Спирала за мигли - тема №18

• 50 333
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Скоро мисля, че дами побликуваха, че имат новата мейбълинска, чиято четка доста се коментираше и сравняваше с на други марки. Бихте ли дали отзиви на новата мейбълинска, тези които вече са я пробвали.

# 556
  • София
Хипноуз Драма🥰
В момента я има и в комплект с червило и молив.

От няколко дена съм с нея, страохотна е.

# 557
Пацолинке, метни я до Пловдив орифлеймската Grinning На мен ми е любима

# 558
blondyberry, пращай адрес на ЛС Simple Smile

# 559
  • Street of Dreams
Пац, разкажи за бенефитската спирала.

# 560
  • София
И аз за тях да питам.
Хвърлила съм око на този сет минита https://www.escentual.com/benefit/benefit265/

# 561
Не знам за коя от двете на Бенефит питате, затова казвам и за двете :
Benefit they're Real! е спирала бетон при мен Smiley няма мърдане това чудо, носих я на екскурзия с автобус, с преходи по 15 часа, в които аз спях през повечето време, но тя си беше точно все едно тъкмо съм я сложила. Много ми харесва, дава страхотна дължина. Като немалък минус отчитам това, че е доста течна и може да слепи миглите.
Benefit BADgal BANG! ми я подари приятелка Blue Heart и на двете не ни хареса особено. Доста слепва миглите, ако не я разрешеш после с чиста четка. Но аз лично за никоя спирала не си давам толкова зор. Така или иначе едва ставам сутрин, та и да губя време в допълнително ресане и разделяне на мигли. Откъм дълготрайност също е добра.
Много е важно да се знае, че абсолютно всички спирали ги нося с основата на Диор и не съм ги пробвала без нея. При следващо ходене до Пловдив ще се сдобия и с тази на Смашбокс, която Агентката препоръча Simple Smile

# 562
  • Street of Dreams
За втората питах. Придържам се към мнението ти за първата - мега добра и хипер трайна, но няма сваляне, а аз мразя да си губя времето с това. Затова и не я повторих.

# 563
Да, няма сваляне вярно.

# 564
OnDine, ако решиш да я пробваш, задължително мини си вземи Simple Smile

# 565
  • София
И аз за тях да питам.
Хвърлила съм око на този сет минита https://www.escentual.com/benefit/benefit265/
Колко струват?

# 566
  • София
В линка пише.

# 567
  • някъде под слънцето...
След възторга от спиралата вчера се купих  и праймъра на Тарт.
За моите мигли е най добрия, който съм ползвала(а не е като  през годините да не съм пробвала почти всичко на пазара)
Праймъра на Марк Джейкъбс, който до вчера ми беше абсолютен фаворит , днес безапелационно  отстъпи мястото си на Тарт и замина при тийнката .
Мисля да се запася с два три да не вземат да го променят случайно.
Луд умора няма.Joy
Една и съща спирала(4 в 1) с двата праймъра стои  напълно различно.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 15:13 от sl

# 568
  • София
И аз за тях да питам.
Колко струват?
Аз от Сефора мислех да ги взема, там са 50лв.
Но ревюто на Пацолина малко ме отказа.

# 569
Etoile,много съжалявам. Аз наистина не искам никой да отказвам, защото спиралите са както всичко друго в козметиката и може за мен да е пълна скръб някоя спирала,а за теб да е върхът и обратното. Най-пресен пример с Орифлеймската - поне десет жени тук във форума са я хвалили, известна бг влогърка цяло видео направи за нея, а за мен е..... пълна скръб.
Sl, ох,за любов ми говори 😃😃😃 ще го взема този праймър! И Смашбокс ще взема! Не е като да имам избор 😃😃

Общи условия

Активация на акаунт