тема №18

• 50 377
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
На такива мигли всичко би стояло добре, разкошотия са! Heart
Моите са къси, твърди и прави, не подлежат на никаква дресировка. А на долния клепач нямам почти никакви.

# 451
Мнения за тази спирала
Имах я. Първите 3 нанасяния ми беше ок. После започна при целодневно носене, визирам на работа, пред компютър, климатик.. Да се размазва под долния клепач. Не ми седеше добре наслоена, а един пласт ми бе недостатъчен. С един пласт е много естествена, с два пласта ми седеше грозна и слепена. Миглите ми са тънки и къси, нежни..

# 452
Видях я на намаление за около 7 лева и реших да попитам тук 😊 Ще пропусна покупката.

# 453
Добър ден ,търся спирала която прави ефект миглите да изглежда гъсти ,ефект изкуствени.Има ли някоя такава бюджетна???

# 454
  • варна
Има ли някой ,който е ползвал ,,мигли в бутилка,,?
Мнения?

# 455
  • някъде под слънцето...
Не съм доволна.стои напластено.

# 456
Здравейте, за последно изхвърлих тази спирала, слепва миглите,общо взето не ми хареса.

# 457
  • При децата ми
Похвалвам тази спирала на "Орифлейм":

Взех я на намаление /4,99 лв./ и за цената си е много добра. Разделя и подрежда миглите. Купих си и праймер на "Годън роуз" и в комбинация с него още по-добре изглеждат миглите. За пръв път ползвам праймер. Ето този:

# 458
Здравейте, не съм сигурна дали въпросът е за тази тема, но не намерих по- подходяща...
Някой ползвал ли е серум за мигли по време на бременност и кърмене?
Повечето, които проверих са противопоказни Sad

# 459
Някой изпробва ли лимитираната версия на мейбълинския бест селъл lash sensational. Интересно ми е дали има разлика между лимитката и оригинала.

# 460
От Орифлеймската 5 в 1(лилава опаковка) съм възхитена. Прави миглите ми(които са късички) дълги и като изкуствени. Направо километрични. Много ми харесва ефекта. В момента е 5 лв,взех две. Възползвайте се. Редовната цена е около 20 лв. Много подчертава очите ми една хубава спирала,едни изразитлни стават,а моити очи са големи и изглежда много добре.

# 461
Мис Каролин Бингли, веднага разгледах каталога, но не я видях. Има някаква, май нова на 12 лв. Друго подходящо не видях.
https://bg.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageN … catalogue=2019012
Питам защото имам спешно нужда от хубава бюджета спирала и ми се щеше да е Орифлейм - ска.

# 462
Всички спирали на Орифлейм от този вид са страхотни /също и no compromise/. Отдавна ги хваля, дори и на 10лв да са, пак си струват.

# 463
  • При децата ми
Мис, ползвала съм и лилавата, 5 в 1, която хвалиш, също много ми хареса, както и една зелена която беше и тя 5 в 1. Всичките ми харесаха.

# 464
За тази тук ли 5 в 1 става дума? и тук Те май са цяла серия, но не виждам намаление в цената...

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 01:18 от Елмайра

Общи условия

Активация на акаунт