Спирала за мигли - тема №18

• 50 355
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Миналия ден си взех Snapscara на Мейбълин за 8 лв. от Лили. Заслужава си, харесва ми и си отговаря на отзивите, не като една на Голдън роуз - ужасна, даже я забравих, а беше доста хвалена.
Тази мейбълинската е от тези, които при миене падат на снопчета и очите са ти чисти.

# 166
Миналия ден си взех Snapscara на Мейбълин за 8 лв. от Лили. Заслужава си, харесва ми и си отговаря на отзивите, не като една на Голдън роуз - ужасна, даже я забравих, а беше доста хвалена.
Тази мейбълинската е от тези, които при миене падат на снопчета и очите са ти чисти.

Зависи... май наистина е до мигли. Моите поне падаха от нея, нз на какво се дължи. Иначе стоеше добре горе долу все още неразработена, не става на топчета и се маха много лесно. Както при всяка спирала има и доволни и недоволни, но май повече са доволните, а и цената и не е скъпа да се пробва.

# 167
Аз не съм доволна от нея.
Правеше хубави миглите,но много се ронеше.Към обяд миглите ми изглеждаха ужасно.
Днес ще отида да купя на буржоа в червената опаковка да я изпробвам.

# 168
Да похаля една спирала, която е много подходяща за прави мигли като моите. Който има такива, знае, че е голямо предизвикателство да уцелиш спирала. Извивам си ги естествено първо с миглоизвивачката, отвереме на време ходя и на трайно извиване.  Обаче доста бързо свърши и аз реших, че не ми се дават пак 60 лв, потопих четката в друга спирала, на която не харесвам четката и също така добре работи и не ми се изправят миглите от мокрото.  Самата консистенция първоначалната беше гъста и плътна. Но голямата магия се дължи на четката според мен, щом като и с друга течност все така постигам добри резултати. Когато си я купувах, в магазина пробвах поне 6 на Ланком и Диор, само тази беше подходяща за прави мигли.

# 169
  • Бургас
Тази спирала е невероятна и за моите мигли,сега съм с една на Герлен-Cils d'enfer so volume и двете са ми топ.

# 170
  • Пловдив
Тази спирала е невероятна и за моите мигли,сега съм с една на Герлен-Cils d'enfer so volume и двете са ми топ.
И аз много я харесвам👍🏻. И Volume-a-porter също.

armira, ползваш ли миглоизвивачка? Много хубава извивка!

# 171
  • Пловдив
AlexaS, не, на тази снимка не съм използвала миглоизвивачка. Моята извивка не е такава, това го постигнах в комбинация с базата за мигли на Голдън роуз и спиралата на боржуа.

# 172
  • Monaco
Преди няколко дни си взех от Сефора в Сан Ремо спиралата better than sex. Слагам я вече трети път и след час започва да се рони от миглите ми. Имам дълги мигли и всичко ми стои добре, но не и тази спирала. Нищо особено, никакъв ефект, изглежда ми даже суха. Много съм разочарована.

# 173
  • Пловдив
За нея е писано в темите, в повечето случай -не я харесват.

# 174
Да, такава е. Суха, рони се, а моите мигли кльопваха след известно време, че и едва я махах. Най-омразното ми нещо за всяка спирала.

# 175
Момичета, много ли трудно се маха водоустойчива спирала? Досега не съм имала такава. Днес колежката ми донесе прословутата 5 в 1 на Орифлейм и що да видя-пише водоустойчива. Не съм догледала, много исках да я пробвам, бяха няколко видове и поръчах тази, защото другите бяха различни цветове, а аз изках точно тази дето я препоръчва една влогърка-Зори, Аглю мама.
Дали има разлика с обикновената? Моля някой запознат да каже.
Никога досега не съм използвала водоустойчива и не ми хрумвало да си взимам такава.

# 176
  • Sunshine state
Не знам за оридлеймската, ама тази на Мейбълин Lash sensational е трудна за махане и ксто цяло избягвам водоустойчивите - едно търкане пада, а зоната около очите е чувствителна и не е ок.

# 177
Точно и моите са и без това чувствителни та затова ми е важно.

# 178
Зависи с какво време разполагаш Simple Smile Аз ненавиждам водоустойчиви, защото и 5 мин отделено време от обичайното са ми много. Разбира се някои махат с мицерална вода, с разни други специални за спирали....но не е за мен тая работа. Прецени си.

# 179
  • някъде под слънцето...
Точно и моите са и без това чувствителни та затова ми е важно.
С малко количество измиващо олио пада и най водоустойчивия грим.

Общи условия

Активация на акаунт