Спирала за мигли - тема №18

• 50 342
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Иска ми се да се снимам като се направя и да ви покажа, но се съмнявам, че ще уловя действителната красота на миглите, а и хич ме няма по снимането, не знам как да застана, че да снимам мигли. Ще се пробвам.

# 151
И аз бих искала снимка, стана ми интересно за тази спирала. Нищо, че имам 10 сигурно...

# 152
  • Monaco
Някой с мнение за NARS Cosmetics
Explicit Black Climax Mascara? Доста гримьори, които следя в YouTube я хвалят и ползват.

# 153
  • Бургас
А някакви впечатления от тази спирала?

Rolling Eyes Rolling Eyes

# 154
  • Пловдив
Качвам снимка на Боржуа биг лашеш /новата в червената опаковка/ . В интерес на истината е много хубава, трябва и още ден -два да се "разработи".

# 155
  • Пловдив
Аз ще споделя с вас наскорошния ми опит с някои спирали.
Преди няколко месеца си купих така хвалената спирала на Benefit Roller Lash - няма съмнение, че е невероятна спирала - създава обем, дължина, разпределя чудесно. Всичко дотук добре, но след около месец ползване забелязах, че очите ми се подуват и една сутрин се събудих с болезнено подуто око (все едно конюнктивит, ама не е). След известно проучване и лекарски съвет относно съставките на спиралата, се оказа, че имам алергия към съставката Serine. На сайта на Бенефит прочетох, че и други случаи са констатирани.

След като около 2 месеца не бях ползвала спирала реших да започна отново и намерих моето съкровище - IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara (минерална шведска козметика_. Откровено казано се преродих. Миглите ми са издължени, разделени, обемни. Създадена е специално за чувствителни очи. Не е най-трайният продукт, който съм ползвала, но върши работата си перфектно.

След като приключих и с нея реших да се пробвам на нещо по-бюджетно и нещо вече изпитано - LÓreal Volume Million Lashes. Ами за мен няма по-добра спирала за цената си. Нямам забележки, дава ми всичко, което искам; не съм имала проблеми с подувания или нещо друго подобно.

# 156
  • Street of Dreams
Шведска спирала съм нямала още... Thinking

# 157
  • Sunshine state
То и аз май само шведска съм нямала. А като казваш, че не е много трайна, какво имаш предивид? Да не би да се рони след няколко часа?

# 158
  • Пловдив
То и аз май само шведска съм нямала. А като казваш, че не е много трайна, какво имаш предивид? Да не би да се рони след няколко часа?
Забелязвам, че започва да се размазва, но не е нищо фатално. Simple Smile

# 159
  • София
Не е по темата, но моля да ми препоръчате някакъв гел за вежди и мисли, който да подхранва и заздравява!

# 160
Някаква шведска спирала купувах веднъж - от аптека. За чувствителни очи и подхранваща беше. При мен се размазваше под очите като въглен, а и миглите ми изглеждаха ужасно.
За момента любима и на мен ми е тази за обем на Clarins. Подрежда тънките ми меки мигли много добре и вчера я купих за пореден път. Сега мъча Герленската за обем и 3д на Сисли. Няма да повторя никоя от двете. Сисли е една от най-скъпите и за мен най-несполучливи спирали, които съм ползвала. Телескопика на Лореал, който се коментира периодично, ми е другата любима спирала, но не съм ползвала от години.

# 161
Златистия телескопик, който бях купила от парфимо му дойде реда да го отворя и ползвам, четката е супер тънка и чупеща, такава ли е и някаква тънкост има ли при работата с нея.

# 162
Ооследната спирала, която хвърлих почти неупотребявана, вече изсъхнала, беше някаква на Кико, която правеше фините ми миглички да стоят надолу-много мека и ронлива. Сега ползвам hypnose Lancôme заедно с техния бустер, от който честно казано не съм много доволна- много слепва. Но без бустер не мога в момента след няколко месеца миглопластика и ще си го ползвам така, пуска по много, но сякаш почна да се оправя с времето така че не бива и да го оплювам напълно- все пак при мен е по-добре с него, отколкото без. Днес си поръчах mad lashes на TheBalm, някой ползвал ли я е от първа ръка да каже?

# 163
Златистия телескопик, който бях купила от парфимо му дойде реда да го отворя и ползвам, четката е супер тънка и чупеща, такава ли е и някаква тънкост има ли при работата с нея.
Да, четката е силиконова, тънка с леко конусовидна форма. С нея се работи много лесно - разделя и подрежда тънки мигли доста успешно.

# 164
  • Пловдив

Пак качвам снимка -след като се поразработи боржуа биг лашес мното ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт