Спирала за мигли - тема №18

• 50 423
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
От магазин на Радиант на втория етаж  в някакъв    Мол близо до кв Лаута в Пловдив.
Сигурно е Плаза. Радиант съм виждала и в един магазин на бул. България, но не знам дали имат тази спирала.

# 316
В плаза е на първия етаж веднага като влезнеш в ляво.

# 317
  • При децата ми
В нашия град няма козметика на "Радиант", или поне аз не знам да има. Преди време имаха щанд, който не беше зареден много, но отдавна го няма.

# 318
  • някъде под слънцето...
В плаза е на първия етаж веднага като влезнеш в ляво.
Може и да е било на първия.Спомена ми е бегъл.Влязох в мола  само веднъж от паркинга навън през някакъв магазин, ако не греша H&M. Едва ли има друг мол в близост до кв Тракия.
Времето което  съм в Пловдив винаги е много ограничено и  извън срещите с приятели и близки , всичко е много  набързо и подробностите ми убягват
Магазинчето беше малко.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 18:19 от sl

# 319
Аз имах мигли косъм по косъм, които унищожиха моите, и сега 2 месеца по-късно след упорито мазане с рициново масло,
Може ли да разкажеш малко повече за това с мазанрто на рициново масло..... С кое точно, колко често се мажеше и колко време като цяло?

Ами нищо особено, като цяло почти всяка вечер се мажа с рициново масло. С четка за сресване на мигли, преди лягане си слагам на миглите, като спирала, мажа и веждите също хаха. Със сигурност има ефект, посгъстиха се и станаха почти като преди да си сложа косъм по косъм.
Нанолаш си поръчах също, не знам какво има в това нещо, около 4-5 пъти си слагах и сякаш стават по-дълги за доста кратко време, но не е по моя джоб да го купувам постояно. На долните мигли забелязах ефекта по-скоро, защото там ми бяха бая къси.

# 320
Влизам да похваля една много бюджетна спирала, от която не очаквах нищо, но пък ме изненада много приятно.
Прави много хубава извивка, която се задържа цял ден, разделя перфектно и придава обем (не драматичен, но може да се наслои).
Не се размазва под очите, не се рони и се сваля много лесно.

# 321
Може ли да ми препоръчате спирала, която не се наслоява? Искам нещо, което много леко да подчертава и разделя.
Бях доволна от Clump Defy na Max Factor, но вече и с нея не се харесвам.

# 322
Извивачка за мигли да ми препоръчате?

# 323

И аз да похваля една по-ниско бюджетна спирала. Разделя, и придава страхотен обем. Със сигурност става една ог любимите ми. Около 6лв.

# 324

И аз да похваля една по-ниско бюджетна спирала. Разделя, и придава страхотен обем. Със сигурност става една ог любимите ми. Около 6лв.

# 325
Извивачка за мигли да ми препоръчате?

Извивачките от Джъмбо  са перфектни! По-доволна съм от тях от колкото от последната ми преди да ги открия, която струваше 40 евра.

# 326
Може ли снимка на тази извивачка от Джъмбо?
Благодаря!

# 327
Може ли снимка на тази извивачка от Джъмбо?
Благодаря!
И аз ще се радвам на снимка. И ориентировъчно колко струва. Мисълта ми е дали си струва да ходя чак до там, защото ми е далечко (извън града е 😑)

# 328
Цената е 1.50 лв. Аз си купувам по 10 и като се деформира гумата сменям. Снимка нямам.

# 329
  • Манчестър
Само искам да попитам , този Телескопик на Лореал който сега предлагат същия ли е като оригиналния?

Общи условия

Активация на акаунт