Спирала за мигли - тема №18

• 50 316
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
При мен всички спирали подлежат опитомяване поне 2-3 седмици Wink в началото тушът е много, а моите мигли са дълги, но по-редки и става мазало. След 1 месец съвсем си идват на мястото.

# 586
  • Sofia
Същата съм и аз - дълги, ама не са гъсти-гъсти ветрила.. Grinning
За себе си съм открила идеалната спирала, но обичам и експерименти да правя, белким открия още една. Simple Smile))

# 587
  • някъде под слънцето...
sunttracion  exstreme lash hourglass,
ми прибваха в магазин, хареса ми как стои и я купих, сега си чака реда, защото не отварям   повече от две черни спиеали наведнъж(сега са три it, м
Марк Джейкъбс и Тарт),  така, че тази чака ред, някоя от сегашните  да бъде извадена от употреба.
Ще ми е интвресно да причета мнения.
Диорския праймър отдавна  е в немилист и не съм го купувала с години.

# 588
  • Street of Dreams
С Диорските спирали не се спогаждам категорично. Освен с праймъра - той е върховен. Но пък върху него няма голямо значение каква спирала ще сложиш Grinning

# 589
Аз между разни други експерименти, повторих Monsieur Big. Ами, много е добра за мен, на по-добра отдавна не съм попадала.
Мен ме чака под елхата Simple Smile

# 590
  • Sofia
sl, моята също ще чака, защото имам няколко отворени, черни и цветни, и не искам да съхне, без това рядко се гримирам. Simple Smile)

Оо, праймърът го пробвах с друга спирала...алеле майко беше, слепиха ми се миглите, направо ми идеше да ревна... Joy

# 591
Здравейте. В английския сайт на Lancome има  намаления на комплекти със спирали (+безпл доставка до английски адрес + 2 безплатни мостри):
https://www.lancome.co.uk/winter-sale/hypnose-mascara-set/A01746-LAC.html

Линк към всички намаления:
https://www.lancome.co.uk/winter-sale/

# 592
Aelita,тъкмо мислех да слагам край на пазаруването за тази година Smile

# 593
Момичета, не е ли редно да получа запечатана спирала? Тази не е.
На всичкото отгоре изглежда суха като я отворих.
Става въпрос за поръчка от Нотино.

# 594
Момичета, не е ли редно да получа запечатана спирала? Тази не е.
На всичкото отгоре изглежда суха като я отворих.
Става въпрос за поръчка от Нотино.

И аз констатирах същото с поръчката от Нотино, която взех днес. Но досега не съм поръчвала спирали от тях, та не знам.

# 595
Махна ли си спиралата ще я пробвам тази и ако наистина е суха ще я връщам.
Много се ядосах...

# 596
  • Street of Dreams
Коя е спиралата? И как очакваш да е "запечатана". Повечето се продават в картонени кутийки, дрогерийните - без.

# 597
При мен всички спирали подлежат опитомяване поне 2-3 седмици Wink в началото тушът е много, а моите мигли са дълги, но по-редки и става мазало. След 1 месец съвсем си идват на мястото.
И при мен положението е такова. Миглите ми не са и редки, но косъмчетата са толкова фини, че ефектът е абсолютно същия. Напоследък дори предпочитам да ползвам минитата, които ми подаряват с други покупки. При тях времето за разработване е не повече от седмица, а иначе ги ползвам над месец преди да изсъхнат. Чак малко съжалявам, че напоследък подарих 3-4 минита от тези на Clarins, EL и Ланком, защото бях събрала много и реших, че няма да мога да ги изразходя всички.
Иначе, засега любимка за моите мигли си остава Clarins Supra Volume. Разделя много добре и в същото време миглите остават меки. Тази на Герлен също разделя хубаво, но ги прави твърди и леко лъскави - като пластмасови и ако я ползвам непрекъснато по-продължително време, миглите ми се пречупват тук-там и стават "рошави".
Най-лесно свалящата се спирала, която съм ползвала е 3Д-то на Сисли. Тя също прави миглите гъсти и меки, поражения от нея - никакви. Разработването и обаче ми отнема повече от месец.

# 598
По повод опаковката на спиралите, случвало ми се е да поръчвам от сайт с идеята, че не би трябвало да е била достъпна за повече хора, както става в дм и лили примерно, но е идвала 'отворена'. Дори само от любопитство към четката хората масово отварят и вече тече срока на годност. Мислех да поръчам от Нотино, но този коментар ме отказа.
Дрогерийните са без, обаче миналата седмица си купих жълтата на Голдън Роуз, която беше хвалена тук. Е беше си със защитно фолио/целофан. Така трябва да са всички, в друг магазин я видях без. Не знам как може да продават отворени, страх от инфекции нямат ли тези хора?

# 599
Точно щях да казвам, че ми се е случвало да си купувам евтини спирали със защитно фолио и в същото време виждам доста по-скъпи, които са без. Никаква логика не намирам. Хората масово отварят в дрогериите продукти, които не са тестери. А като видя някоя да си слага червило, или спирала от тестер, направо ми се доповръщва.

Общи условия

Активация на акаунт